Jatkuva lento kohteesta Ordos Ejin Horon lentoasema (DSN)

Tutustu 32 paikkaan 8 eri kuljetusyhtiön kanssa

Päivittäin aikataulun mukaan lähtevät lennot lähtöpaikkana Ordos Ejin Horon lentoasema

Tiedot koskien Ordos Ejin Horon lentoasema

Lentokentän nimi Ordos Ejin Horon lentoasema
Lentokentän (IATA) koodi DSN
Kaupunki Ordos
Maa China (CN)
Täysi sijainti Ordos Ejin Horon lentoasema
Leveysaste 39.495550
Pituusaste 109.870683
Näytä kartalla Google maps

Ordos Ejin Horon lentoaseman tilat ja palvelut

Ordos Ejin Horon lentoasema, joka sijaitsee Kangbashin alueella Sisä-Mongoliassa Kiinassa, on moderni ja hyvin varustettu lentokenttä, joka tarjoaa erilaisia tiloja ja palveluita. matkailijoille. Olitpa saapumassa tai lähdössä, lentoasema varmistaa mukavan ja mukavan kokemuksen kaikille matkustajilleen.

Palvelut

 • Matkustajaterminaalit: Lentokentällä on tilava ja moderni terminaalirakennus joka tarjoaa helpon pääsyn erilaisiin palveluihin, kuten lähtöselvitystiskiin, matkatavarahakuihin ja lähtöportteihin.
 • Vähittäiskauppa ja ruokailu: matkustajat voivat nauttia valikoimasta kauppoja, putiikkeja ja verovapaita myyntipisteitä, jotka tarjoavat erilaisia tuotteita, kuten paikallisia käsitöitä, matkamuistoja, muotia ja elektroniikkaa. Lisäksi saatavilla on erilaisia ruokailuvaihtoehtoja, kuten ravintoloita, kahviloita ja välipalabaareja, joissa tarjoillaan sekä paikallisia että kansainvälisiä ruokia.
 • Aulatilat: Niille, jotka haluavat lisämukavuutta ja eksklusiivisuutta, lentoasema tarjoaa loungeja, joissa matkustajat voivat rentoutua, työskennellä tai nauttia ilmaisista virvokkeista ja Wi-Fi:stä.
 • Kuljetus: Lentoasema tarjoaa matkustajille useita kuljetusvaihtoehtoja haluttuun määränpäähänsä. Taksit, autonvuokrauspalvelut ja bussit löytyvät määrätyiltä alueilta terminaalin ulkopuolella.
 • Pysäköinti: Yksityisautoille on runsaasti pysäköintipaikkoja sekä lyhyt- että pitkäaikaisilla vaihtoehdoilla. Pysäköintitilat ovat turvallisia ja sijaitsevat kätevästi lähellä terminaalirakennusta.
 • Tiedot ja apu: Lentokentällä on infopisteitä ja palvelupisteitä, jotka auttavat matkustajia kaikissa tiedusteluissa tai huolenaiheissa. Ystävällinen henkilökunta on valmiina opastamaan ja tukemaan.

Palvelut

 • Lentopalvelut: Lentokenttä varmistaa tehokkaat lentopalvelut, mukaan lukien lähtöselvitystiskit, matkatavaroiden käsittely ja turvatarkastukset, jotta koneeseen nouseminen olisi sujuvaa ja vaivatonta.
 • Wi-Fi-yhteys: Ordos Ejin Horon lentoasema tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden koko terminaalirakennuksessa, jotta matkustajat voivat pysyä yhteydessä maailman kanssa.
 • Pankkiautomaatit ja pankkipalvelut: Useat pankkiautomaatit ja pankkipalvelut sijaitsevat kätevästi lentokentällä, ja ne tarjoavat helpon pääsyn rahoituspalveluihin.
 • Lääketieteelliset palvelut: Lääketieteellisissä asioissa Hätätilanteiden tai yleisten terveydellisten huolenaiheiden vuoksi lentoasemalla on lääkinnällisiä tiloja, jotka on varustettu koulutetuilla ammattilaisilla matkustajien auttamiseksi.
 • Löydetyt ja kadonneet: Lentokentällä on kadonneiden ja löydetty-osasto, joka auttaa kadonneiden tavaroiden noutamisessa. Matkustajat voivat ilmoittaa kadonneista tavaroistaan tai tiedustella löydetyistä tavaroista nimetyssä toimistossa.
 • Erityistapu: Lentoasema on sitoutunut tarjoamaan esteettömiä palveluita vammaisille tai liikuntarajoitteisille matkustajille. Pyörätuoleja, ramppeja ja muita tarvittavia apuvälineitä on saatavilla mukavan matkan varmistamiseksi kaikille henkilöille.

Kaiken kaikkiaan Ordos Ejin Horon lentoasema asettaa matkustajien mukavuuden etusijalle tarjoamalla valikoiman moderneja mukavuuksia ja mukavuutta. palvelut. Matkustitpa sitten liike- tai lomamatkalla, tämän lentokentän tavoitteena on parantaa matkakokemustasi alusta loppuun.


Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Ordos Ejin Horon lentoasema?

Koodi DSN on myönnetty Ordos Ejin Horon lentoasema kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Ordos Ejin Horon lentoasema lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen Kunming Changshui International Airport (KMG), ja sen arvioitu kesto on 2h 55m lennettäessä koneella Airbus A321.

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja Ordos Ejin Horon lentoasema kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät Ordos Ejin Horon lentoasema lentokentältä, on valittavanaan 8 eri lentoyhtiötä, joista China Eastern Airlines, China United Airlines, Air China, Gestair, China Southern Airline tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Ordos?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Ordos, suosivat usein Ordos Ejin Horon lentoasema (DSN)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Mikä on lähellä Ordos sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella