Edulliset lennot kohteesta San Sebastianin lentoasema (EAS)

Non-stop-lentoja 8 kohteeseen 5 eri lentoyhtiöllä

Päivittäin aikataulun mukaan lähtevät lennot lähtöpaikkana San Sebastianin lentoasema

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
MAD Madrid

3 lentoja päivässä

1h 5m Näytä hinta
BCN Barcelona

1-2 lentoja päivässä

1h 5m Näytä hinta
LPA Las Palmas
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

3h 5m Näytä hinta
LCY Lontoo
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

1h 55m Näytä hinta
PMI Palma de Mallorca
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

1h 20m Näytä hinta
AGP Málaga
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

1h 43m Näytä hinta
SVQ Sevilla
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

1h 30m Näytä hinta
MAH Menorca
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

1h 25m Näytä hinta

Olennaiset tiedot koskien San Sebastianin lentoasema

Lentokentän nimi San Sebastianin lentoasema
Lentokentän (IATA) koodi EAS
Kaupunki San Sebastian
Maa Spain (ES)
Täysi sijainti San Sebastianin lentoasema
Leveysaste 43.356757
Pituusaste -1.791281
Näytä kartalla Google maps

San Sebastiánin lentoaseman tilat ja palvelut

Lentoaseman yleiskatsaus

San Sebastianin lentoasema, joka tunnetaan myös nimellä Donostian lentokenttä, on pieni kotimaan lentoasema, joka sijaitsee Espanjan Baskimaassa. Se toimii pääilmaporttina kauniiseen San Sebastiánin rannikkokaupunkiin. Pienemmästä koostaan huolimatta lentoasema tarjoaa laajan valikoiman tiloja ja palveluita, jotka takaavat matkustajille miellyttävän ja miellyttävän matkakokemuksen.

Palvelut

  • Lähetystiskit: Lentokenttä tarjoaa nimetyt lähtöselvityspisteet kaikille lentoasemalta liikennöiville lentoyhtiöille. Matkustajat voivat kirjata matkatavaransa ja saada maihinnousukorttinsa ennen turvatarkastuspisteeseen siirtymistä.
  • Vähittäiskauppa ja verovapaa: Lentomatkustajat voivat tehdä ostoksia lentoaseman verovapaissa myymälöissä, jotka tarjoavat erilaisia hajuvesiä, kosmetiikkaa, alkoholia ja tupakkatuotteita. Siellä on myös vähittäiskauppoja, joista vierailijat voivat ostaa lahjoja ja matkamuistoja.
  • Ravintolat ja kahvilat: Lentokentällä on valikoima ravintoloita ja kahviloita, joissa matkustajat voivat nauttia aterian tai välipalan ennen lentoa. Tarjolla on vaihtoehtoja nopeista välipaloista täyden palvelun ruokailuun eri makujen ja mieltymysten mukaan.
  • Autonvuokrauspalvelut: Niille, jotka haluavat tutustua San Sebastianiin ja sen lähialueisiin, autonvuokrauspalvelut sijaitsevat kätevästi osoitteessa lentokenttä. On suositeltavaa varata ajoneuvo etukäteen saatavuuden varmistamiseksi.
  • Pysäköinti: San Sebastiánin lentoasema tarjoaa sekä lyhyt- että pitkäaikaisia pysäköintivaihtoehtoja omilla ajoneuvoillaan matkustaville. Pysäköintialueet ovat hyvin hoidettuja ja niihin pääsee helposti terminaalirakennuksesta.

Palvelut

  • Informaatiopiste: Terminaalissa on infopiste, jossa on henkilökuntaa ystävällisen henkilökunnan kanssa, joka voi auttaa lentotiedoissa, lentokenttäpalveluissa ja yleisissä tiedusteluissa.
  • Ilmainen Wi-Fi: Matkustajat voivat nauttia ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä koko lentoasemalla, jolloin he voivat pysyä yhteydessä ja selata Internet lentoja odottaessaan.
  • Matkalaukkupalvelut: Lentokenttä tarjoaa matkatavarapalveluita, kuten matkatavarasäilytyksen, käärimisen ja kadonneiden ja löytöjen tilat. Matkustajat voivat säilyttää tavaransa turvallisesti tai hakea apua kadonneiden tavaroiden selvittämiseen.
  • Pankkiautomaatit ja valuutanvaihto: San Sebastiánin lentokentällä on useita pankkiautomaatteja ja valuutanvaihtopisteitä, jotka tarjoavat käteviä pankki- ja valuutanvaihtopalveluja matkustajille.
  • Esteettömyys: Lentoasemalla on laitteet, joilla varmistetaan liikuntarajoitteisten matkustajien saavutettavuus. Erityisapua voidaan sopia etukäteen ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön tai lentoasemaviranomaisiin.

San Sebastiánin lentoasema tarjoaa erilaisia tiloja ja palveluita matkustajiensa matkustuskokemuksen parantamiseksi. Lentokenttä pyrkii tarjoamaan saumattoman ja nautinnollisen matkan San Sebastiánin vierailijoille ostos- ja ruokailumahdollisuuksista käteviin autonvuokrauspalveluihin. San Sebastiánin lentoasema varmistaa ystävällisen henkilökunnan ja kätevien mukavuuksien ansiosta minkä tahansa matkan sujuvan alun tai lopun.


Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu San Sebastianin lentoasema?

Koodi EAS on myönnetty San Sebastianin lentoasema kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä San Sebastianin lentoasema?

Valtavan etäisyyden kulkeminen San Sebastianin lentoasema ja Gran Canaria Airport (LPA) välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen 3h 5m.

Mitkä lentoyhtiöt toimivat San Sebastianin lentoasema?

Yhteensä 5 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita San Sebastianin lentoasema-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: Iberia, Vueling, Binter Canarias, Volote

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista San Sebastian?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista San Sebastian, suosivat usein San Sebastianin lentoasema (EAS)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Mikä on lähellä San Sebastian sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella