Edulliset lennot kohteesta Robert L. Bradshawin kansainvälinen lentokenttä (SKB)

Tutustu 11 paikkaan 10 eri kuljetusyhtiön kanssa

Päivittäinen lähtöaikataulu Robert L. Bradshawin kansainvälinen lentokenttä

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
SXM Philipsburg

1-2 lentoja päivässä

0h 30m Näytä hinta
MIA Miami

1-2 lentoja päivässä

3h 22m Näytä hinta
ANU Pyhän Johanneksen

2 lentoja päivässä

0h 30m Näytä hinta
SJU Carolina
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

1h 15m Näytä hinta
ATL Atlanta
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

4h 36m Näytä hinta
CLT Charlotte
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

4h 19m Näytä hinta
EIS Naudan saari
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

0h 48m Näytä hinta
EWR Newark
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

4h 45m Näytä hinta
JFK New York City
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

4h 36m Näytä hinta
YYZ Toronto
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

5h 20m Näytä hinta

Tiedot koskien Robert L. Bradshawin kansainvälinen lentokenttä

Lentokentän nimi Robert L. Bradshawin kansainvälinen lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi SKB
Kaupunki Basseterre
Maa Saint-Kitts-and-Nevis (KN)
Täysi sijainti Robert L. Bradshawin kansainvälinen lentokenttä
Leveysaste 17.310929
Pituusaste -62.718995
Näytä kartalla Google maps

Robert L. Bradshawin kansainvälisen lentokentän tilat ja palvelut

Robert L. Bradshawin kansainvälinen lentoasema on tärkein portti St. Kittsiin ja Nevisin, ja se toimii tärkeänä liikennekeskuksena sekä paikallisille että turisteille. Lentoasema tarjoaa erilaisia tiloja ja palveluita, jotka takaavat miellyttävän ja mukavan matkakokemuksen kaikille matkustajille.

Terminaalitilat

Lentokentällä on moderni terminaalirakennus, jossa on erilaisia tiloja matkustajien tarpeisiin. Joitakin tärkeimpiä terminaalin palveluita ovat:

 • Lähdekirjatiskit: Matkustajat voivat tehdä lähtöselvityksen lennoillaan helposti niille varatuissa tiskeissä. Lentokentän henkilökunta on valmiina auttamaan kaikissa kysymyksissä tai huolenaiheissa.
 • Vähittäiskaupat ja verovapaat kaupat: matkustajat voivat tehdä ostoksia ennen lentoaan, ja useat vähittäiskaupat tarjoavat verovapaita tuotteita, kuten hajuvettä, alkoholia, tupakkaa ja ylellisyystavaroita.
 • Ravintolat ja kahvilat: Nappaa välipala johonkin lentokentän ruokailumahdollisuuksista, jotka tarjoavat erilaisia paikallisia ja kansainvälisiä ruokia. Halusitpa sitten nopean välipalan tai täyden aterian, valinnanvaraa on paljon.
 • Pankkiautomaatit ja valuutanvaihto: Tarvitsetko käteistä matkoihisi? Pankkiautomaatit sijaitsevat kätevästi terminaalirakennuksessa. Lisäksi valuutanvaihtopalvelut ovat saatavilla paikallista valuuttaa tarvitseville.
 • Autonvuokrauspalvelut: Jos tarvitset kuljetusta vierailusi aikana, autonvuokrauspalvelut ovat saatavilla lentokentällä. Voit helposti vuokrata ajoneuvon useilta luotettavilta vuokraustoimistoilta, jotka sijaitsevat terminaalissa.
 • Aulatilat: Matkustajille, jotka haluavat rentoutua tai tehdä töitä, lentoasema tarjoaa mukavia oleskelutiloja, jotka on varustettu latausasemilla ja ilmainen Wi-Fi.

Lisäpalvelut

Terminaalitilojen lisäksi Robert L. Bradshaw International Airport tarjoaa myös useita lisäpalveluita matkustajakokemuksen parantamiseksi:

 • Matkalaukkupalvelut: Lentokentällä on matkatavaroiden käsittelyjärjestelmä, joka varmistaa kirjattujen matkatavaroiden tehokkaan käsittelyn ja toimituksen. Kadonneista tai vaurioituneista matkatavaroista voidaan ilmoittaa matkatavarapalveluun.
 • Lääkintäpalvelut: Lääkärin apua tarvitsevat matkustajat voivat käyttää lentoaseman lääketieteellisiä palveluita. Koulutetut ammattilaiset ovat valmiina antamaan välitöntä apua tarvittaessa.
 • Lasten leikkialue: Lasten kanssa matkustaville perheille on oma leikkipaikka, jossa lapset voivat pitää hauskaa lentojaan odotellessa.
 • Wi-Fi-yhteys: Pysy yhteydessä koko lentokentällä viettämäsi ajan ilmaisen Wi-Fi:n avulla, joka on saatavilla kaikissa yleisissä tiloissa.
 • Erityistapu: Lentokenttä tarjoaa erityispalveluita liikuntarajoitteisille tai muulle vammaisille matkustajille.. Tämä varmistaa, että kaikilla matkustajilla on yhtäläinen pääsy palveluihin ja he voivat nauttia mukavasta matkasta.

Robert L. Bradshawin kansainvälinen lentoasema pyrkii tarjoamaan saumattoman ja nautinnollisen tiloja ja palveluita. matkakokemus kaikille sen ovesta kulkiville.


Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Robert L. Bradshawin kansainvälinen lentokenttä?

Koodi SKB on myönnetty Robert L. Bradshawin kansainvälinen lentokenttä kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä Robert L. Bradshawin kansainvälinen lentokenttä?

Valtavan etäisyyden kulkeminen Robert L. Bradshawin kansainvälinen lentokenttä ja Toronto Pearson International Airport (YYZ) välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen 5h 10m.

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja Robert L. Bradshawin kansainvälinen lentokenttä kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät Robert L. Bradshawin kansainvälinen lentokenttä lentokentältä, on valittavanaan 10 eri lentoyhtiötä, joista Winair, American Airlines, LIAT, Silver Airways, British Airway tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Basseterre?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Basseterre, suosivat usein Robert L. Bradshawin kansainvälinen lentokenttä (SKB)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee Basseterrein läheisyydessä?

Basseterre läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä):

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella