Jatkuva lento kohteesta Rajkotin lentoasema (RAJ)

Non-stop-lentoja 4 kohteeseen 3 eri lentoyhtiöllä

Päivittäinen lähtöaikataulu Rajkotin lentoasema

Tiedot koskien Rajkotin lentoasema

Lentokentän nimi Rajkotin lentoasema
Lentokentän (IATA) koodi RAJ
Kaupunki Rajkot
Maa India (IN)
Täysi sijainti Rajkotin lentoasema
Leveysaste 22.308870
Pituusaste 70.782268
Verkkosivusto Aai.aero
Näytä kartalla Google maps

Rajkotin lentokentän tilat ja palvelut

Rajkotin lentoasema on vilkas keskus Rajkotin kaupungissa Gujaratin osavaltiossa Intiassa. Se on kotimainen lentokenttä, joka toimii tärkeänä liikenteen solmukohtana sekä turisteille että paikallisille. Lentokenttä pyrkii tarjoamaan kaikille matkustajille mukavan ja miellyttävän kokemuksen monipuolisilla tiloillaan ja palveluillaan.

Palvelut

 • Terminaali: Lentokentällä on yksi terminaalirakennus, joka on hyvin hoidettu ja suunniteltu käsittelemään matkustajavirtoja tehokkaasti.
 • Tavaratavaratilat: Matkustajat voivat käyttää matkatavaravaunuja ja tilavia matkatavarahallia. Lentoaseman henkilökunta varmistaa matkatavaroiden sujuvan käsittelyn ja toimituksen.
 • Ravintolat ja kahvilat: Lentokentällä on useita ruokailuvaihtoehtoja, jotka tarjoavat erilaisia ruokia ja välipaloja. Nämä ruokapaikat sopivat matkustajien erilaisiin makutottumuksiin.
 • Duty-Free Shopping: Lentokentällä on tax-free-myymälöitä, joissa matkustajat voivat nauttia vähittäiskaupan terapiasta ja ostaa laajan valikoiman tuotteita. tuotteita, kuten elektroniikkaa, kosmetiikkaa ja matkamuistoja.
 • Autonvuokraus: Jos haluat tutustua kaupunkiin omatoimisesti, lentokentällä on autonvuokrauspalvelut. Matkustajat voivat helposti vuokrata tarpeisiinsa ja mieltymyksiinsä sopivan ajoneuvon.
 • Pankkiautomaatit ja valuutanvaihto: Matkustajat voivat helposti käyttää terminaalin pankkiautomaatteja käteisnostoa tai valuutanvaihtopalvelua varten.
 • Lääketieteellinen apu: Lentokentällä on terveyskeskus, joka tarjoaa matkustajille välitöntä lääketieteellistä apua mahdollisissa hätätilanteissa.

Palvelut

 • Lennon tiedot: Lentoasema tarjoaa reaaliaikaisia lentotietoja näyttötauluille, mikä pitää matkustajat ajan tasalla muutoksista tai viivästyksistä.
 • Ilmainen Wi- Fi: Matkustajat voivat nauttia ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä koko lentoaseman alueella, jolloin he voivat pitää yhteyttä läheisiisi tai seurata töitä.
 • Lasten leikkialue: Lapsille on oma leikkipaikka, joka varmistaa, että nuoret matkustajat viihtyvät lentokentällä turvallisesti ja mukavasti.
 • Erityistapu: Lentokenttä tarjoaa erityisapua liikuntarajoitteisille henkilöille. haasteisiin tai vammaisiin varmistaen, että heillä on mukava ja saumaton matkakokemus.
 • Kadonneet ja löydetyt: Lentokentällä on oma tiski, joka auttaa matkustajia löytämään ja noutamaan kadonneita tavaroita. Tämä palvelu auttaa varmistamaan, että kadonneet tavarat palautetaan oikeille omistajilleen.
 • Julkinen liikenne: Matkustajat löytävät helposti taksit ja julkisen liikenteen vaihtoehdot aivan lentokentän ulkopuolelta, jotta he voivat matkustaa eteenpäin. haluttuihin kohteisiin.

Rajkotin lentoasema pyrkii monipuolisilla tiloillaan ja palveluillaan luomaan positiivisen ja vaivattoman kokemuksen kaikille sen porttien kautta kulkeville matkustajille. Ruokailu- ja ostosmahdollisuuksista välttämättömiin palveluihin ja mukaviin odotusalueisiin lentoasema vastaa edelleen matkustajiensa tarpeisiin.


Rajkotin lentoasema Usein kysytyt kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Rajkotin lentoasema?

Ilmailualalla Rajkotin lentoasema tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, RAJ, perusteella.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Rajkotin lentoasema lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen Goa International Airport (GOI), ja sen arvioitu kesto on 2h 15m lennettäessä koneella De Havilland (Bombardier) DHC-8 Dash 8.

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja Rajkotin lentoasema kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät Rajkotin lentoasema lentokentältä, on valittavanaan 3 eri lentoyhtiötä, joista IndiGo, SpiceJet, Air Indi tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Rajkot?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Rajkot, suosivat usein Rajkotin lentoasema (RAJ)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Mikä on lähellä Rajkot sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella