Suora lento kohteesta Seymourin lentokenttä (GPS)

Suoria lentoja kohteeseen 2 tarjoaa 3 lentoyhtiötä.

Päivittäinen lähtöaikataulu Seymourin lentokenttä

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
GYE Guayaquil

4-7 lentoja päivässä

1h 51m Näytä hinta
UIO Quito

1-2 lentoja päivässä

2h 4m Näytä hinta

Tiedot koskien Seymourin lentokenttä

Lentokentän nimi Seymourin lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi GPS
Kaupunki Baltran saari
Maa Ecuador (EC)
Täysi sijainti Seymourin lentokenttä
Leveysaste -0.450361
Pituusaste -90.268403
Verkkosivusto Ecogal.aero
Näytä kartalla Google maps

Seymourin lentoaseman tilat ja palvelut

Seymourin lentoasema, joka sijaitsee Seymourin saarella Etelä-Shetlandin saarilla Etelämantereella, on tärkeä tieteellisen tutkimuksen ja logistisen tuen keskus alueen tutkijoille. Syrjäisestä sijainnistaan huolimatta Seymourin lentoasema tarjoaa valikoiman tiloja ja palveluita, jotka takaavat toiminnan sujuvan toiminnan tässä haastavassa ympäristössä.

Palvelut

 • Terminaalirakennus: Seymourin lentoaseman ominaisuudet moderni ja hyvin varusteltu terminaalirakennus, joka tarjoaa mukavat ja tehokkaat tilat matkustajille ja henkilökunnalle.
 • Kiitotie: Lentokentällä on 1 550 metriä pitkä päällystetty kiitotie, johon mahtuu pieniä ja keskisuuria lentokoneita.
 • Asfaltti: Kiitotien vieressä sijaitseva asfalttialue tarjoaa riittävästi tilaa lentokoneiden pysäköintiin ja huoltotoimiin.
 • Asfalttitaso: Lentoaseman asemataso on paikka, jossa lentokone ohjaa, lastaa ja purkaa matkustajia ja rahtia tehokkaasti. Katettu kävelytie yhdistää asematasoa terminaalirakennukseen.
 • Hangar: Paikan päällä on huoltohalli lentokoneen rutiinihuoltoa ja korjausta varten.

Palvelut

 • Lentotoiminta: Seymourin lentoasema on avoinna ympäri vuoden sään salliessa tieteellisten tutkimusretkien tukemiseksi ja henkilöstön ja rahdin kuljetuksen järjestämiseksi.
 • Tulli ja maahanmuutto: Lentoasemalla toimii tulli- ja maahanmuuttopalvelut varmistaakseen matkustajien sujuvan sisään- ja poistumisen.
 • Matkalaukkujen käsittely: Asiantunteva henkilökunta auttaa matkatavaroiden käsittelyssä, lastaamisessa ja purkamisessa varmistaakseen matkustajille vaivattoman kokemuksen.
 • Maapalvelu: Kokenut maahenkilöstö tarjoaa erilaisia palveluita, mukaan lukien lentokoneiden hinauksen, tankkauksen ja huoltotuen.
 • Matkustajapalvelut: Lentoasema tarjoaa tärkeitä matkustajapalveluita, kuten lähtöselvityspisteitä, oleskelutilat, wc-tilat ja pieni kahvila, jossa on tarjolla virvokkeita.
 • Lääkintäpalvelut: Paikan päällä on lääkäriasema, jossa on koulutettuja ammattilaisia hoitamaan kaikki hätätilanteet.
 • Viestintä: lentokentällä on luotettavat viestintäjärjestelmät, jotka mahdollistavat tehokkaan koordinoinnin alueen muiden keskusten ja tutkimusasemien kanssa.

On tärkeää huomata, että lentoaseman syrjäisen sijainnin vuoksi sääolosuhteet voivat vaikuttaa saavutettavuuteen., ja laskeutumiseen ja nousuun kykenevien lentokoneiden kokoa koskevat rajoitukset. Siksi ennakkosuunnittelu ja koordinointi lentoyhtiöiden ja viranomaisten kanssa ovat ratkaisevan tärkeitä onnistuneen matkan kannalta.

Seymourin lentoasemalla on keskeinen rooli tieteellisten ponnistelujen tukemisessa Etelämantereella. Sen hyvin hoidetut tilat ja luotettavat palvelut tekevät siitä elintärkeän linkin henkilöstön, tarvikkeiden ja laitteiden kuljettamiseen alueelle ja sieltä pois. Lentoaseman sitoutuminen toiminnan erinomaisuuteen antaa tutkijoille ja tutkimusmatkailijoille mahdollisuuden keskittyä tärkeään työhönsä ja varmistaa samalla turvallisuutensa ja mukavuutensa tässä ainutlaatuisessa ja haastavassa ympäristössä.


Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Seymourin lentokenttä?

Koodi GPS on myönnetty Seymourin lentokenttä kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä Seymourin lentokenttä?

Valtavan etäisyyden kulkeminen Seymourin lentokenttä ja Mariscal Sucre International Airport (UIO) välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen 2h 4m.

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Seymourin lentokenttä?

Yhteensä 3 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Seymourin lentokenttä-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: AVIANCA, LATAM Airlines, Heavylift Carg

Baltran saari kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä Seymourin lentokenttä (GPS) on matkustajien suosiossa kaupungista Baltran saari sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee Baltran saariin läheisyydessä?

Baltran saari läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä):

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella