Lentoerikoistarjoukset kohteesta Port Hardyn lentoasema (YZT)

Matkusta 1 paikkoihin 1 avulla

Päivittäinen lähtöaikataulu Port Hardyn lentoasema

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
YVR Richmond

1 lentoja päivässä

1h 5m Näytä hinta

Tiedot koskien Port Hardyn lentoasema

Lentokentän nimi Port Hardyn lentoasema
Lentokentän (IATA) koodi YZT
Kaupunki Port Hardy
Maa Canada (CA)
Täysi sijainti Port Hardyn lentoasema
Leveysaste 50.683824
Pituusaste -127.377235
Näytä kartalla Google maps

Port Hardyn lentoaseman tilat ja palvelut

Esittely

Port Hardyn lentoasema, joka sijaitsee British Columbiassa, Kanadassa, on tärkeä liikenteen solmukohta, joka tarjoaa matkailijoille erilaisia tiloja ja palveluita. Olitpa matkustaja tai vierailija, lentoasema takaa miellyttävän kokemuksen nykyaikaisella infrastruktuurillaan, mukavuuksillaan ja omistautuneella henkilökunnalla.

Palvelut

Port Hardyn lentoasema tarjoaa valikoiman palveluita, jotka vastaa matkustajien tarpeisiin:

  • Moderni terminaali: Lentokentällä on hyvin varustettu terminaalirakennus, jossa on mukavat istuimet, runsaasti luonnonvaloa ja tilava odotustila. Moderni muotoilu takaa miellyttävän ympäristön matkustajille.
  • Tavaratavarapalvelut: Matkustajat voivat kirjata matkatavaransa kätevästi niille varatuissa tiskeissä. Lentokenttä varmistaa tehokkaan matkatavaroiden käsittelyn ja tarjoaa vaivattoman kokemuksen.
  • Vähittäismyymälät: Lentokentällä on useita vähittäismyyntipisteitä, jotka tarjoavat monipuolisen valikoiman tuotteita, kuten välipaloja, juomia, luettavaa ja matkamuistoja.. Matkailijat voivat helposti noutaa kaikki välttämättömät tavarat tai tehdä ostoksia ennen matkaansa.
  • Ravintolat ja kahvilat: Port Hardyn lentokentällä on useita ruokailuvaihtoehtoja, jotka tarjoavat herkullisia aterioita, välipaloja ja juomia. Matkustajat voivat tyydyttää nälkäänsä tai vain rentoutua kupin kahvia odottaessaan lentojaan.
  • Pysäköintipalvelut: Lentokentällä on matkustajille runsaasti pysäköintitilaa sekä lyhyen että pitkän aikavälin vaihtoehdoilla. Pysäköintialueet ovat turvallisia ja hyvin hoidettuja, mikä varmistaa ajoneuvojen turvallisuuden.

Palvelut

Port Hardyn lentoasema tarjoaa erilaisia palveluita matkakokemuksen parantamiseksi:

  • Ilmainen Wi-Fi: Lentokenttä tarjoaa ilmaisen internetyhteyden koko terminaalissa, jolloin matkustajat voivat pysyä yhteydessä läheisiisi tai asioida odottaessaan.
  • Autonvuokraus: matkustajat voit kätevästi vuokrata ajoneuvon lentokentän tiloissa sijaitsevilta luotettavilta autonvuokraustoimistoilta. Tämä palvelu takaa helpon kuljetuksen niille, jotka aikovat tutustua kauniisiin ympäröiviin alueisiin.
  • Taksit ja sukkulat: Matkustajilla on mahdollisuus käyttää terminaalirakennuksen ulkopuolella saatavilla olevia taksi- tai kuljetuspalveluita, jotka tarjoavat kätevän ja luotettavan kulkuvälineen haluamiinsa kohteisiin.
  • Information Desk: Lentokentällä on käytettävissään erityinen tietopiste, jossa on asiantuntevia ammattilaisia, jotka voivat auttaa tiedusteluissa lennoista, lentoaseman palveluista, paikallisista nähtävyyksistä ja muista matkailuun liittyvistä tiedoista.
  • Erityistapu: Port Hardyn lentoasema on sitoutunut varmistamaan saavutettavuuden kaikille matkustajille. Pyörätuoliapu, etuoikeuslennolle pääsy ja muut erikoispalvelut ovat saatavilla pyynnöstä vammaisten tai liikuntarajoitteisten matkustajien majoittamiseksi.

Port Hardyn lentoasema tarjoaa poikkeukselliset tilat ja palvelut mukavan ja miellyttävän matkakokemuksen varmistamiseksi. matkustajia varten. Nykyaikaisen infrastruktuurinsa, tehokkaan toiminnan ja asiakastyytyväisyytensä ansiosta lentoasema on portti kauniille Brittiläisen Kolumbian alueelle.


Port Hardyn lentoasema Usein kysytyt kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Port Hardyn lentoasema?

Ilmailualalla Port Hardyn lentoasema tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, YZT, perusteella.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Port Hardyn lentoasema lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen , ja sen arvioitu kesto on lennettäessä koneella .

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja Port Hardyn lentoasema kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät Port Hardyn lentoasema lentokentältä, on valittavanaan 1 eri lentoyhtiötä, joista Pacific Coastal Airline tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Port Hardy?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Port Hardy, suosivat usein Port Hardyn lentoasema (YZT)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Mikä on lähellä Port Hardy sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella