Lentoerikoistarjoukset kohteesta Pattimuran lentoasema (AMQ)

Non-stop-lentoja 4 kohteeseen 6 eri lentoyhtiöllä

Päivittäinen lähtöaikataulu Pattimuran lentoasema

Olennaiset tiedot koskien Pattimuran lentoasema

Lentokentän nimi Pattimuran lentoasema
Lentokentän (IATA) koodi AMQ
Kaupunki Ambon
Maa Indonesia (ID)
Täysi sijainti Pattimuran lentoasema
Leveysaste -3.704851
Pituusaste 128.088658
Verkkosivusto Pattimura-airport.co.id
Näytä kartalla Google maps

Pattimuran lentokentän tilat ja palvelut

Pattimuran lentoasema, joka sijaitsee Ambonissa, Indonesiassa, on tärkein portti kauniille Malukusaarille. Alue houkuttelee yhä enemmän turisteja joka vuosi, ja Pattimuran lentoasema on pyrkinyt parantamaan tilojaan ja palvelujaan varmistaakseen matkustajille miellyttävän matkakokemuksen.

Palvelut

 • Terminaali: Lentokentällä on moderni ja tilava terminaali, joka on varustettu erilaisilla mukavuuksilla matkustajien viihtyvyyteen.
 • Ravintolat ja kahvilat: Pattimuran lentokentällä on useita ravintoloita ja kahviloita, jotka tarjoavat erilaisia paikallisia ja kansainvälisiä ruokia.
 • Kaupat ja verovapaat: matkustajat voivat ostaa matkamuistoja, paikallisia käsitöitä ja verovapaita tuotteita lentoaseman vähittäismyyntipisteistä.
 • Pankkiautomaatit ja valuutanvaihto: Kätevästi sijaitsevat pankkiautomaatit ja valuutanvaihtopisteet ovat saatavilla matkustajien taloudellisiin tarpeisiin.
 • Autonvuokraus: Pattimuran lentoasema tarjoaa autonvuokrauspalveluja, joiden avulla vierailijat voivat tutustua Malukun saariin haluamallaan tavalla.
 • Lastenhoitopalvelut.: Pienten lasten kanssa matkustaville vanhemmille on varattu tilat vauvanvaihtoa ja ruokintaa varten lentokentällä.
 • matkatavarat: Lentoasema tarjoaa matkatavaroiden käsittelypalveluita, mukaan lukien vaunut ja matkatavarasäilytyksen, varmistaakseen matkustajien tavaroiden turvallisuuden.

Palvelut

 • Lentotiedot: Pattimuran lentoasema tarjoaa ajantasaiset lentotiedot, mikä varmistaa, että matkustajat ovat hyvin perillä lähdöistään ja saapumisistaan.
 • Löydetyt ja kadonneet: kadonneiden tai kadonneiden tavaroiden sattuessa matkustajia on saatavilla löydetty- ja katoamispalvelu, joka auttaa matkustajia löytämään omaisuutensa.
 • Lääkintäpalvelut: Lentokentällä on lääkäriasema. keskus on varustettu koulutetuilla ammattilaisilla, jotka antavat apua lääketieteellisissä hätätilanteissa.
 • Ilmainen Wi-Fi: Pattimuran lentoasema tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden koko terminaalissa, joten matkustajat voivat pysyä yhteydessä matkansa aikana.
 • Erityisapu: Lentoasema varmistaa erityisavun tarjoamisen liikuntarajoitteisille tai erityistarpeita omaaville matkustajille. Pyörätuolit ja tukipalvelut ovat helposti saatavilla.

Näillä tiloilla ja palveluilla Pattimuran lentoasema pyrkii tarjoamaan saumattoman ja nautinnollisen kokemuksen kaikille vierailijoille. Matkustajat voivat rentoutua, ruokailla, tehdä ostoksia ja pitää yhteyttä lentoaan odottaessaan. Lentokentän sitoutuminen infrastruktuurin ja palvelujen parantamiseen vahvistaa sen asemaa Malukusaarten tärkeänä liikenteen solmukohtana.


Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Pattimuran lentoasema?

Ilmailualalla Pattimuran lentoasema tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, AMQ, perusteella.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä Pattimuran lentoasema?

Valtavan etäisyyden kulkeminen Pattimuran lentoasema ja Soekarno-Hatta International Airport (CGK) välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen 3h 10m.

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Pattimuran lentoasema?

Yhteensä 6 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Pattimuran lentoasema-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: Wings Air, Lion Air, Trigana Air, Sriwijaya Air, Batik Ai

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Ambon?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Ambon, suosivat usein Pattimuran lentoasema (AMQ)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee Ambonin läheisyydessä?

Ambon läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä):

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella