Lentoerikoistarjoukset kohteesta Phitsanulokin lentoasema (PHS)

Suoria lentoja kohteeseen 1 tarjoaa 3 lentoyhtiötä.

Päivittäin aikataulun mukaan lähtevät lennot lähtöpaikkana Phitsanulokin lentoasema

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
DMK Bangkok

4-May lentoja päivässä

0h 55m Näytä hinta

Olennaiset tiedot koskien Phitsanulokin lentoasema

Lentokentän nimi Phitsanulokin lentoasema
Lentokentän (IATA) koodi PHS
Kaupunki Phitsanulok
Maa Thailand (TH)
Täysi sijainti Phitsanulokin lentoasema
Leveysaste 16.783056
Pituusaste 100.279167
Verkkosivusto Minisite.aviation.go.th
Näytä kartalla Google maps

Phitsanulokin lentoaseman tilat ja palvelut

Phitsanulokin lentoasema, joka sijaitsee Phitsanulokin kaupungissa Pohjois-Thaimaassa, on pieni mutta moderni lentokenttä, joka tarjoaa valikoiman tiloja ja palveluita, jotka takaavat kätevän ja mukavan kokemuksen matkailijoille.

Palvelut

 • Terminaalirakennus: Lentokentän terminaalirakennus on puhdas ja tilava, ja se tarjoaa matkustajille kutsuvan ilmapiirin.
 • Sisäänkirjautuminen: Käytettävissä on useita lähtöselvitystiskiä, mikä tekee sisäänkirjautumisesta nopeaa ja tehokasta.
 • Tavaratavarapalvelut: Matkatavarat Korvausalueet sijaitsevat kätevästi, ja hyvin koulutettu henkilökunta auttaa tarvittaessa matkustajia matkatavaroiden kanssa.
 • Vähittäiskauppa ja ruokailu: Lentokentällä on erilaisia vähittäiskauppoja ja ravintoloita. myyntipisteet, joissa matkustajat voivat nauttia erilaisia paikallisia ja kansainvälisiä ruokia, välipaloja ja juomia.
 • Ilmainen Wi-Fi: Ilmainen Wi-Fi on käytettävissä kaikkialla lentokentällä, jolloin matkustajat voivat pysy yhteydessä ja selaa Internetiä.
 • Pankkiautomaatit ja valuutanvaihto: terminaalirakennuksessa on pankkiautomaatteja ja valuutanvaihtopisteitä, jotka tarjoavat käteviä käteis- tai valuutanvaihtovaihtoehtoja.
 • Pysäköinti: Lentokentällä on runsaasti pysäköintitilaa sekä lyhyt- että pitkäaikaiseen pysäköintiin, mikä varmistaa matkustajien ajoneuvojen turvallisuuden.
 • Matkailutiedot: Terminaalirakennuksessa on oma matkailutietokoppi, jossa ystävällinen henkilökunta voi auttaa matkan suunnittelussa, hotellivarauksissa ja Phitsanulokin paikallisissa nähtävyyksissä.

Palvelut

 • Lentotiedot: Ajantasaiset lentotietonäytöt on sijoitettu strategisesti koko lentoaseman alueelle, ja ne pitävät matkustajat ajan tasalla saapumisesta, lähdöstä ja aikataulumuutoksista.
 • Löytötavarat: Käytettävissä on oma löytö- ja löytötiski, joka varmistaa kadonneiden tavaroiden tehokkaan käsittelyn ja auttaa matkustajia noutamaan omaisuuttaan.
 • Lääkintäpalvelut: Lentokentällä on lääketieteellisiä tiloja, kuten ensiapupiste ja pätevä lääkintähenkilöstö, joka voi tarvittaessa antaa välitöntä apua.
 • Erityistapu: Phitsanulokin lentoasema on sitoutunut tarjoamaan mukavan kokemuksen kaikille matkustajille. Vammaisille tai liikuntarajoitteisille henkilöille on saatavilla erityisapua, jotta heidän tarpeisiinsa vastataan heidän lentokentällä oleskelunsa aikana.
 • Taksi ja kuljetus: Kätevät kuljetusvaihtoehdot, kuten taksit ja auto vuokrauspalvelut ovat helposti saavutettavissa lentokentältä, jolloin matkustajat pääsevät helposti haluamiinsa kohteisiin.

Phitsanulokin lentoasema tarjoaa valikoiman tiloja ja palveluita, jotka vastaavat matkustajien tarpeisiin. Nykyaikaisen infrastruktuurinsa, ystävällisen henkilökunnan ja kätevien mukavuuksien ansiosta lentoasema takaa miellyttävän kokemuksen tämän pohjoisthaimaalaisen kaupungin läpi kulkeville matkustajille.


Phitsanulokin lentoasema Usein kysytyt kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Phitsanulokin lentoasema?

Ilmailualalla Phitsanulokin lentoasema tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, PHS, perusteella.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Phitsanulokin lentoasema lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen , ja sen arvioitu kesto on lennettäessä koneella .

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja Phitsanulokin lentoasema kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät Phitsanulokin lentoasema lentokentältä, on valittavanaan 3 eri lentoyhtiötä, joista Thai AirAsia, Nok Air, Thai Lion Ai tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Phitsanulok?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Phitsanulok, suosivat usein Phitsanulokin lentoasema (PHS)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Mikä on lähellä Phitsanulok sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella