Lennot lähtevät kohteesta Radomin lentokenttä (REG)

Non-stop-lentoja 2 kohteeseen 2 eri lentoyhtiöllä

Päivittäin aikataulun mukaan lähtevät lennot lähtöpaikkana Radomin lentokenttä

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
FCO Fiumicino

2 lentoja päivässä

1h 15m Näytä hinta
LIN Milano

2 lentoja päivässä

1h 40m Näytä hinta

Olennaiset tiedot koskien Radomin lentokenttä

Lentokentän nimi Radomin lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi REG
Kaupunki Radom
Maa Italy (IT)
Täysi sijainti Radomin lentokenttä
Leveysaste 38.071944
Pituusaste 15.653333
Verkkosivusto Aeroportodellostretto.it
Näytä kartalla Google maps

Reggio di Calabria 'Tito Minniti' -lentokentän tilat ja palvelut

Reggio di Calabria 'Tito Minniti' -lentokenttä, joka sijaitsee Etelä-Italiassa, toimii tärkeänä porttina Calabrian eloisalle alueelle. Lentoasema tarjoaa erilaisia tiloja ja palveluita, jotka takaavat matkustajille miellyttävän ja tehokkaan matkustuskokemuksen.

Terminaalipalvelut

 • Sisäänkirjautumistiskit: Lentokenttä tarjoaa useita lähtöselvitystä tiskillä, mikä tekee sisäänkirjautumisesta matkustajien kannalta nopeaa ja kätevää.
 • Vähittäismyyntipisteet: Matkustajat voivat tutustua useisiin vähittäismyyntipisteisiin, kuten verovapaisiin liikkeisiin, muotiliikkeisiin, kirjakauppoihin ja lahjatavarakauppoihin.
 • Ravintolat ja kahvilat: Tarjolla on useita ruokailuvaihtoehtoja, jotka vaihtelevat nopeista välipaloista täyden palvelun ravintoloihin. Matkustajat voivat nauttia italialaista ruokaa ja kansainvälisiä ruokia.
 • Aulatilat: Lentokentällä on viihtyisiä oleskelutiloja, joissa matkustajat voivat rentoutua, työskennellä tai rentoutua ennen lentoa. Nämä oleskelutilat voivat tarjota mukavuuksia, kuten Wi-Fi-yhteyden, sanomalehtiä ja virvokkeita.
 • Pankkiautomaatit ja valuutanvaihto: matkustajat voivat käyttää pankkiautomaatteja ja valuutanvaihtopalveluita taloudellisiin tarpeisiinsa.
 • Autonvuokraus Palvelut: Matkustajat voivat kätevästi vuokrata auton tunnetuilta lentoasemalla toimivilta autonvuokraustoimistoilta.
 • Matkailutietoa: Lentokentällä on matkailutietokeskus, josta vierailijat voivat saada apua paikallisiin nähtävyyksiin, kuljetuksiin ja majoitus.

Kuljetusvaihtoehdot

 • Taksipalvelut: Taksit ovat helposti saatavilla terminaalin ulkopuolella, mikä tarjoaa kätevän tavan saavuttaa määränpääsi.
 • Bussipalvelut: Paikallisbussit yhdistävät lentoaseman useisiin kaupungin ja lähialueiden kohteisiin ja tarjoavat edullisen kuljetusvaihtoehdon.
 • Pysäköinti: Lentoasema tarjoaa sekä lyhyt- että pitkäaikaisia pysäköintipaikkoja matkustajille henkilökohtaisten ajoneuvojensa kanssa.

Erityisapu

 • Pyörätuolilla saavutettavuus: Lentoasema tarjoaa palveluita liikuntarajoitteisille matkustajille, mukaan lukien pyörätuoliapua ja määrättyjä pysäköintipaikkoja.
 • Erityistarpeisiin liittyvät tilat: Vammaisten matkustajien tarpeita vastaavat wc-tilat ja tilat ovat käytettävissä koko terminaalirakennuksessa.
 • Lääkintäpalvelut: Lääkärin hätätilanteissa lentoasemalla on ensiaputilat. ja pätevä lääkintähenkilöstö antamaan välitöntä apua.

Reggio di Calabria 'Tito Minniti' Airport pyrkii tarjoamaan saumattoman matkakokemuksen tarjoamalla erilaisia tiloja ja palveluita. Olipa kyse ostoksilla, ruokailusta tai avun hakemisesta, matkustajat voivat odottaa mukavan ja kätevän kokemuksen tällä vilkkaalla lentokentällä.


Radomin lentokenttä Usein kysytyt kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Radomin lentokenttä?

Koodi REG on myönnetty Radomin lentokenttä kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Radomin lentokenttä lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen Milan Linate Airport (LIN), ja sen arvioitu kesto on 1h 40m lennettäessä koneella Airbus A319.

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Radomin lentokenttä?

Yhteensä 2 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Radomin lentokenttä-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: Alitali

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Radom?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Radom, suosivat usein Radomin lentokenttä (REG)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Mikä on lähellä Radom sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella