Edulliset lennot kohteesta Pleiku lentoasema (PXU)

Jatkuvat lennot 5 kohteeseen 3 eri lentoyhtiön kautta

Päivittäinen lähtöaikataulu Pleiku lentoasema

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
SGN Ho Chi Minh City

4-5 lentoja päivässä

1h 15m Näytä hinta
HAN Hanoi

3 lentoja päivässä

1h 35m Näytä hinta
DAD Da Nang
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

0h 50m Näytä hinta
HPH Hai Phong
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

1h 35m Näytä hinta
VII Vinh
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

1h 15m Näytä hinta

Tiedot koskien Pleiku lentoasema

Lentokentän nimi Pleiku lentoasema
Lentokentän (IATA) koodi PXU
Kaupunki Pleiku
Maa Vietnam (VN)
Täysi sijainti Pleiku lentoasema
Leveysaste 14.004481
Pituusaste 108.016797
Verkkosivusto Pleikuairport.vn
Näytä kartalla Google maps

Pleikun lentoaseman tilat ja palvelut

Esittely

Pleikun lentoasema, joka sijaitsee Gia Lain maakunnassa Vietnamissa, on alueellinen lentokenttä, joka palvelee Pleikun kaupunkia ja lähialueita. Strategisen sijaintinsa ansiosta se tarjoaa tärkeän portin Central Highlandsin alueella vieraileville kotimaisille ja kansainvälisille matkailijoille.

Palvelut

 • Terminaalirakennus: Pleiku-lentokentällä on moderni ja tilava terminaali rakennus, johon mahtuu mukavasti kunnollinen määrä matkustajia.
 • Sisäänkirjautumistiskit: Matkustajat voivat tehdä lähtöselvityksen helposti lennoillaan, sillä lentoasemalla on useita kasseja, joiden ystävällinen henkilökunta auttaa heitä.
 • Vähittäismyyntipisteet: Lentokentällä on useita vähittäismyyntipisteitä, joista matkustajat voivat ostaa paikallisia matkamuistoja, välipaloja ja muita välttämättömyystarvikkeita.
 • Ravintolat ja kahvilat: matkustajat voivat nauttia erilaisista ruoka- ja juomavaihtoehdoista lentoaseman ravintoloissa ja kahviloissa varmistaen, että heillä on miellyttävä ruokailukokemus.
 • Duty-Free Shopit: Pleikun lentokentällä on verovapaita liikkeitä, joista matkustajat voivat ostaa laajan valikoiman tuotteita, kuten alkoholia, tupakkaa, kosmetiikkaa ja elektroniikkaa, verovapailla hinnoilla.
 • Pankkiautomaatit ja valuutanvaihto: Lentokentällä on pankkiautomaatteja ja valuutanvaihtopisteitä kätevien rahoitustapahtumien helpottamiseksi.
 • Autonvuokrauspalvelut: Kuljetusvaihtoehtoja etsivät matkustajat voivat hyödyntää lentoasemalla saatavilla olevia autonvuokrauspalveluita.
 • Löydetyt ja kadonneet: Jos tavaroita katoaa tai kadonnut, Pleiku-lentoasema tarjoaa erillisen kadonneen ja löydetyn palvelun matkustajien auttamiseksi.

Palvelut

 • Lentoasema-apu: Pleikun lentoaseman henkilökunta on käytettävissä auttamaan ja vastaamaan kaikkiin lentotietoja, lentokentän tiloja ja muita asiaan liittyviä palveluita koskeviin kyselyihin.
 • Esteettömyys: Lentoasema varmistaa, että liikuntarajoitteiset matkustajat pääsevät käyttämään mukavuuksia, kuten ramppeja, hissejä ja liikuntarajoitteisille soveltuvia pesuhuoneita.
 • WiFi: Pleiku Airport tarjoaa ilmaisen WiFi-yhteyden koko terminaalissa, mikä mahdollistaa matkustajien pysyä yhteydessä.
 • Matkalaukkujen käsittely: Koulutettu henkilökunta huolehtii matkatavaroiden käsittelystä varmistaakseen matkustajien sujuvat ja vaivattomat kuljetukset.
 • Lääkintäpalvelut: Lääketieteellisissä hätätilanteissa lentoasema on lääkintäpalvelut, mukaan lukien ensiapupalvelut ja pätevä henkilökunta.
 • Löydetyt ja kadonneet: Pleiku-lentokentällä on järjestelmä kadonneiden tai kadonneiden tavaroiden palauttamiseksi. Matkustajat voivat ilmoittaa kadonneista tavaroistaan tai tiedustella löydetyistä tavaroista nimetyssä löytötavaratoimistossa.
 • Pysäköinti: Lentokentällä on hyvin hoidettu pysäköintialue yksityisajoneuvoille ja vuokra-autoille, mikä varmistaa turvallisen pysäköinnin matkustajille.

Pleikun lentoasema tarjoaa erilaisia tiloja ja palveluita matkustajien matkustuskokemuksen parantamiseksi. Sen moderni infrastruktuuri, myymälät, ruokailumahdollisuudet ja avulias henkilökunta tekevät siitä kätevän ja mukavan portin Pleikulla ja Keskiylängön alueella vieraileville.


Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Pleiku lentoasema?

Koodi PXU on myönnetty Pleiku lentoasema kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä Pleiku lentoasema?

Valtavan etäisyyden kulkeminen Pleiku lentoasema ja Nội Bài International Airport (HAN) välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen 1h 35m.

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja Pleiku lentoasema kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät Pleiku lentoasema lentokentältä, on valittavanaan 3 eri lentoyhtiötä, joista VietJet Air, Bamboo Airways, Vietnam Airline tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Pleiku kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä Pleiku lentoasema (PXU) on matkustajien suosiossa kaupungista Pleiku sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Mikä on lähellä Pleiku sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella