Lentoerikoistarjoukset kohteesta Samarkandin kansainvälinen lentokenttä (SKD)

Suoria lentoja kohteeseen 18 tarjoaa 10 lentoyhtiötä.

Päivittäinen lähtöaikataulu Samarkandin kansainvälinen lentokenttä

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
IST Arnavutköy

2 lentoja päivässä

5h 5m Näytä hinta
SVO Khimki

1 lentoja päivässä

4h 30m Näytä hinta
DXB Dubai

1 lentoja päivässä

3h 35m Näytä hinta
VKO Moskova

2 lentoja päivässä

4h 25m Näytä hinta
DME Moskova

1 lentoja päivässä

4h 15m Näytä hinta
TAS Taškent

2 lentoja päivässä

0h 50m Näytä hinta
LED Pietari
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

2 lentoja päivässä

5h 10m Näytä hinta
OVB Novosibirsk
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

3h 5m Näytä hinta
AUH Abu Dhabi
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

3h 35m Näytä hinta
AZN Andizhan
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

1h 5m Näytä hinta

Tiedot koskien Samarkandin kansainvälinen lentokenttä

Lentokentän nimi Samarkandin kansainvälinen lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi SKD
Kaupunki Samarkand
Maa Uzbekistan (UZ)
Täysi sijainti Samarkandin kansainvälinen lentokenttä
Leveysaste 39.696331
Pituusaste 66.990868
Näytä kartalla Google maps

Samarkandin kansainvälisen lentokentän tilat ja palvelut

Palvelut

 • Modernit terminaalit: Samarkandin kansainvälisellä lentoasemalla on huippuluokan terminaalit, jotka on varustettu uusimmalla tekniikalla matkustajien parantamiseksi mukavuutta.
 • Matkalaukkujen käsittely: Lentokenttä tarjoaa tehokkaita matkatavaroiden käsittelypalveluita, jotka takaavat matkatavaroiden turvallisen ja oikea-aikaisen toimituksen.
 • Ostokset ja ruokailut: Matkustajat voivat nauttia erilaisista vähittäiskaupoista, verovapaita myyntipisteitä ja ruokailupaikkoja, jotka tarjoavat paikallisia ja kansainvälisiä ruokia.
 • Aulatilat: Lentokentällä on viihtyisiä oleskelutiloja, joissa matkustajat voivat rentoutua ennen lentoaan.
 • Informaatiopisteitä: useita. tietopisteet sijaitsevat kätevästi eri puolilla terminaalia, ja ne tarjoavat apua ja vastaavat matkustajien kyselyihin.
 • Pankkiautomaatit ja valuutanvaihto: matkustajat voivat helposti käyttää pankkiautomaatteja ja valuutanvaihtopalveluita taloudellisiin tarpeisiinsa.
 • Terveydenhuollon palvelut: Hätätilanteissa lentoasema tarjoaa lääkintäpalveluita ja koulutettuja ammattilaisia, jotka ovat käytettävissä ympäri vuorokauden.

Palvelut

 • Lentoapu: Lentokenttä tarjoaa omistautunutta henkilökuntaa, joka auttaa matkustajia lentoon liittyvissä asioissa, mukaan lukien lähtöselvitys, koneeseen nousu ja kuljetukset.
 • Wi-Fi ja latausasemat: Matkustajat voivat pysyä yhteydessä ilmaiseen Wi-Fi-yhteyteen latausasemien aikana ovat saatavilla heidän elektronisille laitteilleen.
 • Matkalaukkupalvelut: Jos matkatavarat vahingoittuvat tai katoavat, lentoasema tarjoaa apua matkatavaroiden paikantamisessa ja palauttamisessa, mikä varmistaa saumattoman matkakokemuksen.
 • Matkailutiedot: Matkailijat voivat saada hyödyllistä tietoa matkailunähtävyyksistä, paikallisista kuljetuksista ja majoitusvaihtoehdoista lentoaseman palvelupisteestä.
 • Erityistapu: Samarkandin kansainvälinen lentoasema vastaa vammaisten tai liikuntarajoitteisten matkustajien tarpeisiin ja tarjoaa erityistä tukea koko ajan. heidän matkaansa.
 • Lasten leikkialue: Lentokenttä palvelee lasten kanssa matkustavia perheitä tarjoamalla oman leikkialueen, jossa lapset voivat nauttia ja viihtyä.
 • Autonvuokraus: Matkustajat voivat kätevästi vuokrata autoja tunnetuilta lentoasemalla sijaitsevilta vuokratoimistoilta, mikä mahdollistaa helpon tutustumisen kaupunkiin ja lähialueisiin.

Samarkandin kansainvälinen lentoasema pyrkii tarjoamaan matkustajilleen huippuluokan mukavuudet ja erinomaiset palvelut varmistaaksesi miellyttävän ja mukavan matkakokemuksen. Nykyaikaisista terminaaleista, tehokkaasta matkatavaroiden käsittelystä ja monipuolisista ostos- ja ruokailumahdollisuuksista lentoavustamiseen, Wi-Fi-yhteyteen ja erityisapuun vammaisille matkustajille, lentoasema vastaa vierailijoidensa erilaisiin tarpeisiin. Olitpa saapuessasi tai lähdössä Samarkandista, voit olla varma sujuvasta matkasta lentokentän poikkeuksellisten mukavuuksien ja palveluiden ansiosta.

Huomautuksia

Nämä tilat ja palvelut voivat muuttua lentoaseman käytännöt ja määräykset. Suosittelemme tarkistamaan lentoaseman virallisilla verkkosivuilla tai ottamaan yhteyttä heidän asiakaspalveluun saadaksesi ajantasaisimmat tiedot.


Samarkandin kansainvälinen lentokenttä Usein kysytyt kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Samarkandin kansainvälinen lentokenttä?

Koodi SKD on myönnetty Samarkandin kansainvälinen lentokenttä kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Samarkandin kansainvälinen lentokenttä lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen Pulkovo Airport (LED), ja sen arvioitu kesto on 5h 15m lennettäessä koneella Airbus A320.

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Samarkandin kansainvälinen lentokenttä?

Yhteensä 10 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Samarkandin kansainvälinen lentokenttä-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: Uzbekistan Airways, Aeroflot, flydubai, Taban Airlines, UTai

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Samarkand?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Samarkand, suosivat usein Samarkandin kansainvälinen lentokenttä (SKD)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee Samarkandin läheisyydessä?

Samarkand läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä):

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella