Jatkuva lento kohteesta Ørlandin lentoasema (OLA)

Tutustu 2 paikkaan 1 eri kuljetusyhtiön kanssa

Päivittäinen lähtöaikataulu Ørlandin lentoasema

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
OSL Ullensaker

2 lentoja päivässä

1h 10m Näytä hinta
EVE Evenes
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

1h 45m Näytä hinta

Tiedot koskien Ørlandin lentoasema

Lentokentän nimi Ørlandin lentoasema
Lentokentän (IATA) koodi OLA
Kaupunki Ørland
Maa Norway (NO)
Täysi sijainti Ørlandin lentoasema
Leveysaste 63.700000
Pituusaste 9.616667
Näytä kartalla Google maps

Ørlandin lentoaseman tilat ja palvelut

Ørland Airport on moderni ja kätevä lentokenttä, joka sijaitsee Ørlandissa, Norjassa. Se toimii tärkeänä liikenteen solmukohtana sekä kotimaisille että kansainvälisille matkailijoille tarjoten erilaisia tiloja ja palveluita saumattoman matkakokemuksen varmistamiseksi. Tutustutaanpa joihinkin Ørlandin lentokentän tärkeimpiin ominaisuuksiin.

Terminaalipalvelut:

 • Sisäänkirjautumistiskit: Ørlandin lentoasemalla on useita lähtöselvitystiskiä helpottamaan sujuvaa lähtöselvitystä. valmisteilla matkustajille.
 • Matkalaukkupalvelut: Lentoasema tarjoaa matkatavaroiden käsittelypalveluita, mukaan lukien matkatavaroiden luovutuspisteet, matkatavarakärryt ja löytökeskukset.
 • Ravintolat ja kahvilat: Matkustajat voivat nauttia erilaisista ruoka- ja juomavaihtoehdoista lentoaseman ravintoloissa ja kahviloissa, jotka sopivat erilaisiin makuun ja ruokavalioon.
 • Duty-Free Shopping: Ørland Airportissa on tax-free-myymälä, josta matkustajat voivat ostaa laaja valikoima tuotteita, mukaan lukien kosmetiikka, alkoholi, tupakka ja makeiset.
 • Vähittäiskaupat: Duty-free-liikkeen lisäksi lentokentällä on myös vähittäiskauppoja, jotka myyvät vaatteita, asusteita, matkamuistoja ja matkatarvikkeita..
 • Aulatilat: Matkustajille, jotka etsivät mukavampaa ja rauhallisempaa ympäristöä, Ørland Airport tarjoaa oleskelutiloja, joissa on mukavia istuimia, ilmaisia virvokkeita, Wi-Fi-yhteys ja sanomalehtiä/aikakauslehtiä.
 • Vessot ja vauvanhoitotilat: Lentokentällä on puhtaat ja hyvin hoidetut wc-tilat, joissa on vauvanvaihtopisteet vauvojen kanssa matkustavien matkustajien avuksi.

Kuljetuspalvelut:

 • Taksipalvelut: matkustajat voivat helposti löytää takseja lentokentän terminaalin ulkopuolelta, jotta he voivat kuljettaa ne haluamiinsa kohteisiin.
 • Autonvuokraus: Ørlandin lentokentällä on useita autovuokraamoita, joiden avulla matkustajat voivat vuokrata ajoneuvoja ja tutustua niihin. ympäröivät alueet omaan tahtiinsa.
 • Julkinen liikenne: Lentokentältä on hyvät yhteydet julkiseen liikenneverkkoon, ja terminaalirakennuksen lähellä on bussipysäkkejä, jotka tarjoavat pääsyn laajemmalle alueelle.

Lisäpalvelut:

 • Informaatiopiste: Ørlandin lentokentällä on neuvontapiste, jossa on asiantuntevaa henkilökuntaa, joka voi auttaa matkustajia tiedusteluissa, lentotiedoissa ja yleisohjeissa.
 • Ilmainen Wi-Fi: Matkustajat voivat nauttia ilmaisesta Wi-Fi:stä koko lentoaseman alueella, jolloin he voivat pitää yhteyttä perheeseen, ystäviin tai työhön.
 • Pankkiautomaatit ja valuutanvaihto: Lentoasema tarjoaa pankkiautomaatteja ja valuutanvaihtopalvelut kansainvälisten matkustajien avuksi.
 • Lääketieteellinen apu: Ørlandin lentokentällä on paikan päällä lääketieteellisiä tiloja, mukaan lukien ensiapu.
 • Esteettömyysominaisuudet: Lentokenttä varmistaa liikuntarajoitteisten tai erityistarpeita omaavien matkustajien esteettömyyden pyörätuolirampeilla, esteettömillä wc-tiloilla ja määrätyillä pysäköintipaikoilla.

Oletpa sitten liike- tai vapaa-ajanmatkalla, Ørland Lentokenttä on varustettu erilaisilla mukavuuksilla ja palveluilla, jotka vastaavat tarpeitasi. Kätevistä lähtöselvitystiskistä ja verovapaista ostoksista kuljetuspalveluihin ja mukaviin oleskelutiloihin lentoasema pyrkii takaamaan miellyttävän matkakokemuksen kaikille matkustajille.


Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Ørlandin lentoasema?

Ilmailualalla Ørlandin lentoasema tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, OLA, perusteella.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Ørlandin lentoasema lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen Harstad/Narvik Airport Evenes (EVE), ja sen arvioitu kesto on 1h 45m lennettäessä koneella ATR 42-300 / 320.

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja Ørlandin lentoasema kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät Ørlandin lentoasema lentokentältä, on valittavanaan 1 eri lentoyhtiötä, joista Danish Ai tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Ørland kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä Ørlandin lentoasema (OLA) on matkustajien suosiossa kaupungista Ørland sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee Ørlandin läheisyydessä?

Ørland läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä):

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella