Lentoerikoistarjoukset kohteesta Port Hedlandin kansainvälinen lentokenttä (PHE)

Tutustu 4 paikkaan 4 eri kuljetusyhtiön kanssa

Päivittäin aikataulun mukaan lähtevät lennot lähtöpaikkana Port Hedlandin kansainvälinen lentokenttä

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
PER Perth

2-8 lentoja päivässä

2h 5m Näytä hinta
BME Broome
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

1h 25m Näytä hinta
KTA Karratha
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

0h 50m Näytä hinta
ZNE Uusi mies
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

1h 20m Näytä hinta

Olennaiset tiedot koskien Port Hedlandin kansainvälinen lentokenttä

Lentokentän nimi Port Hedlandin kansainvälinen lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi PHE
Kaupunki Port Hedland
Maa Australia (AU)
Täysi sijainti Port Hedlandin kansainvälinen lentokenttä
Leveysaste -20.377945
Pituusaste 118.631640
Verkkosivusto Porthedlandairport.com.au
Näytä kartalla Google maps

Port Hedlandin kansainvälisen lentokentän tilat ja palvelut

Port Hedlandin kansainvälinen lentokenttä on moderni ja tehokas lentokenttä, joka sijaitsee Länsi-Australiassa. Se toimii porttina Pilbaran alueelle, joka tunnetaan runsaista mineraaliesiintymistä ja luonnon kauneudesta. Lentokenttä tarjoaa erilaisia tiloja ja palveluita, jotka takaavat saumattoman ja mukavan matkustamisen.

Terminaalipalvelut

 • Lähiskirjautumistiskit: Lentoasema tarjoaa määrätyt lähtöselvitykset eri lentoyhtiöiden tiskillä, jolloin matkustajat voivat helposti jättää matkatavaransa ja saada tarkastuskortit.
 • Turvatarkastukset: Tiukat turvamenettelyt takaavat kaikkien matkustajien turvallisuuden. Lentokentällä työskentelee uusinta tekniikkaa ja korkeasti koulutettua henkilökuntaa varmistaakseen tehokkaat ja perusteelliset turvatarkastukset.
 • Duty-free-ostokset: Matkustajat voivat nauttia laajasta valikoimasta verovapaita ostosvaihtoehtoja, mukaan lukien hajuvedet, kosmetiikka, viina, vaatteet ja elektroniikka. Verovapaalla alueella on myös useita ravintoloita ja kahviloita.
 • Aulatilat: Lentokentällä on mukavat oleskelutilat, joissa matkustajat voivat rentoutua ennen lentoaan. Nämä oleskelutilat tarjoavat ilmaisia virvokkeita, Wi-Fi-yhteyden ja rauhallisen tunnelman.
 • Vauvanhoitopalvelut: Käytettävissä on lastenhoitohuoneita, joissa on hoitopöytä, syöttötuolit ja yksityiset hoitotilat. matkustavat perheet.

Kuljetus ja pysäköinti

 • Taksit ja autonvuokraus: Matkustajilla on mahdollisuus vuokrata taksit tai vuokrata autot hyvämaineisilta palveluntarjoajilta kätevästi lentokentällä. Tämä mahdollistaa helpon kuljetuksen haluttuihin kohteisiin.
 • Pysäköinti: Lentoasema tarjoaa sekä lyhyt- että pitkäaikaisia pysäköintipaikkoja. Matkustajat voivat valita useista pysäköintivaihtoehdoista, mukaan lukien katetut ja ulkoalueet tarpeidensa ja mieltymystensä mukaan.

Lentokenttäpalvelut

 • Matkalaukkupalvelut: Lentokentällä on oma matkatavaroiden käsittelytiimi, joka varmistaa matkatavaroiden sujuvan toimituksen. Matkustajat voivat ilmoittaa kadonneista tai vaurioituneista matkatavaroista matkatavarapalvelutiskillä.
 • Lääkintäpalvelut: Lentokentällä on lääkintäkeskus, jossa on pätevä henkilökunta, joka hoitaa kaikki lääketieteelliset hätätilanteet. Ensiapupalvelut ovat myös käytettävissä koko terminaalissa.
 • Esteettömyys: Lentokenttä on täysin esteetön liikuntarajoitteisille matkustajille. Se tarjoaa pyörätuoliapua, esteettömät wc-tilat ja nimetyt pysäköintipaikat varmistaakseen vaivattoman kokemuksen kaikille matkustajille.
 • Asiakaspalvelu: Matkustajapalvelupisteet sijaitsevat kätevästi kaikkialla terminaalissa, jotta he voivat auttaa matkustajia kaikissa kysymyksissä tai huolissaan. heillä voi olla matkaansa tai lentokentän palveluihin liittyviä tietoja.
 • Ilmainen Wi-Fi: Lentokenttä tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden koko terminaalissa, joten matkustajat voivat pysyä yhteydessä ja selata Internetiä kätevästi.

Port Hedlandin kansainvälinen lentoasema on sitoutunut tarjoamaan mukavan ja tehokkaan matkakokemuksen kaikille matkustajille. Nykyaikaisilla mukavuuksillaan, erinomaisilla palveluillaan ja kätevällä paikallaan lentoasema on hyvin varusteltu vastaamaan niin kotimaisten kuin kansainvälisten matkustajien tarpeisiin.


Port Hedlandin kansainvälinen lentokenttä Usein kysytyt kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Port Hedlandin kansainvälinen lentokenttä?

Ilmailualalla Port Hedlandin kansainvälinen lentokenttä tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, PHE, perusteella.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä Port Hedlandin kansainvälinen lentokenttä?

Valtavan etäisyyden kulkeminen Port Hedlandin kansainvälinen lentokenttä ja Perth Airport (PER) välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen 2h 5m.

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Port Hedlandin kansainvälinen lentokenttä?

Yhteensä 4 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Port Hedlandin kansainvälinen lentokenttä-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: Qantas, Virgin Australia, Grandstar Cargo, FlexFligh

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Port Hedland?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Port Hedland, suosivat usein Port Hedlandin kansainvälinen lentokenttä (PHE)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Mikä on lähellä Port Hedland sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella