Edulliset lennot kohteesta Osijekin lentoasema (OSI)

Matkusta 2 paikkoihin 1 avulla

Päivittäinen lähtöaikataulu Osijekin lentoasema

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
MUC München
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

1h 30m Näytä hinta
SPU Jakaa
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

0h 55m Näytä hinta

Tiedot koskien Osijekin lentoasema

Lentokentän nimi Osijekin lentoasema
Lentokentän (IATA) koodi OSI
Kaupunki Osijek
Maa Croatia (HR)
Täysi sijainti Osijekin lentoasema
Leveysaste 45.554962
Pituusaste 18.695514
Verkkosivusto Osijek-airport.hr
Näytä kartalla Google maps

Osijekin lentoaseman tilat ja palvelut

Kroatiassa sijaitseva Osijekin lentoasema on moderni ja hyvin varusteltu lentoasema, joka tarjoaa valikoiman tiloja ja palveluita sekä kotimaisten että kansainvälisten matkailijoiden tarpeisiin. Tässä tutkimme joitakin tärkeimpiä ominaisuuksia, jotka tekevät Osijekin lentoasemasta kätevän ja mukavan matkakeskuksen.

Terminaalipalvelut

 • Sisäänkirjautumistiskit: Osijekin lentoasema tarjoaa tehokkaan lähtöselvityksen. tiskeissä, jolloin matkustajat voivat suorittaa tarvittavat toimenpiteet nopeasti ennen lennolle nousemista.
 • Matkalaukkupalvelut: Lentoasema tarjoaa matkatavaroiden käsittely- ja säilytystilat, jotka varmistavat, että matkustajien matkatavarat ovat hyvin hoidettuja saapumisesta lähtöön.
 • Vähittäiskauppa ja ruokailu: Matkustajat voivat nauttia erilaisista vähittäismyynti- ja ruokailumahdollisuuksista lentokentän terminaalissa, mukaan lukien tax-free-myymälöitä, matkamuistomyymälöitä, kahviloita ja ravintoloita.
 • Aulatila: Osijekin lentokentällä on viihtyisä oleskelutila, jossa matkustajat voivat rentoutua ennen lentoa ja jossa on latauspisteitä elektronisille laitteille.

Kuljetus

 • Taksipalvelut: Taksit ovat helposti saatavilla lentokentän ulkopuolella, mikä tarjoaa kätevän kulkuvälineen matkailijoille, jotka haluavat saavuttaa määränpäähänsä nopeasti ja helposti.
 • Vuokra-autot: Useilla tunnetuilla autovuokraamoilla on tiskiä lentoasemalla, mikä mahdollistaa matkustajien vuokrata helposti ajoneuvon Osijekissa tai lähiseudulla oleskelua varten.
 • Julkinen liikenne: Lentokentältä on hyvät yhteydet julkiseen liikenneverkkoon, ja terminaaliin ja sieltä lähtevät bussit tarjoavat edullisen vaihtoehdon budjetilla matkustaville.

Esteettömyys ja erityisapu

 • Esteettömyys pyörätuolilla: Osijekin lentoasema on täysin esteetön liikuntarajoitteisille matkustajille, ramppeja ja hissejä, ja erillisiä pysäköintipaikkoja koko terminaalissa.
 • Erityisapu: Lentoasema tarjoaa erityispalveluita vammaisille tai muita erityistarpeita omaaville matkustajille. On suositeltavaa ilmoittaa lentoyhtiölle tai lentoasemalle etukäteen sujuvan ja mukavan matkan varmistamiseksi.

Lisäpalvelut

 • Ilmainen Wi-Fi: Osijekin lentoasema tarjoaa Ilmainen Wi-Fi-yhteys koko terminaalissa, jonka avulla matkustajat voivat pysyä yhteydessä vierailunsa aikana.
 • Löydetyt ja kadonneet: Kadonneiden tai kadonneiden tavaroiden tapauksessa lentoasemalla on löydetty-osasto, joka auttaa matkustajia tavaroitaan.
 • Tietopiste: Lentokentällä on neuvontapiste, jossa on asiantuntevaa henkilökuntaa, joka tarjoaa apua, opastusta ja vastaa kaikkiin matkustajien kysymyksiin.

Osijekin lentoasema tarjoaa kaiken kaikkiaan erilaisia tiloja ja palveluita matkustajiensa matkustuskokemuksen parantamiseksi. Osijekin lentoasema on nykyaikaisten mukavuuksiensa, kätevien kuljetusmahdollisuuksiensa ja saavutettavuuteen keskittyneenä luotettava ja mukava valinta sekä kotimaisille että kansainvälisille matkailijoille.


Osijekin lentoasema Usein kysytyt kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Osijekin lentoasema?

Ilmailualalla Osijekin lentoasema tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, OSI, perusteella.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä Osijekin lentoasema?

Valtavan etäisyyden kulkeminen Osijekin lentoasema ja Munich Airport (MUC) välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen 1h 30m.

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja Osijekin lentoasema kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät Osijekin lentoasema lentokentältä, on valittavanaan 1 eri lentoyhtiötä, joista Croatia Airline tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Osijek?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Osijek, suosivat usein Osijekin lentoasema (OSI)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee Osijekin läheisyydessä?

Osijek läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä):

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella