Suora lento kohteesta Sacheonin lentokenttä (HIN)

Matkusta 2 paikkoihin 2 avulla

Päivittäin aikataulun mukaan lähtevät lennot lähtöpaikkana Sacheonin lentokenttä

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
GMP Soul

4 lentoja päivässä

1h 10m Näytä hinta
CJU Jeju

1 lentoja päivässä

1h 0m Näytä hinta

Tiedot koskien Sacheonin lentokenttä

Lentokentän nimi Sacheonin lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi HIN
Kaupunki Sacheon
Maa Korea (KR)
Täysi sijainti Sacheonin lentokenttä
Leveysaste 35.092630
Pituusaste 128.086760
Verkkosivusto Airport.co.kr
Näytä kartalla Google maps

Sacheonin lentokentän tilat ja palvelut

Sacheonin lentoasema on moderni ja hyvin varusteltu lentoasema Sacheonin kaupungissa Etelä-Koreassa. Se toimii porttina alueelle ja tarjoaa erilaisia tiloja ja palveluita, jotka takaavat mukavan ja tehokkaan matkakokemuksen matkustajilleen.

Palvelut

Terminaali

Lentokentällä on yksi moderni terminaalirakennus, jossa on useita palveluita matkustajien tarpeisiin. Terminaalissa on mukavat oleskelutilat, siistit wc-tilat ja runsaasti odotustiloja. Matkustajat voivat myös löytää erilaisia kauppoja, mukaan lukien verovapaita liikkeitä, joista he voivat ostaa laajan valikoiman tuotteita, kuten kosmetiikkaa, elektroniikkaa ja matkamuistoja.

Ravintolat ja kahvilat

Sacheonin lentoasema tarjoaa valikoiman ravintoloita ja kahviloita tyydyttämään matkailijoiden ruokahalua. Etsitpä sitten nopeaa välipalaa tai täyttä ateriaa, löydät paljon vaihtoehtoja. Perinteisestä korealaisesta ruoasta kansainvälisiin pikaruokaketjuihin löytyy jokaiseen makuun jotakin.

Pysäköinti

Lentoasema tarjoaa kätevät pysäköintimahdollisuudet sekä lyhyt- että pitkäaikaiseen oleskeluun.. Parkkipaikat ovat hyvin hoidettuja ja tarjoavat runsaasti tilaa kaikenkokoisille ajoneuvoille. Matkustajat voivat valita useista pysäköintivaihtoehdoista, mukaan lukien katetut parkkipaikat, ulkopysäköinti ja pysäköintipalvelu.

Palvelut

Matkalaukkupalvelut

Sacheonin lentoasema takaa vaivattoman kokemuksen matkatavaroiden suhteen. Matkustajat voivat luottaa tehokkaisiin matkatavaroiden käsittelypalveluihin, mukaan lukien matkatavaroiden nouto-, kadonnut ja löydetty- ja matkatavaroiden käärimispalvelut. Lentoaseman henkilökunta on valmiina auttamaan matkustajia kaikissa matkatavaroihinsa liittyvissä kysymyksissä tai ongelmissa.

Kuljetus

Matkustajille, jotka haluavat matkustaa lentokentälle ja sieltä pois, Sacheonin lentoasema tarjoaa luotettavan kuljetuksen. vaihtoehtoja. Taksit ovat helposti saatavilla terminaalin sisäänkäynnillä, mikä tarjoaa kätevän tavan saavuttaa määränpääsi. Lisäksi on julkisen liikenteen yhteyksiä, kuten busseja ja junia, jotka yhdistävät lentoaseman kaupungin eri osiin ja lähialueille.

Informaatiopisteet

Sujuvan matkustuskokemuksen varmistamiseksi Sacheonin lentoasema tarjoaa tietopisteitä, jotka sijaitsevat strategisesti koko terminaalissa. Ystävällinen ja asiantunteva henkilökunta on valmiina auttamaan matkustajia tiedusteluissa, ohjeissa ja yleisissä matkatiedoissa. Tarvitsetpa sitten opastusta paikallisista nähtävyyksistä tai apua jatkolentojen kanssa, infopisteet ovat valmiina auttamaan.

Wi-Fi- ja latausasemat

Lentoasema tarjoaa ilmaiset Wi-Fi-palvelut kaikkialla terminaaliin, jolloin matkustajat voivat pysyä yhteydessä lentojaan odottaessaan. Lisäksi saatavilla on useita latausasemia, jotka varmistavat, että matkustajat voivat pitää laitteensa päällä ollessaan lentokentällä.

Sacheonin lentoasema on kaiken kaikkiaan sitoutunut tarjoamaan matkustajilleen miellyttävän matkakokemuksen. Modernien tilojensa ja palveluvalikoimansa ansiosta matkustajat voivat odottaa mukavaa ja kätevää matkaa käyttäessään tätä lentokenttää.


Sacheonin lentokenttä Usein kysytyt kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Sacheonin lentokenttä?

Koodi HIN on myönnetty Sacheonin lentokenttä kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Sacheonin lentokenttä lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen Gimpo International Airport (GMP), ja sen arvioitu kesto on 1h 10m lennettäessä koneella ATR 72.

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Sacheonin lentokenttä?

Yhteensä 2 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Sacheonin lentokenttä-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: Fly S.A., Jin Ai

Sacheon kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä Sacheonin lentokenttä (HIN) on matkustajien suosiossa kaupungista Sacheon sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee Sacheonin läheisyydessä?

Sacheon läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä):

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella