Suora lento kohteesta Porto Santon lentoasema (PXO)

Suoria lentoja kohteeseen 3 tarjoaa 4 lentoyhtiötä.

Päivittäinen lähtöaikataulu Porto Santon lentoasema

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
FNC Funchal

2 lentoja päivässä

0h 25m Näytä hinta
LIS Lissabon

1 lentoja päivässä

1h 35m Näytä hinta
OPO Porto
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

2h 0m Näytä hinta

Olennaiset tiedot koskien Porto Santon lentoasema

Lentokentän nimi Porto Santon lentoasema
Lentokentän (IATA) koodi PXO
Kaupunki Vila Baleira
Maa Portugal (PT)
Täysi sijainti Porto Santon lentoasema
Leveysaste 33.074939
Pituusaste -16.350032
Verkkosivusto Ana.pt
Näytä kartalla Google maps

Porto Santon lentoaseman tilat ja palvelut

Esittely

Porto Santon lentoasema sijaitsee Portugalissa sijaitsevalla Porto Santon saarella, joka on osa Madeiran saaristoa. Tämä pieni lentokenttä toimii pääporttina turisteille ja paikallisille, jotka matkustavat saarelle ja sieltä pois. Kokostaan huolimatta lentoasema tarjoaa erilaisia tiloja ja palveluita, jotka takaavat mukavan ja mukavan matkakokemuksen kaikille matkustajille.

Terminaalitilat

Porto Santon lentoaseman terminaalirakennus on moderni ja hyvin varustettu erilaisilla mukavuuksilla. Joitakin sen tärkeimpiä palveluita ovat:

 • Sisäänkirjautumistiskit: Käytettävissä on useita laskureita matkustajien lähtöselvitysten tehokkaaseen käsittelyyn.
 • Vähittäiskaupat: Lentokentällä on valikoima vähittäiskaupat, joista matkustajat voivat ostaa matkamuistoja, vaatteita, asusteita ja paljon muuta.
 • Ravintolat ja kahvilat: Matkustajat voivat löytää lentoasemalta useita ruokailuvaihtoehtoja nopeista välipaloista täyteen aterioihin.
 • Autonvuokrauspalvelut: Useilla autovuokraamoilla on terminaalissa työpisteitä, jotka tarjoavat käteviä vaihtoehtoja saareen tutustumiseen.
 • Duty-free shoppailu: matkustajat voivat nauttia verovapaista ostoksista lentoasemalla, jolloin he voivat ostaa erilaisia tavaroita verovapailla hinnoilla.

Lentoasemapalvelut

Käytettävissä olevien palvelujen lisäksi Porto Santon lentoasema tarjoaa myös erilaisia palveluita matkakokemuksen parantamiseksi:

 • Tietopiste: Terminaalissa on neuvontapiste, jossa ystävällinen henkilökunta voi auttaa matkustajia kaikissa kysymyksissä tai huolenaiheissa.
 • Kadonneet ja löydetyt: Kadonneita tavaroita tai matkatavaroita varten Saatavilla on löytö- ja löytöpalvelu, joka auttaa matkustajia yhdistämään heidän omaisuutensa.
 • Erikoisapu: Lentoasema tarjoaa erityisapupalveluita liikuntarajoitteisille matkustajille tai muihin erityistarpeisiin. Sujuvan matkustuskokemuksen takaamiseksi suositellaan ennakkoilmoitusta.
 • Pankkiautomaatit ja valuutanvaihto: Matkustajat voivat helposti käyttää pankkiautomaatteja ja valuutanvaihtopalveluita saadakseen paikallista valuuttaa tai hoitaakseen taloudellisia tarpeita.
 • Ilmainen. Wi-Fi: Pysyäksesi yhteydessä lentoasema tarjoaa ilmaisen Wi-Fi:n koko terminaalirakennuksessa.
 • Lasten leikkialue: Pienten lasten kanssa matkustavat perheet voivat hyödyntää lentokentän leikkialuetta pitääkseen pienet lapset. viihdyttivät.

Kuljetusvaihtoehdot

Porto Santon lentoasemalta on hyvät yhteydet erilaisiin kuljetusvaihtoehtoihin, jotta matkustajat pääsevät haluttuihin kohteisiin:

 • Taksit: Taksit löytyvät terminaalirakennuksen ulkopuolelta, ja ne tarjoavat kätevän ja tehokkaan tavan päästä eri puolille saarta.
 • Bussipalvelut: Julkiset bussit liikennöivät säännöllisesti Porto Santon pääkaupunkiin ja muihin suosittuihin kohteisiin.
 • Autonvuokraus: niille, jotka haluavat tutustua saareen omaan tahtiinsa, autonvuokrauspalvelut ovat saatavilla lentokentällä.

Sen monipuoliset palvelut ja palvelut, Porto Santon lentoasema pyrkii tarjoamaan miellyttävän matkakokemuksen kaikille matkustajille. Saapumishetkestä lähtöhetkeen matkustajat voivat hyödyntää moderneja terminaalin mukavuuksia, hakea apua tarvittaessa ja käyttää helposti kulkuvälineitä jatkaakseen matkaansa kauniilla Porto Santon saarella.


Porto Santon lentoasema Usein kysytyt kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Porto Santon lentoasema?

Ilmailualalla Porto Santon lentoasema tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, PXO, perusteella.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä Porto Santon lentoasema?

Valtavan etäisyyden kulkeminen Porto Santon lentoasema ja Francisco de Sá Carneiro Airport (OPO) välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen 2h 0m.

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Porto Santon lentoasema?

Yhteensä 4 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Porto Santon lentoasema-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: Binter Canarias, easyJe

Vila Baleira kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä Porto Santon lentoasema (PXO) on matkustajien suosiossa kaupungista Vila Baleira sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee Vila Baleirain läheisyydessä?

Vila Baleira läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä):

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella