Lennot lähtevät kohteesta Reddingin lentokenttä (RDD)

Suoria lentoja kohteeseen 4 tarjoaa 3 lentoyhtiötä.

Päivittäinen lähtöaikataulu Reddingin lentokenttä

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
SFO San Francisco

2-3 lentoja päivässä

1h 9m Näytä hinta
SEA Seattle

2 lentoja päivässä

1h 40m Näytä hinta
LAX Los Angeles

1 lentoja päivässä

1h 47m Näytä hinta
BUR Burbank
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

1h 45m Näytä hinta

Olennaiset tiedot koskien Reddingin lentokenttä

Lentokentän nimi Reddingin lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi RDD
Kaupunki Redding
Maa United-States (US)
Täysi sijainti Reddingin lentokenttä
Leveysaste 40.505780
Pituusaste -122.300015
Verkkosivusto Cityofredding.org
Näytä kartalla Google maps

Reddingin kunnallisen lentokentän tilat ja palvelut

Reddingin kunnallinen lentoasema on pieni alueellinen lentokenttä, joka sijaitsee Reddingissä, Kaliforniassa. Lentoasema palvelee sekä kaupallisia että yleisilmailun tarpeita ja tarjoaa erilaisia tiloja ja palveluita varmistaakseen matkustajilleen sujuvan matkakokemuksen.

Palvelut

 • Terminaalirakennus: Lentokentän pääterminaalirakennus tarjoaa matkailijoille erilaisia mukavuuksia ja palveluita. Siinä on mukavat oleskelutilat, wc-tilat ja ruokailu-/käyttöoikeustila.
 • Matkalaukkujen nouto: Käytettävissä on erilliset matkatavaroiden noutoalueet, jotka tekevät matkatavaroiden noutamisesta helppoa ja kätevää matkustajille..
 • Pysäköinti: Lentokenttä tarjoaa sekä lyhyt- että pitkäaikaisia pysäköintivaihtoehtoja. Parkkipaikat sijaitsevat lähellä, joten kävelyetäisyys terminaalirakennukseen on minimaalinen.
 • Vuokra-autopalvelut: Useilla suurilla autovuokraamoilla on tiskiä terminaalirakennuksessa. Matkustajat voivat helposti vuokrata auton saapuessaan ja tutustua kauniiseen Reddingin alueeseen.
 • Ilmainen Wi-Fi: Redding Municipal Airport tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden kaikille matkustajille koko terminaalissa rakennus. Matkustajat voivat pysyä yhteydessä ja seurata työtä tai viihdettä odotuksensa aikana.

Palvelut

 • Lennon tiedot: Matkustajilla on pääsy ajantasaiset lentotiedot terminaalirakennuksen eri osissa sijaitsevien näyttöjen kautta.
 • Ruoka ja juoma: Lentokentällä on ruokailu-/lisenssialue, jossa matkustajat voivat nauttia erilaisia ruoka- ja juomavaihtoehtoja, kuten välipaloja, kahvia ja täysiä aterioita.
 • Vähittäis- ja lahjatavaraliikkeet: Lentokentällä on valikoima vähittäis- ja lahjatavaraa niille, jotka haluavat tehdä ostoksia. kauppoja, jotka tarjoavat erilaisia tuotteita, mukaan lukien paikallisia matkamuistoja.
 • Aulatilat: Reddingin kaupungin lentoasema tarjoaa pääsyn viihtyisiin oleskelutiloihin, joissa matkustajat voivat rentoutua ennen lentoa. Näissä loungeissa on hiljainen tunnelma, latauspisteitä ja lisämukavuuksia.
 • Apua vammaisille matkustajille: Lentokenttä on täysin esteetön, ja se tarjoaa tilat ja palvelut vammaisten matkustajien auttamiseksi. Tämä sisältää esteettömät wc-tilat, rampit ja nimetyt pysäköintipaikat.
 • Löydetyt ja kadonneet: Lentoaseman löytöosasto auttaa matkustajia paikantamaan ja noutamaan kadonneita tavaroita. Se sijaitsee terminaalirakennuksessa, jotta sinne pääsee kätevästi.

Lentätpä liike- tai lomamatkalla, Redding Municipal Airport pyrkii tarjoamaan mukavan ja kätevän kokemuksen kaikille matkustajille. Hyvin hoidetuista palveluistaan moniin hyödyllisiin palveluihin, lentoaseman tavoitteena on tehdä matkastasi Reddingiin ja sieltä mahdollisimman sujuvasti.


Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Reddingin lentokenttä?

Koodi RDD on myönnetty Reddingin lentokenttä kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä Reddingin lentokenttä?

Valtavan etäisyyden kulkeminen Reddingin lentokenttä ja Seattle-Tacoma International Airport (SEA) välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen 1h 50m.

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Reddingin lentokenttä?

Yhteensä 3 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Reddingin lentokenttä-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: United Airlines, Alaska Airlines, Xtra Airway

Redding kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä Reddingin lentokenttä (RDD) on matkustajien suosiossa kaupungista Redding sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee Reddingin läheisyydessä?

Redding läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä):

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella