Lentoerikoistarjoukset kohteesta Santa Fe Municipal Airport (SAF)

Matkusta 3 paikkoihin 2 avulla

Päivittäinen lähtöaikataulu Santa Fe Municipal Airport

Olennaiset tiedot koskien Santa Fe Municipal Airport

Lentokentän nimi Santa Fe Municipal Airport
Lentokentän (IATA) koodi SAF
Kaupunki Santa Fe
Maa United-States (US)
Täysi sijainti Santa Fe Municipal Airport
Leveysaste 35.617402
Pituusaste -106.083000
Näytä kartalla Google maps

Santa Fen kunnallisen lentokentän tilat ja palvelut

Santa Fe Municipal Airport, joka sijaitsee noin 25 mailia lounaaseen Santa Fen keskustasta New Mexicossa, tarjoaa erilaisia tiloja ja palveluita mukavan ja mukavan kokemuksen takaamiseksi. matkailijoille.

Palvelut

 • Terminaalirakennus: Lentokentällä on moderni ja hyvin hoidettu terminaalirakennus, joka tarjoaa matkustajille erilaisia mukavuuksia. Terminaalissa on lipputiskit, matkatavaroiden noutoalueet ja turvatarkastuspisteet helpottamaan sisäänkirjautumista.
 • Pysäköinti: Lentokentällä on runsaasti pysäköintitilaa sekä lyhyt- että pitkäaikaiseen oleskeluun. Kätevästi lähellä terminaalirakennusta sijaitsevat pysäköintialueet tarjoavat helpon pääsyn lentokentän palveluihin.
 • Ravintola ja kahvila: Matkustajat voivat nauttia herkullisia aterioita tai napata nopean välipalan lentokentän ravintolassa ja kahvilassa. Ruokavaihtoehdot sopivat erilaisiin makuihin ja ruokailutottumuksiin ja varmistavat, että jokaiselle löytyy jotakin.
 • Vuokra-autopalvelut: Santa Fe Municipal -lentokentällä toimii useita tunnettuja autovuokraamoita, joiden ansiosta matkustajat voivat helposti vuokrata auton. ajoneuvo saapuessaan. Tämän kätevän palvelun avulla vierailijat voivat tutustua Santa Fen ja sitä ympäröivien alueiden luonnonkauniiseen kauneuteen ja kulttuurinähtävyyksiin.
 • Wi-Fi-yhteys: Ilmainen Wi-Fi on saatavilla koko terminaalirakennuksessa, joten matkustajat voivat pysyä yhteydessä ja tuottavia lentokentällä olonsa aikana.
 • Vähittäiskaupat: Lentokentällä on erilaisia vähittäiskauppoja, joissa matkustajat voivat selata ja ostaa matkamuistoja, kirjoja, välipaloja ja muita matkatarvikkeita. Nämä kaupat tarjoavat kätevän vaihtoehdon viime hetken ostoksille ennen koneeseen nousua.

Palvelut

 • Lennon tiedot: Matkustajat voivat käyttää reaaliaikaisia lentotietoja digitaalisen näytön kautta näytöt sijaitsevat kätevästi terminaalirakennuksen ympärillä. Näillä näytöillä on päivityksiä saapumisesta, lähdöstä, porttien numeroista ja mahdollisista aikataulumuutoksista.
 • Tavaratavarapalvelut: Lentokenttä tarjoaa matkatavarapalveluita matkatavaroiden sujuvan käsittelyn varmistamiseksi. Matkustajat voivat hyödyntää matkatavarakärryjä, matkatavaroiden kääreitä ja kadonneita ja löydettyjä tiloja ratkaistakseen omaisuuttaan koskevat huolenaiheet tai ongelmat.
 • Pyörätuoliapu: Santa Fen kunnallinen lentoasema pyrkii tarjoamaan matkustajille mukavan kokemuksen. liikkuvuus. Pyörätuolipalvelut ovat saatavilla pyynnöstä, mikä varmistaa, että kaikki matkustajat voivat navigoida lentokentällä helposti.
 • Turvallisuus: Lentoasema painottaa voimakkaasti turvallisuutta varmistaakseen kaikkien matkustajien turvallisuuden. Koulutettu turvahenkilöstö ja edistynyt turvatarkastustekniikka ovat käytössä turvallisen matkustusympäristön ylläpitämiseksi.
 • Maaliikenne: Terminaalirakennuksen ulkopuolella on saatavilla useita maakuljetusvaihtoehtoja, mukaan lukien taksit, sukkulat ja joukkoliikenne. Nämä palvelut tarjoavat kätevän kuljetuksen Santa Feen ja muihin lähellä sijaitseviin kohteisiin.
 • Matkustusapu: Ystävällinen ja asiantunteva lentoasemahenkilökunta on valmiina vastaamaan kysymyksiin, antamaan ohjeita ja auttamaan matkustajia heidän huolenaiheissaan tai erityistarpeissaan..

Santa Fe Municipal Airport on sitoutunut tarjoamaan miellyttävän matkakokemuksen kaikille sen porttien kautta kulkeville matkustajille nykyaikaisten tilojensa ja kätevien palveluidensa ansiosta.


Santa Fe Municipal Airport Usein kysytyt kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Santa Fe Municipal Airport?

Koodi SAF on myönnetty Santa Fe Municipal Airport kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Santa Fe Municipal Airport lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen Dallas-Fort Worth International Airport (DFW), ja sen arvioitu kesto on 1h 57m lennettäessä koneella Canadair (Bombardier) Regional Jet 700 and Challenger 870.

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Santa Fe Municipal Airport?

Yhteensä 2 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Santa Fe Municipal Airport-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: American Airlines, United Airline

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Santa Fe?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Santa Fe, suosivat usein Santa Fe Municipal Airport (SAF)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee Santa Fein läheisyydessä?

Santa Fe läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä):

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella