Jatkuva lento kohteesta Sao Gabriel da Cachoeiran lentoasema (SJL)

Non-stop-lentoja 1 kohteeseen 1 eri lentoyhtiöllä

Päivittäin aikataulun mukaan lähtevät lennot lähtöpaikkana Sao Gabriel da Cachoeiran lentoasema

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
MAO Manaus

1 lentoja päivässä

1h 25m Näytä hinta

Olennaiset tiedot koskien Sao Gabriel da Cachoeiran lentoasema

Lentokentän nimi Sao Gabriel da Cachoeiran lentoasema
Lentokentän (IATA) koodi SJL
Kaupunki Sao Gabriel da Cachoeira
Maa Brazil (BR)
Täysi sijainti Sao Gabriel da Cachoeiran lentoasema
Leveysaste 1.253324
Pituusaste -70.233826
Näytä kartalla Google maps

Sao Gabriel da Cachoeiran lentokentän tilat ja palvelut

Brasilian pohjoisosassa Amazonasin osavaltiossa sijaitseva Sao Gabriel da Cachoeiran lentoasema on tärkeä liikenteen solmukohta paikallisille ja alueella vieraileville matkailijoille. Lentokenttä tarjoaa erilaisia tiloja ja palveluita, jotka takaavat matkustajille mukavan ja mukavan matkakokemuksen.

Terminaalipalvelut

 • Lähiskirjautumistiskit: Sao Gabriel da Cachoeiran lentokentällä on omat lähtöselvityspisteet, joihin matkustajat voivat jättää matkatavaransa ja suorittaa lähtöselvityksen.
 • Turvatarkastus: Lentokenttä tarjoaa turvatarkastuspalveluita. varmistaaksemme kaikkien matkustajien turvallisuuden ennen lennolle nousua.
 • Odotusalueet: Tarjolla on tilavat odotustilat mukavilla istuimilla, joissa matkustajat voivat rentoutua ennen lentoaan.
 • WC:t: Koko terminaalissa on siistit ja hyvin hoidetut wc-tilat matkustajien avuksi.
 • Ruoka ja juoma: Useita ruokailuvaihtoehtoja, kuten kahvilat ja ravintolat tarjoavat erilaisia ruoka- ja juomavaihtoehtoja eri makujen tyydyttämiseksi.
 • Vähittäiskaupat: Matkustajat voivat tutustua erilaisiin vähittäiskauppoihin, jotka tarjoavat matkamuistoja, vaatteita ja muita tavaroita.
 • Wi-Fi: Ilmainen Wi-Fi on saatavilla koko terminaalissa, joten matkustajat voivat pysyä yhteydessä lentokentällä ollessaan.

Esteettömyys

 • Pysäköintimahdollisuudet: Lentokentällä on pysäköintipaikkoja sekä pitkiin että lyhyisiin oleskeluihin, joten se on kätevä matkustajille, jotka ajavat lentokentälle.
 • Erityistapu: Liikuntarajoitteiset tai vammaiset matkustajat voivat pyytää erityisapua varmistaakseen mukavan matkan lentokentän läpi.
 • Perhepalvelut: Lentokenttä tarjoaa vauvanvaihtotilat ja leikkipaikat pienten lasten kanssa matkustaville perheille.

Kuljetus

 • Taksi- ja autonvuokraus: Taksit ovat saatavilla terminaalin ulkopuolella, jotta matkustajat pääsevät helposti haluttuun määränpäähän. Autonvuokrauspalveluita tarjotaan myös niille, jotka haluavat ajaa autolla itse.
 • Julkinen liikenne: Lentokentältä on hyvät yhteydet kaupungin keskustaan ja lähialueille joukkoliikennepalveluilla, mm. linja-autot ja sukkulat.

Tiedot ja palvelut

 • Tietopiste: Käytettävissä on neuvontapiste, jossa on asiantuntevaa henkilökuntaa auttamaan matkustajia jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita.
 • Kadonneet ja löydetyt: Saatavilla on erillinen löytö- ja löytöpalvelu, joka auttaa matkustajia löytämään kadonneet tavarat.
 • Lääkäripalvelut: Lentokentällä on lääkintäpalvelut, jotka tarjoavat välitöntä apua hätätilanteissa.
 • Pankkiautomaatit ja valuutanvaihto: Pankkiautomaatit ja valuutanvaihtopalvelut sijaitsevat kätevästi lentokentällä terminaali, jonka avulla matkustajat voivat käyttää käteistä tai vaihtaa valuuttoja.

Yleensä Sao Gabriel da Cachoeiran lentoasema pyrkii tarjoamaan matkustajille miellyttävän ja vaivattoman kokemuksen tarjoamalla kattavan valikoiman tiloja ja palveluita. Matkustajat voivat odottaa mukavaa ympäristöä, helppokäyttöisiä mukavuuksia ja käteviä kuljetusvaihtoehtoja kulkiessaan tämän lentokentän läpi.


Sao Gabriel da Cachoeiran lentoasema Usein kysytyt kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Sao Gabriel da Cachoeiran lentoasema?

Ilmailualalla Sao Gabriel da Cachoeiran lentoasema tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, SJL, perusteella.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä Sao Gabriel da Cachoeiran lentoasema?

Valtavan etäisyyden kulkeminen Sao Gabriel da Cachoeiran lentoasema ja välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen .

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja Sao Gabriel da Cachoeiran lentoasema kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät Sao Gabriel da Cachoeiran lentoasema lentokentältä, on valittavanaan 1 eri lentoyhtiötä, joista Azu tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Sao Gabriel da Cachoeira?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Sao Gabriel da Cachoeira, suosivat usein Sao Gabriel da Cachoeiran lentoasema (SJL)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee Sao Gabriel da Cachoeirain läheisyydessä?

Sao Gabriel da Cachoeira läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä):

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella