Lennot lähtevät kohteesta Port Lincolnin lentoasema (PLO)

Tutustu 1 paikkaan 2 eri kuljetusyhtiön kanssa

Päivittäin aikataulun mukaan lähtevät lennot lähtöpaikkana Port Lincolnin lentoasema

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
ADL Adelaide

Jun-13 lentoja päivässä

0h 50m Näytä hinta

Olennaiset tiedot koskien Port Lincolnin lentoasema

Lentokentän nimi Port Lincolnin lentoasema
Lentokentän (IATA) koodi PLO
Kaupunki Port Lincoln
Maa Australia (AU)
Täysi sijainti Port Lincolnin lentoasema
Leveysaste -34.603477
Pituusaste 135.874461
Näytä kartalla Google maps

Port Lincolnin lentokentän tilat ja palvelut

Port Lincolnin lentoasema on keskeinen sisääntulopiste Etelä-Australian Eyren niemimaalle, ja se palvelee Port Lincolnin kaupunkia ja lähialueita. Lentoasema isännöi useita lentoja päivittäin suuriin kaupunkeihin, kuten Adelaideen, ja sieltä pois. Kompaktista koostaan ja tehokkuudestaan tunnettu Port Lincoln Airport tarjoaa matkustajille erilaisia tiloja ja palveluita mukavan kulkukokemuksen takaamiseksi. Pysäköintipalveluista matkustajapalveluihin lentoasema vastaa erilaisiin matkustajien tarpeisiin seuraavilla ominaisuuksilla:

Pysäköinti ja liikenne

 • Pysäköinti: Lentokenttä tarjoaa runsaasti parkkipaikka sekä lyhyt- että pitkäaikaiseen oleskeluun. Pysäköintitilat sijaitsevat kätevästi lähellä terminaalirakennusta, joten matkatavaroiden lastaus ja purkaminen on helppoa.
 • Autonvuokraus: Matkustajat voivat löytää valikoiman autonvuokrauspalveluita paikan päällä, eri palveluntarjoajien kanssa, jotka tarjoavat erilaisia ajoneuvoja erilaisiin matkustustarpeisiin ja budjetteihin.
 • Taksit ja sukkulat: Niille, jotka eivät aja autoa, taksi- ja bussikuljetuspalvelut ovat helposti saatavilla matkustajien kuljettamiseen. lentokentän ja niiden määränpään välillä Port Lincolnissa ja sen ulkopuolella.

Sisäänkirjautuminen ja matkustajapalvelut

 • Sisäänkirjautumistiskit: Lentokentällä on useita lähtöselvityspisteitä, jotka avautuvat 90 minuuttia ennen jokaista lennon lähtöä helpottaakseen sujuvaa lennolle pääsyä.
 • Odotusalueet: Käytettävissä on mukavat odotustilat, jotka varmistavat että matkustajat voivat rentoutua odottaessaan lentoaan. Tarjolla on istumapaikkoja ja pääsy lentotietojen näyttöihin, jotta voit seurata lähdöt.

Ruoka ja ostokset

 • Kahvila: A terminaalissa sijaitseva kahvila tarjoaa valikoiman virvokkeita, välipaloja ja kevyitä aterioita nautittavaksi ennen koneeseen nousua tai saapumisen yhteydessä.
 • Liikkeitä: Matkustajat voivat myös selata myyntipisteitä viime hetken matkatarvikkeita, lahjoja ja matkamuistoja matkansa muistelemiseksi.

Lisäpalvelut

 • Matkalaukkupalvelut: Kärryt ovat kätevästi matkustajien käytettävissä kuljettamaan matkatavaransa lentokoneeseen ja sieltä pois.
 • Esteetön palvelut: Port Lincolnin lentoasema on omistettu majoittamaan kaikki matkustajat, ja se tarjoaa pyörätuolilla pääsyn ja vammaisten pysäköintipaikkoja lähellä terminaalin sisäänkäyntiä.
 • Julkiset wc:t: Lentoaseman asiakkaita helpottavat puhtaat ja hyvin hoidetut wc-tilat.

Liiketoiminta ja viestintä

 • Ilmainen Wi-Fi: Ilmainen langaton internetyhteys on saatavilla koko terminaalissa, joten matkustajat voivat pysyä yhteydessä liike- tai lomamatkalla.
 • Pankkiautomaatti: Terminaalissa on pankkiautomaatti matkustajille, jotka tarvitsevat käteistä ennen lentoa tai sen jälkeen.

Turvallisuus

Tarjottavien palveluiden ja tilojen lisäksi Port Lincolnin lentoasema painottaa voimakkaasti matkustajiensa turvallisuutta. Turvatarkastuksen suorittaa koulutettu henkilökunta tehokkaasti ja huolellisesti varmistaakseen kaikkien lentokentän kautta matkustavien hyvinvoinnin.


Port Lincolnin lentoasema Usein kysytyt kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Port Lincolnin lentoasema?

Ilmailualalla Port Lincolnin lentoasema tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, PLO, perusteella.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä Port Lincolnin lentoasema?

Valtavan etäisyyden kulkeminen Port Lincolnin lentoasema ja välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen .

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Port Lincolnin lentoasema?

Yhteensä 2 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Port Lincolnin lentoasema-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: Rex Regional Express, Qanta

Port Lincoln kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä Port Lincolnin lentoasema (PLO) on matkustajien suosiossa kaupungista Port Lincoln sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee Port Lincolnin läheisyydessä?

Port Lincoln läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä):

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella