Suora lento kohteesta Qiqihar Sanjiazin lentoasema (NDG)

Suoria lentoja kohteeseen 7 tarjoaa 5 lentoyhtiötä.

Päivittäinen lähtöaikataulu Qiqihar Sanjiazin lentoasema

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
PKX Pekingin Daxing

1-2 lentoja päivässä

2h 20m Näytä hinta
TSN Tianjin

1 lentoja päivässä

2h 3m Näytä hinta
PEK Peking

1 lentoja päivässä

2h 5m Näytä hinta
DLC Dalian

1 lentoja päivässä

2h 0m Näytä hinta
TAO Qingdao
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

2h 20m Näytä hinta
TNA Kiina
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

2h 35m Näytä hinta
SHE Shenyang
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

1h 40m Näytä hinta

Tiedot koskien Qiqihar Sanjiazin lentoasema

Lentokentän nimi Qiqihar Sanjiazin lentoasema
Lentokentän (IATA) koodi NDG
Kaupunki Qiqihar
Maa China (CN)
Täysi sijainti Qiqihar Sanjiazin lentoasema
Leveysaste 47.253930
Pituusaste 123.923954
Näytä kartalla Google maps

Qiqihar Sanjiazin lentoaseman tilat ja palvelut

Qiqihar Sanjiazi Airport, joka sijaitsee Qiqihar Cityssä Heilongjiangin maakunnassa Kiinassa, on moderni ja hyvin varusteltu lentokenttä, joka palvelee sekä kotimaan että kansainvälisiä lentoja. Erinomaiset tilat ja palvelut tarjoavat matkustajille mukavan ja kätevän matkustuskokemuksen.

Palvelut:

  • Terminaalirakennus: Lentokentällä on tilava ja moderni terminaalirakennus puhtaalla ja hyvin hoidetulla sisustuksella. Matkustajat voivat löytää erilaisia mukavuuksia, kuten ravintoloita, verovapaita liikkeitä ja lähikauppoja, jotka tarjoavat erilaisia tuotteita ja palveluita.
  • Aulatilat: Qiqihar Sanjiazin lentoasemalla on korkealuokkaisia oleskelutiloja, joissa matkustajat voivat rentoutua ennen kuin he voivat rentoutua. heidän lentonsa. Näissä lounge-tiloissa on mukavat istuimet, ilmaisia välipaloja ja juomia sekä bisnespalvelut niille, jotka haluavat mennä töihin tai pitää kokouksia.
  • Wi-Fi-yhteys: matkustajat voivat pysyä yhteydessä koko matkansa ajan, sillä lentoasema tarjoaa ilmaisia Wi-Fi-yhteys. Matkustajat voivat selata Internetiä, tarkistaa sähköpostit ja olla yhteydessä ystäviin ja perheeseen, mikä varmistaa saumattoman matkakokemuksen.
  • Pankkiautomaatit ja valuutanvaihto: Lentokentällä on pankkiautomaatteja, joista matkustajat voivat kätevästi nostaa käteistä. Lisäksi ulkomaiset vierailijat voivat hyödyntää saatavilla olevia valuutanvaihtopalveluja paikallisen valuutan saamiseksi.
  • Pysäköinti: Qiqihar Sanjiazin lentoasema tarjoaa pysäköintitiloja matkustajille, jotka haluavat ajaa lentokentälle. Pysäköintialue on turvallinen ja hyvin hoidettu, mikä tarjoaa kätevän vaihtoehdon niille, jotka haluavat yksityisen kuljetuksen.

Palvelut:

  • Tavaratavarapalvelut: Lentokentällä on tehokkaat matkatavaroiden käsittelyjärjestelmät varmistavat matkustajien matkatavaroiden turvallisen ja nopean toimituksen. Jos ongelmia ilmenee, matkustajat voivat pyytää apua erillisessä asiakaspalvelukeskuksessa.
  • Tietokeskus: Qiqihar Sanjiazin lentokentällä on tietokeskus, jossa on avulias henkilökunta, joka voi tarjota tietoa ja vastata matkustajien lentoihin liittyviin kysymyksiin., kuljetus ja yleiset lentokentän palvelut.
  • Kuljetus: Matkustajilla on käytettävissään erilaisia kuljetusvaihtoehtoja matkustaakseen lentokentälle ja takaisin. Näitä ovat taksit, autonvuokrauspalvelut ja julkiset linja-autot, jotka tarjoavat kätevät yhteydet kaupunkiin ja lähialueille.
  • Lääketieteellinen apu: Lääkärin hätätilanteissa lentokentällä on lääkärikeskus, joka on varustettu koulutetuilla ammattilaisilla. antaa välitöntä apua ja varmistaa matkustajien hyvinvoinnin.
  • Erityistapu: Qiqihar Sanjiazin lentoasema huolehtii erityistarpeista tai vammaisista matkustajista. Pyörätuoliapu ja omistautunut henkilökunta ovat käytettävissä varmistaakseen mukavan ja vaivattoman kokemuksen kaikille matkustajille.

Qiqihar Sanjiazin lentoasema pyrkii jatkuvasti parantamaan tilojaan ja palvelujaan vastaamaan jatkuvasti kasvaviin vaatimuksiin. matkustajat. Nykyaikaisista mukavuuksista tehokkaisiin palveluihin lentoaseman tavoitteena on tarjota saumaton ja nautinnollinen matkakokemus kaikille matkustajille.


Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Qiqihar Sanjiazin lentoasema?

Ilmailualalla Qiqihar Sanjiazin lentoasema tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, NDG, perusteella.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Qiqihar Sanjiazin lentoasema lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen Jinan Yaoqiang International Airport (TNA), ja sen arvioitu kesto on 2h 35m lennettäessä koneella Airbus A320.

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Qiqihar Sanjiazin lentoasema?

Yhteensä 5 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Qiqihar Sanjiazin lentoasema-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: Air China, China Eastern Airlines, Gestair, China United Airlines, China Southern Airline

Qiqihar kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä Qiqihar Sanjiazin lentoasema (NDG) on matkustajien suosiossa kaupungista Qiqihar sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee Qiqiharin läheisyydessä?

Qiqihar läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä):

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella