Lennot lähtevät kohteesta Page Municipal Airport (PGA)

Jatkuvat lennot 1 kohteeseen 2 eri lentoyhtiön kautta

Päivittäin aikataulun mukaan lähtevät lennot lähtöpaikkana Page Municipal Airport

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
PHX Phoenix

1-2 lentoja päivässä

1h 0m Näytä hinta

Olennaiset tiedot koskien Page Municipal Airport

Lentokentän nimi Page Municipal Airport
Lentokentän (IATA) koodi PGA
Kaupunki Sivu
Maa United-States (US)
Täysi sijainti Page Municipal Airport
Leveysaste 36.926109
Pituusaste -111.448341
Verkkosivusto Cityofpage.org
Näytä kartalla Google maps

Pagen kaupungin lentoaseman tilat ja palvelut

Esittely

Arizonassa Pagessa sijaitseva Page Municipal Airport toimii porttina alueen upeisiin luonnonihmeisiin, mukaan lukien Lake Powell, Antelope Canyon ja Horseshoe Bend. Suhteellisen pienestä koostaan huolimatta lentoasema tarjoaa laajan valikoiman tiloja ja palveluita niin kaupalliseen kuin yleiseen lentoliikenteeseen, mikä takaa miellyttävän kokemuksen kaikille matkustajille ja lentäjille.

Palvelut

  • Terminaalirakennus: Moderni terminaalirakennus tarjoaa matkustajille mukavan ja kätevän ympäristön, jossa on runsaasti oleskelutiloja, wc-tiloja ja välipaloja.
  • Lentopalvelut: Lentokentällä on täysin miehitetty lentohuoltoasema, joka auttaa lentäjiä lennon suunnittelussa, säätiedoissa ja muissa tärkeissä yksityiskohdissa.
  • Kiitotiet ja rullaustiet: Page Municipal Airportissa on yksi asfalttikiitotie, jonka pituus on 7 004 jalkaa ja johon mahtuu erikokoisia lentokoneita. Lentokentällä on myös hyvin hoidetut rullausreitit koneen tehokkaan liikkumisen varmistamiseksi.
  • Rampin alue: Tilava ramppialue tarjoaa riittävästi tilaa lentokoneen pysäköintiin, lastaamiseen ja matkustajien ja rahdin purkamiseen.
  • Pysäköinti: Lentoasema tarjoaa matkustajille ilmaisen pysäköinnin, joten se on matkustajien on helppo jättää ajoneuvonsa turvallisesti.

Palvelut

  • Matkustajapalvelut: Page Municipal Airport tarjoaa erilaisia matkustajapalveluita, kuten pyörätuoliapua ja matkatavarakärryjä, ja infopisteet sujuvan matkakokemuksen varmistamiseksi.
  • Lentopolttoaine: Lentoasema tarjoaa sekä Jet-A- että 100LL-lentopolttoainetta, mikä varmistaa, että lentokoneet voivat tankata ennen matkansa jatkamista.
  • Lentokoneiden huolto: Page Municipal Airport tarjoaa yleisilmailulentokoneille paikan päällä olevat huoltopalvelut, jotka tarjoavat tarkastuksia, korjauksia ja muita tarvittavia palveluita.
  • Vuokra-autot: Useilla autovuokraamoilla on terminaalirakennuksessa tiskijä, jotka mahdollistavat matkustajat voivat helposti vuokrata ajoneuvon saapuessaan.
  • Kuljetus: Taksit ja kuljetuspalvelut ovat kätevästi saatavilla terminaalin ulkopuolella matkustajien kuljettamiseksi hotelleihin ja muihin alueen kohteisiin.

Page Municipal Airport tarjoaa valikoiman huippuluokan tiloja ja palveluita, jotka takaavat miellyttävän matkakokemuksen matkustajille ja lentäjille. Vierailetpa Page:n henkeäsalpaavissa luonnonnähtävyyksissä tai saavut liikematkalla, lentoasema on hyvin varustettu vastaamaan kaikkiin tarpeisiisi. Page Municipal Airport on sitoutunut tarjoamaan kutsuvan ja kätevän portin alueen ihmeisiin modernista terminaalirakennuksestaan tehokkaisiin lentopalveluihin.


Page Municipal Airport Usein kysytyt kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Page Municipal Airport?

Koodi PGA on myönnetty Page Municipal Airport kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä Page Municipal Airport?

Valtavan etäisyyden kulkeminen Page Municipal Airport ja Sky Harbor International Airport (PHX) välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen 1h 0m.

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Page Municipal Airport?

Yhteensä 2 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Page Municipal Airport-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: Contour Aviation, Papillon Airway

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Sivu?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Sivu, suosivat usein Page Municipal Airport (PGA)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Mikä on lähellä Sivu sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella