Suora lento kohteesta Piedmont Triadin kansainvälinen lentoasema (GSO)

Suoria lentoja kohteeseen 12 tarjoaa 4 lentoyhtiötä.

Tiedot koskien Piedmont Triadin kansainvälinen lentoasema

Lentokentän nimi Piedmont Triadin kansainvälinen lentoasema
Lentokentän (IATA) koodi GSO
Kaupunki Greensboro
Maa United-States (US)
Täysi sijainti Piedmont Triadin kansainvälinen lentoasema
Leveysaste 36.104367
Pituusaste -79.935181
Verkkosivusto Flyfrompti.com
Näytä kartalla Google maps

Piedmont Triadin kansainvälinen lentoasema

Piedmont Triadin kansainvälisen lentokentän tilat ja palvelut

Piedmont Triadin kansainvälinen lentokenttä (PTIA) on tärkeä liikenteen solmukohta Greensborossa, Pohjois-Carolinassa. Nykyaikaisilla tiloillaan ja laajalla palveluvalikoimallaan PTIA tarjoaa kätevän ja mukavan matkakokemuksen sekä kotimaisille että kansainvälisille matkustajille.

Palvelut

 • Terminaalit: PTIA:lla on pääterminaali rakennus, jossa on sekä kotimaan että kansainväliset lennot. Terminaalissa on erilaisia mukavuuksia, kuten kauppoja, ravintoloita ja oleskelutiloja.
 • Pysäköinti: Lentoasema tarjoaa matkustajille runsaasti pysäköintimahdollisuuksia, mukaan lukien lyhyt- ja pitkäaikaiset pysäköintialueet. Vammaisille matkustajille on myös omistettu pysäköintialue.
 • Wi-Fi: PTIA tarjoaa ilmaisen nopean Wi-Fi-yhteyden koko terminaalissa, joten matkustajat voivat pysyä yhteydessä matkansa aikana.
 • Turvallisuus: Lentoasema asettaa matkustajien turvallisuuden etusijalle ja sillä on käytössään huippuluokan turvatoimenpiteet turvallisen matkakokemuksen varmistamiseksi.
 • Matkalaukkupalvelut: PTIA tarjoaa matkatavarapalveluita, mukaan lukien matkatavaroiden säilytys ja kääriminen. kadonneina ja löydettyinä tiloina.
 • Esteettömyys: Lentokenttä on suunniteltu vammaisille matkustajille. Se tarjoaa esteettömiä wc-tiloja, hissejä, ramppeja ja määrättyjä pysäköintipaikkoja.

Palvelut

 • Lennon tiedot: PTIA tarjoaa reaaliaikaisia lentotietoja kaikkialla terminaalissa, pitää matkustajat ajan tasalla lähtö- ja saapumisajoista.
 • Kuljetus: Lentokentälle pääsee helposti useilla eri kulkuvälineillä, mukaan lukien taksit, sukkulat ja vuokra-autot. Saatavilla on myös joukkoliikennevaihtoehtoja, kuten busseja ja junia.
 • Vähittäiskauppa ja ruokailu: PTIA tarjoaa laajan valikoiman kauppoja, putiikkeja ja verovapaita liikkeitä, joiden avulla matkustajat voivat ostaa lahjoja, vaatteita, elektroniikkaa, ja enemmän. Tarjolla on myös valikoima ravintoloita, kahviloita ja baareja, jotka palvelevat erilaisia makuja ja mieltymyksiä.
 • Aulatilat: eksklusiivisemman kokemuksen etsiville PTIA tarjoaa pääsyn premium-loungeihin, joissa matkustajat voivat rentoutua, työskennellä, tai nauttia ilmaisista välipaloista ja juomista.
 • Lääkintäpalvelut: Lentokentällä on lääkintäpalvelut hätätilanteita varten sekä ensiapupisteitä kaikkialla terminaalissa.
 • Lasten leikkialue: PTIA ymmärtää on tärkeää pitää nuoret matkustajat viihdyttävänä ja tarjoaa lapsille omistetun leikkialueen, jossa lapset voivat pitää hauskaa ennen lentoa.

Vaikuttavien tilojensa ja kattavien palveluidensa ansiosta Piedmont Triadin kansainvälinen lentoasema varmistaa, että matkustajat kokea mukavan ja nautinnollisen kokemuksen saapumishetkestä lennolle nousemiseen asti.


Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Piedmont Triadin kansainvälinen lentoasema?

Koodi GSO on myönnetty Piedmont Triadin kansainvälinen lentoasema kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä Piedmont Triadin kansainvälinen lentoasema?

Valtavan etäisyyden kulkeminen Piedmont Triadin kansainvälinen lentoasema ja Dallas-Fort Worth International Airport (DFW) välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen 3h 5m.

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja Piedmont Triadin kansainvälinen lentoasema kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät Piedmont Triadin kansainvälinen lentoasema lentokentältä, on valittavanaan 4 eri lentoyhtiötä, joista American Airlines, Delta Air Lines, United Airlines, Allegiant Ai tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Greensboro kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä Piedmont Triadin kansainvälinen lentoasema (GSO) on matkustajien suosiossa kaupungista Greensboro sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee Greensboroin läheisyydessä?

Greensboro läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä):

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella