Suora lento kohteesta Rick Husband Amarillon kansainvälinen lentokenttä (AMA)

Non-stop-lentoja 6 kohteeseen 3 eri lentoyhtiöllä

Päivittäin aikataulun mukaan lähtevät lennot lähtöpaikkana Rick Husband Amarillon kansainvälinen lentokenttä

Tiedot koskien Rick Husband Amarillon kansainvälinen lentokenttä

Lentokentän nimi Rick Husband Amarillon kansainvälinen lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi AMA
Kaupunki Amarillo
Maa United-States (US)
Täysi sijainti Rick Husband Amarillon kansainvälinen lentokenttä
Leveysaste 35.220707
Pituusaste -101.707265
Verkkosivusto Airport.amarillo.gov
Näytä kartalla Google maps
Rick Husband Amarillon kansainvälinen lentokenttä
Rick Husband Amarillon kansainvälinen lentokenttä
Rick Husband Amarillon kansainvälinen lentokenttä
Rick Husband Amarillon kansainvälinen lentokenttä
Rick Husband Amarillon kansainvälinen lentokenttä
Rick Husband Amarillon kansainvälinen lentokenttä

Rick Husband Amarillon kansainvälinen lentokenttä

Rick Husband Amarillon kansainvälisen lentokentän tilat ja palvelut

Rick Husband Amarillon kansainvälinen lentoasema, joka sijaitsee Amarillossa Teksasissa, toimii tärkeänä liikenteen solmukohtana kaupungissa ja ympäröivillä alueilla. Laaja valikoima tiloja ja palveluita tarjoava lentoasema takaa saumattoman matkakokemuksen sekä kotimaisille että kansainvälisille matkustajille.

Palvelut:

 • Terminaalirakennus: Lentokentällä on moderni, tilava terminaalirakennus, jossa on kaikki tarvittavat mukavuudet matkustajille. Terminaalissa on erilaisia ruokailuvaihtoehtoja, kuten ravintoloita, kahviloita ja nousevia ruokapaikkoja.
 • Vähittäiskaupat: Matkustajat voivat selata terminaalirakennuksessa sijaitsevia vähittäiskauppoja. Nämä kaupat tarjoavat valikoiman tuotteita, kuten kirjoja, matkamuistoja, vaatteita ja matkatavaroita, joiden avulla matkustajat voivat ostaa viime hetken tuotteita tai lahjoja.
 • Pankkiautomaatit ja valuutanvaihto: Lentoasemalla on kätevyyden vuoksi pankkiautomaatteja. ja valuutanvaihtopalvelut, joilla varmistetaan, että matkustajat saavat helposti käteistä ja voivat vaihtaa valuuttaa tarvittaessa.
 • Ilmainen Wi-Fi: Rick Husband Amarillon kansainvälinen lentoasema tarjoaa ilmaisen Wi-Fi:n koko terminaalissa, jolloin matkustajat voivat pysyä yhteydessä ja tuottavana matkansa aikana.
 • Pysäköinti: Lentokentällä on runsaasti pysäköintimahdollisuuksia, mukaan lukien lyhyt- ja pitkäaikaiset pysäköintimahdollisuudet. Pysäköintialueet ovat hyvin hoidettuja, turvallisia ja helposti saavutettavissa, mikä takaa mielenrauhan matkustajille, jotka jättävät ajoneuvonsa taakse.
 • Autonvuokrauspalvelut: Matkailijat voivat kätevästi vuokrata auton paikan päällä olevista vuokrauspisteistä lentoasemalla toimivat toimistot.

Palvelut:

 • Lennon tiedot: Lentoasema varmistaa, että matkustajat saavat ajantasaiset lentotiedot digitaalisten näyttöjen avulla koko terminaalirakennuksessa. Lisäksi avulias henkilöstön jäsenet ovat valmiina auttamaan kaikissa lentoaikatauluja, viivästyksiä tai peruutuksia koskevissa tiedusteluissa.
 • Matkalaukkupalvelut: Lentoasema tarjoaa matkatavarapalveluita auttaakseen matkustajia kaikissa kadonneisiin matkatavaroihin tai vahingoittuneisiin esineisiin liittyvissä ongelmissa.. Matkustajat voivat ilmoittaa ongelmista tai pyytää apua matkatavarapalvelutiskiltä.
 • Esteetön palvelut: Rick Husband Amarillon kansainvälinen lentokenttä on täysin esteetön vammaisille. Lentokenttä varmistaa, että kaikki alueet, mukaan lukien wc-tilat, pysäköintitilat ja lähtöportit, ovat saavutettavissa ja varustettu asianmukaisilla mukavuuksilla.
 • Kuljetus: Matkustajilla on käytettävissään erilaisia kulkuvälineitä päästäkseen määränpäähänsä kätevästi. Taksit, kyytipalvelut ja vuokra-autot ovat helposti saatavilla terminaalirakennuksen ulkopuolella.
 • Turvallisuus ja tulli: Lentoasemalla on tiukat turvatoimet varmistaakseen kaikkien matkustajien turvallisuuden ja hyvinvoinnin. Käytössä on koulutettu henkilökunta ja uusimmat laitteet turvatarkastusten tehokkaaseen suorittamiseen. Lisäksi tulli- ja maahanmuuttopalvelut ovat saatavilla kansainvälisille matkailijoille.

Kattavalla palveluvalikoimallaan Rick Husband Amarillon kansainvälinen lentoasema pyrkii tarjoamaan matkustajille mukavan ja vaivattoman kokemuksen. Olipa kyseessä lyhyt kotimaanmatka tai pitkä kansainvälinen matka, lentoaseman palvelut ja asiakaslähtöinen lähestymistapa tekevät siitä luotettavan portin Amarillon ja ympäröivän alueen matkailijoille.


Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Rick Husband Amarillon kansainvälinen lentokenttä?

Ilmailualalla Rick Husband Amarillon kansainvälinen lentokenttä tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, AMA, perusteella.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä Rick Husband Amarillon kansainvälinen lentokenttä?

Valtavan etäisyyden kulkeminen Rick Husband Amarillon kansainvälinen lentokenttä ja McCarran International Airport (LAS) välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen 2h 5m.

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Rick Husband Amarillon kansainvälinen lentokenttä?

Yhteensä 3 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Rick Husband Amarillon kansainvälinen lentokenttä-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: Southwest Airlines, American Airlines, United Airline

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Amarillo?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Amarillo, suosivat usein Rick Husband Amarillon kansainvälinen lentokenttä (AMA)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee Amarilloin läheisyydessä?

Amarillo läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä): Rick Husband Amarillon kansainvälinen lentokenttä (AMA)

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella