Lennot lähtevät kohteesta Sharurahin kotimaan lentokenttä (SHW)

Tutustu 4 paikkaan 1 eri kuljetusyhtiön kanssa

Päivittäinen lähtöaikataulu Sharurahin kotimaan lentokenttä

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
RUH Riad

1-2 lentoja päivässä

1h 45m Näytä hinta
JED Jeddah

1 lentoja päivässä

2h 0m Näytä hinta
AHB Abha
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

1h 35m Näytä hinta
TIF Ta'if
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

1h 50m Näytä hinta

Olennaiset tiedot koskien Sharurahin kotimaan lentokenttä

Lentokentän nimi Sharurahin kotimaan lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi SHW
Kaupunki Sharurah
Maa Saudi-Arabia (SA)
Täysi sijainti Sharurahin kotimaan lentokenttä
Leveysaste 17.469628
Pituusaste 47.111853
Näytä kartalla Google maps

Sharurahin kotimaan lentoaseman tilat ja palvelut

Sharurahin kotimaan lentoasema, joka sijaitsee Sharurahin kaupungissa Saudi-Arabiassa, tarjoaa valikoiman erinomaisia tiloja ja palveluita miellyttävän ja kätevän matkakokemuksen takaamiseksi matkustajille. Nykyaikaisista mukavuuksista tehokkaisiin palveluihin lentoasema pyrkii vastaamaan matkustajiensa tarpeisiin.

Toiminnot:

 • Terminaalirakennus: Lentokenttä koostuu hyvin suunnitellusta terminaalirakennuksesta joka tarjoaa puhtaan ja mukavan tilan matkustajille saapuessaan ja lähdettäessä.
 • Ravintolat ja kahvilat: Sharurahin kotimaan lentoasema tarjoaa erilaisia ruokailumahdollisuuksia, kuten ravintoloita ja kahviloita, joissa matkustajat voivat nauttia herkullisia aterioita tai napata pikaruokaa välipala ennen lentoja tai sen jälkeen.
 • Ostosostokset: Lentokentällä on useita kauppoja ja vähittäismyyntipisteitä, joista matkustajat voivat ostaa viime hetken matkamuistoja, lehtiä, matkatarvikkeita ja paljon muuta.
 • Pankkiautomaatit ja valuutanvaihto: Pankkiautomaatit sijaitsevat kätevästi terminaalirakennuksessa, joten käteisen nosto on helppoa. Lisäksi tarjolla on valuutanvaihtopalveluja matkustajille, joiden on vaihdettava rahansa.
 • Ilmainen Wi-Fi: Lentokenttä tarjoaa ilmaisen Wi-Fi:n koko terminaalissa, jolloin matkustajat voivat pitää yhteyttä ystäviin, perheeseen, tai liikekumppaneita matkansa aikana.
 • Autonvuokraus: Jos haluat tutustua kaupunkiin tai matkustaa läheisiin kohteisiin itse, autonvuokrauspalvelu on saatavilla lentokentällä. Matkustajat voivat helposti vuokrata haluamansa auton.
 • Bisneskeskus: Sharurahin kotimaan lentoasema ymmärtää liikematkustajien tarpeet ja tarjoaa oman bisneskeskuksen, joka on varustettu moderneilla mukavuuksilla, kuten tietokoneilla, tulostimilla ja kokoushuoneilla.

Palvelut:

 • Matkatavaroiden käsittely: Lentokenttä varmistaa tehokkaat matkatavaroiden käsittelypalvelut, jolloin matkustajat voivat nauttia vaivattomasta kokemuksesta lähtöselvityksestä saapumiseen.
 • Information Desk: Lentokentällä on infopiste, jossa ystävällinen ja asiantunteva henkilökunta on valmiina auttamaan matkustajia heidän lentojaan, lentokentän tiloja tai yleisiä matkatietoja koskevissa tiedusteluissa.
 • Lääkintäpalvelut: Lääketieteellisissä hätätilanteissa lentoasema tarjoaa välitöntä lääketieteellistä apua matkustajille. Lääkärikeskus, jossa on koulutettuja ammattilaisia, on helposti saatavilla.
 • Löydetyt ja kadonneet: Jos matkustajat hukkaavat tavaroitaan tai heidän matkatavaransa viivästyvät, Sharurahin kotimaan lentokentällä on löydetty-osasto, joka auttaa löytämään heidän omaisuutensa.
 • Lasten leikkialue: Lentokenttä ymmärtää lasten viihdyttämisen tärkeyden. Siksi nuorten matkustajien viihdettä varten tarjotaan oma leikkialue lentokentällä.

Sharurahin kotimaan lentoasema asettaa etusijalle matkustajien mukavuuden varmistaen, että kaikki tarvittavat tilat ja palvelut ovat helposti saatavilla.. Olipa kyse ruokailusta, ostoksista tai avusta, lentoaseman tavoitteena on tarjota miellyttävä kokemus kaikille sen ovista kulkeville matkailijoille.


Sharurahin kotimaan lentokenttä Usein kysytyt kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Sharurahin kotimaan lentokenttä?

Ilmailualalla Sharurahin kotimaan lentokenttä tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, SHW, perusteella.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä Sharurahin kotimaan lentokenttä?

Valtavan etäisyyden kulkeminen Sharurahin kotimaan lentokenttä ja King Abdulaziz International Airport (JED) välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen 2h 0m.

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja Sharurahin kotimaan lentokenttä kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät Sharurahin kotimaan lentokenttä lentokentältä, on valittavanaan 1 eri lentoyhtiötä, joista Saudi tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Sharurah kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä Sharurahin kotimaan lentokenttä (SHW) on matkustajien suosiossa kaupungista Sharurah sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Mikä on lähellä Sharurah sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella