Lennot lähtevät kohteesta San Diegon kansainvälinen lentokenttä (SAN)

Matkusta 70 paikkoihin 17 avulla

Tiedot koskien San Diegon kansainvälinen lentokenttä

Lentokentän nimi San Diegon kansainvälinen lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi SAN
Kaupunki San Diego
Maa United-States (US)
Täysi sijainti San Diegon kansainvälinen lentokenttä
Leveysaste 32.733801
Pituusaste -117.193304
Verkkosivusto San.org
Näytä kartalla Google maps
San Diegon kansainvälinen lentokenttä
San Diegon kansainvälinen lentokenttä
San Diegon kansainvälinen lentokenttä
San Diegon kansainvälinen lentokenttä
San Diegon kansainvälinen lentokenttä
San Diegon kansainvälinen lentokenttä

San Diegon kansainvälinen lentokenttä

San Diegon kansainvälisen lentokentän tilat ja palvelut

Esittely

San Diegon kansainvälinen lentokenttä, joka tunnetaan myös nimellä Lindbergh Field, on vilkas lentokenttä, joka sijaitsee kauniissa San Diegon kaupungissa Kaliforniassa.. Tämä lentoasema palvelee miljoonia matkustajia vuosittain, ja se tarjoaa laajan valikoiman tiloja ja palveluita, jotka takaavat kätevän ja mukavan matkakokemuksen kaikille matkustajille.

Palvelut

Terminaalit ja portit

Lentokenttä koostuu kahdesta terminaalista, terminaalista 1 ja terminaalista 2, joista kumpikin tarjoaa erilaisia mukavuuksia. Terminaali 1 palvelee ensisijaisesti kotimaan lentoja, kun taas terminaali 2 hoitaa sekä kotimaan että kansainväliset lennot. Matkustajilla on yhteensä yli 50 porttia, joten matkustajilla on runsaasti vaihtoehtoja nousemiseen ja lähtemiseen.

Ravintolat ja kaupat

San Diegon kansainvälinen lentoasema tarjoaa lukuisia ruokailu- ja ostosmahdollisuuksia matkustajien tarpeisiin. Tarjolla on laaja valikoima kulinaarisia herkkuja suosituista pikaruokaketjuista tasokkaisiin ravintoloihin. Lisäksi on useita kauppoja ja putiikkeja, jotka tarjoavat erilaisia tuotteita, kuten muotia, kirjoja, elektroniikkaa ja matkamuistoja.

Loungeet

Jos etsivät korkeatasoista lentokokemusta, San Diegon kansainvälinen lentokenttä tarjoaa eksklusiivisia oleskelutiloja. Nämä oleskelutilat tarjoavat rauhallisen ja mukavan ympäristön kaukana kiireisistä terminaaleista ja tarjoavat mukavuuksia, kuten ilmaisia välipaloja, juomia, Wi-Fi:n, työtiloja ja suihkutilat.

Palvelut

Pysäköinti

Lentokentällä on runsaasti pysäköintimahdollisuuksia sekä lyhyt- että pitkäaikaiseen oleskeluun. Matkustajat voivat valita erilaisista pysäköintirakenteista, jotka sijaitsevat kätevästi terminaalien lähellä. Lisäksi lentoasema tarjoaa pysäköintipalvelun, joka helpottaa pysäköintikokemusta.

Kuljetus

San Diegon kansainväliseltä lentokentältä on hyvät yhteydet kaupunkiin ja lähialueille useiden kuljetusvaihtoehtojen ansiosta.. Matkustajat voivat käyttää takseja, kyytipalveluita, sukkuloja ja joukkoliikennettä saavuttaakseen haluamansa määränpäät. Autonvuokrauspalvelut ovat myös saatavilla niille, jotka haluavat ajaa itse.

Tavaratavarapalvelut

Matkustajien turvallisuuden ja mukavuuden takaamiseksi San Diegon kansainvälinen lentoasema tarjoaa matkatavarapalveluita, kuten matkatavarakärryjä. ja matkatavaroiden kääriminen. Lisäksi lentokentällä on löydetty-osasto, joka auttaa matkustajia löytämään ja noutamaan kadonneita tavaroitaan.

Erityisapu

Lentoasema tarjoaa erilaisia palveluita matkustajien, joilla on erityistarpeita, majoittamiseen. Pyörätuoliapua, esteettömiä wc-tiloja ja määrättyjä pysäköintipaikkoja on saatavilla, jotta kaikki matkustajat voivat nauttia mukavasta kokemuksesta. Lisäapua tarvitsevat matkustajat voivat ottaa yhteyttä lentoasemaan etukäteen sopiakseen tietyn majoituksen.

San Diegon kansainvälinen lentoasema pyrkii tarjoamaan huippuluokan mukavuudet ja palvelut matkustajiensa matkustuskokemuksen parantamiseksi. Kätevien mukavuuksien, monipuolisten kulinaaristen vaihtoehtojen ja kattavan palveluvalikoimansa ansiosta lentoasema takaa sujuvan ja nautinnollisen matkan kaikille sen porteista kulkeville matkustajille.


San Diegon kansainvälinen lentokenttä Usein kysytyt kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu San Diegon kansainvälinen lentokenttä?

Koodi SAN on myönnetty San Diegon kansainvälinen lentokenttä kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä San Diegon kansainvälinen lentokenttä?

Valtavan etäisyyden kulkeminen San Diegon kansainvälinen lentokenttä ja Narita International Airport (NRT) välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen 11h 15m.

Mitkä lentoyhtiöt toimivat San Diegon kansainvälinen lentokenttä?

Yhteensä 17 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita San Diegon kansainvälinen lentokenttä-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: Southwest Airlines, Alaska Airlines, United Airlines, Delta Air Lines, American Airline

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista San Diego?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista San Diego, suosivat usein San Diegon kansainvälinen lentokenttä (SAN)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Mikä on lähellä San Diego sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella