Edulliset lennot kohteesta Palma de Mallorcan lentoasema (PMI)

Tutustu 151 paikkaan 57 eri kuljetusyhtiön kanssa

Olennaiset tiedot koskien Palma de Mallorcan lentoasema

Lentokentän nimi Palma de Mallorcan lentoasema
Lentokentän (IATA) koodi PMI
Kaupunki Palma de Mallorca
Maa Spain (ES)
Täysi sijainti Palma de Mallorcan lentoasema
Leveysaste 39.551741
Pituusaste 2.736165
Verkkosivusto Aena.es
Näytä kartalla Google maps
Palma de Mallorcan lentoasema
Palma de Mallorcan lentoasema
Palma de Mallorcan lentoasema
Palma de Mallorcan lentoasema
Palma de Mallorcan lentoasema
Palma de Mallorcan lentoasema

Palma de Mallorcan lentoaseman tilat ja palvelut

Palma de Mallorcan lentoasema, joka tunnetaan myös nimellä Son Sant Joan Airport, on yksi Espanjan vilkkaimmista lentokentistä. Se toimii pääporttina kauniille Mallorcan saarelle, joka houkuttelee miljoonia kävijöitä vuosittain. Tässä on joitain tämän vilkkaan lentokentän tiloja ja palveluita:

1. Terminaalirakennukset

Lentokentällä on neljä terminaalirakennusta: terminaali A, terminaali B, terminaali C ja yleisilmailuterminaali. Jokainen terminaali tarjoaa valikoiman palveluita, kuten lähtöselvityspisteitä, matkatavaroiden vastaanottoalueita, verovapaita kauppoja, ravintoloita, kahviloita ja autonvuokrauspisteitä.

2. Liikenne

Palma de Mallorcan lentokentältä on hyvät yhteydet eri puolille Mallorcaa. Matkustajat voivat valita useista kuljetusvaihtoehdoista, mukaan lukien taksit, bussit ja autonvuokraukset. Taksiasema sijaitsee kätevästi jokaisen terminaalin saapumisalueen ulkopuolella. Bussit liikennöivät säännöllisesti suosittuihin kohteisiin ympäri saarta, joten se on edullinen ja kätevä vaihtoehto matkailijoille.

3. Ostokset ja ruokailut

Lentokentällä on laaja valikoima kauppoja ja ravintoloita, mikä varmistaa, että matkustajilla on runsaasti vaihtoehtoja hemmotella itseään vähittäiskaupan terapiassa tai napata välipalaa. Ylellisyysbrändeistä paikallisiin putiikkeihin, verovapaat kaupat tarjoavat monipuolisen valikoiman tuotteita, kuten vaatteita, asusteita, kosmetiikkaa ja alkoholia. Siellä on myös lukuisia kahviloita, pikaruokapaikkoja ja pöytäravintoloita, joissa tarjoillaan sekä paikallisia että kansainvälisiä ruokia.

4. Lounget

Palma de Mallorcan lentoasema tarjoaa useita loungeja matkustajille, jotka etsivät rennompaa ympäristöä. Näissä oleskelutiloissa on mukavat istuimet, ilmaisia välipaloja ja juomia, Wi-Fi-yhteys ja erityistä apua saumattoman matkakokemuksen takaamiseksi.

5. Saavutettavuus

Lentoasema on sitoutunut tarjoamaan sujuvan ja esteettömän kokemuksen kaikille matkustajille. Se tarjoaa tiloja ja palveluita liikuntarajoitteisille matkustajille, mukaan lukien esteettömät wc-tilat, rampit ja nimetyt pysäköintipaikat. Erityisapua voidaan sopia etukäteen varmistaakseen sujuvan siirtymisen lentokentän läpi.

6. Muut palvelut

Lisäpalveluja lentoasemalla ovat valuutanvaihtopisteet, pankkiautomaatit, matkatavarasäilytys ja lastenhoitohuoneet. Matkailijat voivat myös löytää neuvontapisteitä kätevästi eri puolilla lentoasemaa, ja ne tarjoavat apua kaikissa kysymyksissä tai huolenaiheissa.

Kaiken kaikkiaan Palma de Mallorcan lentoasema takaa miellyttävän ja kätevän kokemuksen matkustajille. Sen tilat ja palvelut vastaavat matkustajien tarpeita kaikilta elämänaloilta, joten se on paras valinta Mallorcalla vieraileville.


Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Palma de Mallorcan lentoasema?

Koodi PMI on myönnetty Palma de Mallorcan lentoasema kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Palma de Mallorcan lentoasema lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen Newark Liberty International Airport (EWR), ja sen arvioitu kesto on 9h 15m lennettäessä koneella Boeing 767-300 Passenger.

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja Palma de Mallorcan lentoasema kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät Palma de Mallorcan lentoasema lentokentältä, on valittavanaan 57 eri lentoyhtiötä, joista Ryanair, Eurowings, Vueling, easyJet, Air Europ tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Palma de Mallorca kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä Palma de Mallorcan lentoasema (PMI) on matkustajien suosiossa kaupungista Palma de Mallorca sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee Palma de Mallorcain läheisyydessä?

Palma de Mallorca läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä):

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella