Jatkuva lento kohteesta Saratov Gagarinin lentokenttä (GSV)

Suoria lentoja kohteeseen 9 tarjoaa 6 lentoyhtiötä.

Päivittäin aikataulun mukaan lähtevät lennot lähtöpaikkana Saratov Gagarinin lentokenttä

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
SVO Khimki

3 lentoja päivässä

2h 3m Näytä hinta
VKO Moskova

2 lentoja päivässä

1h 45m Näytä hinta
AER Sotši

1 lentoja päivässä

1h 55m Näytä hinta
DME Moskova

1 lentoja päivässä

1h 45m Näytä hinta
LED Pietari

1 lentoja päivässä

2h 20m Näytä hinta
MRV Mineralnye Vody
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

2h 45m Näytä hinta
SVX Jekaterinburg
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

2h 0m Näytä hinta
GOJ Nižni Novgorod
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

1h 10m Näytä hinta
OVB Novosibirsk
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

3h 25m Näytä hinta

Tiedot koskien Saratov Gagarinin lentokenttä

Lentokentän nimi Saratov Gagarinin lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi GSV
Kaupunki Saratov Gagarin
Maa Russia (RU)
Täysi sijainti Saratov Gagarinin lentokenttä
Leveysaste
Pituusaste
Näytä kartalla Google maps

Saratov Gagarinin lentoaseman tilat ja palvelut

Esittely

Saratov Gagarinin lentoasema, joka sijaitsee Saratovissa Venäjällä, on tärkeä liikenteen solmukohta, joka palvelee sekä kotimaan että kansainvälisiä lentoja. Lentokenttä tarjoaa erilaisia tiloja ja palveluita varmistaakseen matkustajille mukavan ja mukavan kokemuksen.

Palvelut

 • Terminaalit: Lentokentällä on modernit terminaalit, jotka on varustettu erilaisilla mukavuuksilla matkustajia varten.. Näitä ovat odotustilat, verovapaat kaupat, kahvilat ja ravintolat.
 • Pysäköinti: Saratov Gagarinin lentoasema tarjoaa runsaasti pysäköintitilaa sekä lyhyt- että pitkäaikaiseen oleskeluun. Pysäköintialue on turvallinen ja hyvin hoidettu, mikä tarjoaa matkustajille mielenrauhan.
 • Aulatilat: Lentokentällä on viihtyisiä oleskelutiloja, joissa matkustajat voivat rentoutua, työskennellä tai käyttää Internetiä. Nämä lounget tarjoavat hiljaisen ja rauhallisen ympäristön kaukana pääterminaalin hälinästä.
 • Kokoushuoneet: Liikematkailijat voivat käyttää audiovisuaalisilla mukavuuksilla varustettuja kokoustiloja, joiden avulla he voivat pitää kokouksia tai konferensseja aivan lentokentällä.
 • Esteettömyys: Lentoasema on varustettu liikuntarajoitteisten matkustajien tarpeisiin. Siellä on hissejä, ramppeja ja erityisesti suunniteltuja wc-tiloja, jotka varmistavat kaikkien matkustajien esteettömyyden.
 • Wi-Fi: Ilmainen Wi-Fi on saatavilla koko lentoasemalla, joten matkustajat voivat pysyä yhteydessä ja selata Internetiä.

Palvelut

 • Sisäänkirjautuminen: Saratov Gagarinin lentoasema tarjoaa tehokkaat lähtöselvityspalvelut sekä verkossa että lentokentällä. Matkustajat voivat kirjata matkatavaransa ja saada maihinnousukorttinsa vaivattomasti.
 • Matkalaukkujen käsittely: Lentoasema tarjoaa matkatavaroiden käsittelypalveluita, jotka takaavat matkatavaroiden sujuvan ja turvallisen kuljetuksen. Koulutettu henkilökunta auttaa matkustajia lähtöselvityksessä, matkatavaroiden luovuttamisessa ja noutamisessa.
 • Valuutanvaihto: matkustajat voivat vaihtaa valuuttaa kätevästi lentoaseman valuutanvaihtopisteissä, jolloin ei tarvitse etsiä vaihtopisteitä kaupunki.
 • Autonvuokraus: Saratov Gagarinin lentoasemalla on useita autovuokraamoita, joiden avulla matkustajat voivat vuokrata ajoneuvon saapuessaan ja tutustua kaupunkiin omaan tahtiinsa.
 • Taksit ja kuljetukset: Matkustajat. löytää helposti taksit ja lentokenttäkuljetukset terminaalin ulkopuolelta, mikä tarjoaa saumattoman kuljetusvaihtoehdon haluttuun määränpäähänsä.
 • Information Desk: Infopiste on käytettävissä, joka auttaa matkustajia lentotietojen, reittiohjeiden ja muiden kyselyjen kanssa Saattaa olla.

Saratov Gagarinin lentoasema tarjoaa laajan valikoiman tiloja ja palveluita varmistaakseen matkustajilleen miellyttävän matkan. Nykyaikaisten terminaalien, mukavien oleskelutilojen ja kätevien palveluiden ansiosta lentoasema pyrkii tekemään matkustamisesta tehokasta, mukavaa ja nautinnollista kaikille matkustajille.


Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Saratov Gagarinin lentokenttä?

Ilmailualalla Saratov Gagarinin lentokenttä tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, GSV, perusteella.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Saratov Gagarinin lentokenttä lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen Novosibirsk Tolmachevo Airport (OVB), ja sen arvioitu kesto on 3h 25m lennettäessä koneella Embraer 170.

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Saratov Gagarinin lentokenttä?

Yhteensä 6 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Saratov Gagarinin lentokenttä-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: Pobeda, Aeroflot, S7 Airlines, Azimuth Airlines, Red Wing

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Saratov Gagarin?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Saratov Gagarin, suosivat usein Novosibirskin Tolmachevon lentoasema (RTW)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee Saratov Gagarinin läheisyydessä?

Saratov Gagarin läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä):

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella