Lentoerikoistarjoukset kohteesta Senain kansainvälinen lentokenttä (JHB)

Jatkuvat lennot 15 kohteeseen 6 eri lentoyhtiön kautta

Olennaiset tiedot koskien Senain kansainvälinen lentokenttä

Lentokentän nimi Senain kansainvälinen lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi JHB
Kaupunki Johor Bahru
Maa Malaysia (MY)
Täysi sijainti Senain kansainvälinen lentokenttä
Leveysaste 1.635848
Pituusaste 103.665943
Verkkosivusto Senaiairport.com
Näytä kartalla Google maps

Senain kansainvälisen lentokentän tilat ja palvelut

Senain kansainvälinen lentoasema, joka sijaitsee Etelä-Johorin osavaltiossa Malesiassa, on nopeasti kasvava lentoliikenteen keskus, joka tarjoaa laajan valikoiman tiloja ja palveluita saumattoman matkustamisen varmistamiseksi. kokemus matkustajille.

Terminaalipalvelut

 • Sisäänkirjautumistiskit: Senain kansainvälisellä lentokentällä on lukuisia nykyaikaisilla järjestelmillä varustettuja lähtöselvitystiskiä, jotka helpottavat sisäänkirjautumista tehokkaasti.
 • Vähittäismyymälät: Matkustajat voivat nauttia monipuolisesta valikoimasta ravintoloita, kahviloita ja kauppoja, jotka tarjoavat paikallisia ja kansainvälisiä tuotteita.
 • Duty-Free Shopping: Lentokentällä on verovapaita myyntipisteitä, joissa matkustajat voi ostaa verovapaita tuotteita, kuten hajuvesiä, kosmetiikkaa, elektroniikkaa ja suklaata.
 • Pankkiautomaatit ja valuutanvaihto: Terminaalirakennuksessa on useita pankkiautomaatteja ja valuutanvaihtopisteitä matkustajien avuksi.
 • Aulatilat: Senain kansainvälisellä lentokentällä on eksklusiivisia lounge-tiloja, jotka tarjoavat mukavan ja rauhallisen ympäristön korkealuokkaisille matkustajille rentoutua, työskennellä tai virkistäytyä ennen lentoaan.
 • Rukoushuoneet: Siellä on omat tilat. rukoushuoneita sekä mies- että naismatkustajille, jotta he voivat täyttää uskonnolliset velvoitteensa vaivattomasti.

Kuljetuspalvelut

 • Taksit: Taksit ovat helposti saatavilla vain terminaalirakennuksen ulkopuolella, joka tarjoaa kätevän kulkuvälineen eri kohteisiin.
 • Autonvuokraus: Matkustajat, jotka haluavat tutustua Johoriin omaan tahtiinsa, voivat vuokrata auton tuloaulassa sijaitsevilta autonvuokrauspisteiltä.
 • Bussipalvelut: Lentokentältä on hyvät yhteydet läheisiin kaupunkeihin laajan bussiverkoston kautta, mikä tarjoaa edullisen kuljetusvaihtoehdon.
 • Hotellikuljetukset: Useat lähellä olevat hotellit tarjoavat säännöllinen kuljetuspalvelu lentokentälle ja takaisin, mikä varmistaa vaivattoman kuljetuksen asiakkailleen.
 • Pysäköintipalvelut: Senain kansainvälinen lentoasema tarjoaa tilavia ja turvallisia pysäköintialueita sekä lyhytaikaiseen että pitkäaikaiseen pysäköintiin. matkustajien tarpeisiin.

Matkustajapalvelut

 • Tiedotiskit: Ystävälliset henkilökunnan jäsenet ovat käytettävissä neuvontapisteissä kaikkialla lentoasemalla auttamaan, vastaamaan tiedusteluihin ja tarjota opastusta matkustajille.
 • Löydetyt ja kadonneet: Jos tavara on kadonnut tai kadonnut, matkustajat voivat käydä lentoaseman löytöosastolla ilmoittaakseen ja noutaakseen omaisuutensa.
 • Lääkintäpalvelut.: Lentoasemalle on sijoitettu ammattitaitoisella henkilökunnalla varustettu lääkäriasema, joka palvelee kaikkia matkustajien hätä- tai lääketieteellisiä tarpeita.
 • Erityistapu: Senain kansainvälinen lentoasema tarjoaa erityispalveluja liikuntarajoitteisille tai erityistarpeisille matkustajille. sujuva ja mukava matka kaikille.
 • Wi-Fi: Ilmainen Wi-Fi-yhteys on saatavilla koko terminaalissa, joten matkustajat voivat pysyä yhteydessä ja selata Internetiä lentokentällä ollessaan.

Senain kansainvälinen lentoasema pyrkii tarjoamaan miellyttävän ja kätevän kokemuksen jokaiselle sen porttien läpi kulkevalle matkustajalle laajalla palvelu- ja palveluvalikoimallaan. Olipa kyse ostoksista, ruokailusta, kuljetuksista tai matkustajien avustamisesta, lentoasema varmistaa, että sen vierailijoiden tarpeet ja odotukset täytetään erittäin huolellisesti ja tehokkaasti.


Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Senain kansainvälinen lentokenttä?

Koodi JHB on myönnetty Senain kansainvälinen lentokenttä kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Senain kansainvälinen lentokenttä lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen Tawau Airport (TWU), ja sen arvioitu kesto on 2h 35m lennettäessä koneella Airbus A320.

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Senain kansainvälinen lentokenttä?

Yhteensä 6 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Senain kansainvälinen lentokenttä-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: AirAsia, Firefly, Malaysia Airlines, Thai AirAsia, Malindo Airway

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Johor Bahru?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Johor Bahru, suosivat usein Senain kansainvälinen lentokenttä (JHB)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee Johor Bahruin läheisyydessä?

Johor Bahru läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä):

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella