Edulliset lennot kohteesta Rørvikin lentoasema Ryum (RVK)

Tutustu 3 paikkaan 1 eri kuljetusyhtiön kanssa

Päivittäinen lähtöaikataulu Rørvikin lentoasema Ryum

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
TRD Trondheim

3 lentoja päivässä

0h 35m Näytä hinta
OSY Namsos

1-2 lentoja päivässä

0h 20m Näytä hinta
BOO Bodø

per day lentoja päivässä

0h 55m Näytä hinta

Olennaiset tiedot koskien Rørvikin lentoasema Ryum

Lentokentän nimi Rørvikin lentoasema Ryum
Lentokentän (IATA) koodi RVK
Kaupunki Rørvik
Maa Norway (NO)
Täysi sijainti Rørvikin lentoasema Ryum
Leveysaste 64.838360
Pituusaste 11.144620
Näytä kartalla Google maps

Rørvikin lentokenttä, Ryumin tilat ja palvelut

Rørvikin lentokenttä, Ryum on pieni alueellinen lentokenttä, joka sijaitsee Rørvikissä, Norjassa. Kokostaan huolimatta lentoasema tarjoaa laajan valikoiman tiloja ja palveluita matkustajiensa mukavuuden varmistamiseksi. Olitpa säännöllinen matkustaja tai ensikertalainen, Rørvikin lentokentällä on kaikki mitä tarvitset sujuvaan matkakokemukseen.

Palvelut

Tässä on joitain Rørvikin lentoaseman palveluista.:

 • Sisäänkirjautumistiskit: Lentokentällä on omat lähtöselvitystiskit, joissa matkustajat voivat suorittaa tarvittavat toimenpiteet ennen lentoa.
 • Aulantilat: Rørvikin lentoasemalla on mukava ja hyvinvoiva -varustetut oleskelutilat, joissa matkustajat voivat rentoutua, työskennellä tai nauttia välipalaa lentoa odottaessaan.
 • Ravintolat ja kahvilat: Lentokentällä on useita ruokailuvaihtoehtoja, jotka vaihtelevat pikaruokapaikoista istuma- alhaisissa ravintoloissa, joissa matkustajat voivat nauttia erilaisista ruoista.
 • Ostokset: Matkustajat voivat nauttia vähittäiskaupan terapiasta lentokentän liikkeissä, jotka tarjoavat valikoiman liikkeitä, jotka myyvät kaikkea muotista ja asusteista paikallisiin matkamuistoihin ja velvollisuuksiin. -ilmaisia tuotteita.
 • Autonvuokrauspalvelut: Jos haluat tutustua alueeseen omatoimisesti, lentoasema tarjoaa autonvuokrauspalveluita luotetuilta toimistoilta, jolloin vierailijat voivat vuokrata ajoneuvon kätevästi saapuessaan.
 • Pysäköinti: Rørvikin lentoasema tarjoaa sekä lyhyt- että pitkäaikaisia pysäköintivaihtoehtoja, mikä varmistaa, että matkustajat voivat turvallisesti poistua ajoneuvoistaan ollessaan poissa.
 • Lasten leikkialue: Jotta nuoret matkustajat viihtyvät, lentokentällä on oma leikkipaikka, jossa lapset voivat pitää hauskaa ennen lentoa.
 • Ilmainen Wi-Fi: Pysy yhteydessä ilmaisella Wi-Fi-yhteydellä koko lentoasemalla, jolloin matkustajat voivat surffata Internetiä, tarkistaa sähköposteja tai majoittua. olla yhteydessä läheisiisi.

Palvelut

Lentoasema tarjoaa myös erilaisia palveluita matkustajien tarpeisiin:

 • Tiedot Työpöytä: Käytettävissä on erillinen neuvontapiste, joka auttaa matkustajia tiedusteluissa, lentotiedoissa ja yleisissä ohjeissa koko matkan ajan.
 • Kadonneet ja löydetyt: Kadonneiden tavaroiden varalta Rørvikin lentoasemalla on nimetty löytö- ja löytöosasto. auttaa matkustajia hakemaan tavaroitaan.
 • Erityistapu: Lentoasema tarjoaa erityisapua liikuntarajoitteisille tai muulla tavoin vammaisille matkustajille, jotta heidän matkakokemuksensa on mukava ja vaivaton.
 • Pankkiautomaatit. ja valuutanvaihto: Matkustajat voivat helposti käyttää pankkiautomaatteja pankkitarpeisiinsa ja vaihtaa valuuttaa lentoasemalla.
 • Tavaratavarapalvelut: Lentokenttä tarjoaa matkatavarapalveluita, mukaan lukien säilytystilat, käärimispalvelut ja apua vaurioituneiden tai kadonneiden matkatavaroiden yhteydessä..
 • Lääkintäpalvelut: Lääketieteellisten hätätilanteiden varalta Rørvikin lentokentällä on ensiaputilat ja lääkintähenkilöstön saatavuus varmistaakseen matkustajiensa hyvinvoinnin.
 • Kuljetus: Lentokenttä on hyvät yhteydet eri liikennemuotoihin, mukaan lukien taksit ja julkiset linja-autot, joten matkustajat pääsevät helposti haluamiinsa kohteisiin.

Yleensä Rørvikin lentoasema Ryum tarjoaa valikoiman tiloja ja palveluita, jotka vastata matkustajiensa tarpeisiin. Viihtyisillä oleskelutiloillaan, useilla ruokailumahdollisuuksilla ja kätevillä kuljetuspalveluilla lentoasema pyrkii tarjoamaan miellyttävän kokemuksen kaikille sen kautta kulkeville matkailijoille.


Rørvikin lentoasema Ryum Usein kysytyt kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Rørvikin lentoasema Ryum?

Koodi RVK on myönnetty Rørvikin lentoasema Ryum kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä Rørvikin lentoasema Ryum?

Valtavan etäisyyden kulkeminen Rørvikin lentoasema Ryum ja Bodø Airport (BOO) välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen 55m.

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Rørvikin lentoasema Ryum?

Yhteensä 1 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Rørvikin lentoasema Ryum-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: Widero

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Rørvik?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Rørvik, suosivat usein Rørvikin lentoasema Ryum (RVK)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Mikä on lähellä Rørvik sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella