Jatkuva lento kohteesta Kuningatar Beatrixin kansainvälinen lentokenttä (AUA)

Non-stop-lentoja 27 kohteeseen 25 eri lentoyhtiöllä

Päivittäin aikataulun mukaan lähtevät lennot lähtöpaikkana Kuningatar Beatrixin kansainvälinen lentokenttä

Olennaiset tiedot koskien Kuningatar Beatrixin kansainvälinen lentokenttä

Lentokentän nimi Kuningatar Beatrixin kansainvälinen lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi AUA
Kaupunki Oranjestad
Maa Aruba (AW)
Täysi sijainti Kuningatar Beatrixin kansainvälinen lentokenttä
Leveysaste 12.501594
Pituusaste -70.011993
Verkkosivusto Airportaruba.com
Näytä kartalla Google maps

Kuningatar Beatrixin kansainvälinen lentokenttä

Kuningatar Beatrixin kansainvälisen lentokentän tilat ja palvelut

Kuningatar Beatrixin kansainvälinen lentokenttä, joka sijaitsee Oranjestadissa Aruban osavaltiossa, on yksi Karibian vilkkaimmista ja nykyaikaisimmista lentokentistä. Se toimii Aruballa vierailevien matkailijoiden pääporttina ja tarjoaa laajan valikoiman erinomaisia tiloja ja palveluita miellyttävän matkakokemuksen takaamiseksi. Katsotaanpa tarkemmin, mitä tällä lentokentällä on tarjottavanaan:

Terminaali

Lentokentällä on yksi tilava terminaalirakennus, joka on hiljattain kunnostettu vastaamaan kasvavaa matkustajamäärää. Terminaali on jaettu kahteen erilliseen alueeseen: yksi kansainvälisille ja toinen kotimaan lennoille. Se on varustettu moderneilla mukavuuksilla ja tarjoaa mukavan ympäristön matkustajille.

Sisäänkirjautuminen ja turvallisuus

Kuningatar Beatrixin kansainvälisen lentokentän lähtöselvitysprosessi on virtaviivainen ja tehokas. Matkustajat voivat löytää lukuisia lähtöselvitystiskiä, jotka on varustettu huipputekniikalla odotusaikojen minimoimiseksi. Lisäksi lentoasemalla on toteutettu tehostettuja turvatoimia matkustajien turvallisuuden varmistamiseksi. Turvatarkastusprosessi on perusteellinen, mutta nopea, ja se säilyttää tasapainon turvallisuuden ja mukavuuden välillä.

Ostokset ja ruokailut

Niille, jotka haluavat hemmotella itseään vähittäiskaupan terapiassa tai nauttia herkullisen aterian, Queen Beatrixin kansainvälinen lentokenttä ei petä. Lentokentällä on useita verovapaita liikkeitä, jotka tarjoavat laajan valikoiman korkealaatuisia merkkejä ja paikallisia tuotteita. Matkailijat voivat löytää kaiken tarvitsemansa muodista ja kosmetiikasta elektroniikkaan ja alkoholiin. Lisäksi lentokentällä on lukuisia ravintoloita, kahviloita ja baareja, jotka palvelevat erilaisia makuja ja mieltymyksiä, tarjoten kulinaarisen kokemuksen, joka on muistettava.

Loungeet

Kuningatar Beatrixin kansainvälisellä lentokentällä on useita viihtyisiä oleskelutiloja. jossa matkustajat voivat rentoutua ennen lentoaan tai välilaskujen aikana. Näissä lounge-tiloissa on ilmainen Wi-Fi, mukavat istuimet ja rauhallinen tunnelma, joten matkustajat voivat rentoutua ja ladata akkuja rauhallisessa ympäristössä.

Erikoispalvelut

Lentoasema tarjoaa valikoiman erikoispalveluita. palveluja varmistaakseen, että kaikkien matkustajien tarpeet täytetään. Tämä sisältää palvelut liikuntarajoitteisille matkustajille, kuten esteettömät wc-tilat, nimetyt pysäköintialueet ja pyörätuoliapu. Pienten lasten kanssa matkustaville perheille lentoasema tarjoaa vauvojen pukuhuoneita ja leikkipaikkoja, joissa pienet viihtyvät.

Kuljetus

Kuningatar Beatrixin kansainvälinen lentoasema tarjoaa matkustajille käteviä kuljetusvaihtoehtoja. Taksit ovat helposti saatavilla terminaalin ulkopuolella, mikä tarjoaa vaivattoman tavan saavuttaa määränpääsi. Autonvuokrauspalvelut ovat myös saatavilla niille, jotka haluavat tutustua saareen omaan tahtiinsa.

Kuningatar Beatrixin kansainvälinen lentokenttä on hyvin varusteltu vastaamaan matkustajiensa tarpeisiin. Nykyaikaisilla mukavuuksillaan, erinomaisilla palveluillaan ja kätevällä sijainnillaan tämä lentoasema pyrkii tarjoamaan miellyttävän ja nautinnollisen kokemuksen kaikille Aruballa vieraileville matkailijoille.


Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Kuningatar Beatrixin kansainvälinen lentokenttä?

Koodi AUA on myönnetty Kuningatar Beatrixin kansainvälinen lentokenttä kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä Kuningatar Beatrixin kansainvälinen lentokenttä?

Valtavan etäisyyden kulkeminen Kuningatar Beatrixin kansainvälinen lentokenttä ja Amsterdam Airport Schiphol (AMS) välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen 9h 55m.

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Kuningatar Beatrixin kansainvälinen lentokenttä?

Yhteensä 25 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Kuningatar Beatrixin kansainvälinen lentokenttä-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: Divi Divi Air, American Airlines, JetBlue Airways, Delta Air Lines, EZAi

Oranjestad kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä Kuningatar Beatrixin kansainvälinen lentokenttä (AUA) on matkustajien suosiossa kaupungista Oranjestad sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee Oranjestadin läheisyydessä?

Oranjestad läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä):

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella