Lennot lähtevät kohteesta Phu Bain kansainvälinen lentokenttä (HUI)

Suoria lentoja kohteeseen 4 tarjoaa 3 lentoyhtiötä.

Päivittäin aikataulun mukaan lähtevät lennot lähtöpaikkana Phu Bain kansainvälinen lentokenttä

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
SGN Ho Chi Minh City

15-16 lentoja päivässä

1h 35m Näytä hinta
HAN Hanoi

4 lentoja päivässä

1h 15m Näytä hinta
PQC Phu Quoc

1 lentoja päivässä

1h 40m Näytä hinta
DLI Dalat

1 lentoja päivässä

1h 15m Näytä hinta

Tiedot koskien Phu Bain kansainvälinen lentokenttä

Lentokentän nimi Phu Bain kansainvälinen lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi HUI
Kaupunki Värisävy
Maa Vietnam (VN)
Täysi sijainti Phu Bain kansainvälinen lentokenttä
Leveysaste 16.397528
Pituusaste 107.700573
Verkkosivusto Dailymaybay.vn
Näytä kartalla Google maps

Phu Bain kansainvälisen lentokentän tilat ja palvelut

Esittely

Phu Bain kansainvälinen lentokenttä, joka sijaitsee Huessa, Vietnamissa, on merkittävä liikenteen solmukohta, joka palvelee maan keskialuetta. Nykyaikaiset tilat, tehokkaat palvelut ja kätevä sijainti takaavat matkustajille miellyttävän matkustuskokemuksen.

Palvelut

Lentoasema tarjoaa erilaisia palveluita matkustajien eri tarpeisiin:

 • Terminaalirakennus: Phu Bain kansainvälisellä lentokentällä on hyvin suunniteltu ja tilava terminaalirakennus, joka tarjoaa mukavan ja vieraanvaraisen ympäristön matkustajille.
 • Vähittäiskauppa ja ruokailu: matkustajat voivat nauttia erilaisia ostos- ja ruokailumahdollisuuksia lentokentällä. Duty-free-ostosalue tarjoaa laajan valikoiman tuotteita, kuten paikallisia käsitöitä, matkamuistoja ja suosittuja vietnamilaisia tuotteita.
 • Pankkiautomaatit ja valuutanvaihto: Terminaalissa on useita pankkiautomaatteja ja valuutanvaihtopisteitä, mikä varmistaa helppo pääsy matkustajien pankkipalveluihin.
 • Aulatilat: Phu Bain kansainvälisellä lentokentällä on premium-loungeja lisämukavuutta ja yksityisyyttä etsiville. Matkustajat voivat rentoutua, nauttia virvokkeita ja käyttää ilmaista Wi-Fi-yhteyttä odottaessaan lentoaan.
 • Wi-Fi: Ilmainen Wi-Fi on käytettävissä kaikkialla lentokentällä, joten matkustajat voivat pysyä yhteydessä ja selata Internetiä helppous.

Palvelut

Lentokenttä tarjoaa erilaisia palveluita matkakokemuksen parantamiseksi:

 • matkatavarapalvelut: Phu Bai International Lentokentällä on matkatavarasäilytystilat, joiden avulla matkustajat voivat säilyttää tavaransa turvallisesti välilaskujen aikana tai tutustuessaan lähellä sijaitseviin nähtävyyksiin.
 • Lääketieteellinen palvelu: Lentokentällä on lääkäriasema, joka voi hoitaa kaikki lääketieteelliset hätätilanteet tai antaa lääketieteellistä perusapua esim. vaaditaan.
 • Löydetyt ja kadonneet: Kadonneiden tai kadonneiden tavaroiden sattuessa matkustajat voivat kääntyä lentokentän kadonneiden ja löydettyjen osastojen puoleen, mikä varmistaa järjestelmällisen ja tehokkaan prosessin tavaroiden palauttamiseksi.
 • Tiedot. Laskurit: Terminaalissa on kätevästi informaatiotiskit, jotka auttavat matkustajia lentotiedoissa, reittiohjeissa ja muissa heillä mahdollisesti olevissa kysymyksissä.
 • Kuljetus: Lentoasema tarjoaa matkustajille erilaisia kuljetusvaihtoehtoja määränpäähänsä, mukaan lukien taksit, autonvuokraus ja julkinen liikenne. Selkeät opasteet ja avulias henkilökunta ovat käytettävissä opastamassa matkustajia sopivimpaan kulkuvälineeseen.
 • Erityistapu: Phu Bain kansainvälinen lentoasema tarjoaa erityisapua liikuntarajoitteisille tai vammaisille matkustajille. Pyörätuolit ja omistautunut henkilökunta takaavat mukavan ja vaivattoman matkustamisen.

Yleensä Phu Bain kansainvälisen lentokentän tavoitteena on tarjota saumaton ja nautinnollinen kokemus matkustajille. Nykyaikaisilla mukavuuksillaan, kätevillä palveluillaan ja asiakastyytyväisyytensä ansiosta lentoasema varmistaa matkustajille miellyttävän matkan Vietnamin keskialueelle ja sieltä pois.


Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Phu Bain kansainvälinen lentokenttä?

Koodi HUI on myönnetty Phu Bain kansainvälinen lentokenttä kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä Phu Bain kansainvälinen lentokenttä?

Valtavan etäisyyden kulkeminen Phu Bain kansainvälinen lentokenttä ja Phu Quoc International Airport (PQC) välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen 1h 40m.

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja Phu Bain kansainvälinen lentokenttä kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät Phu Bain kansainvälinen lentokenttä lentokentältä, on valittavanaan 3 eri lentoyhtiötä, joista Vietnam Airlines, VietJet Air, Bamboo Airway tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Värisävy?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Värisävy, suosivat usein Phu Bain kansainvälinen lentokenttä (HUI)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee Värisävyin läheisyydessä?

Värisävy läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä):

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella