Jatkuva lento kohteesta Oradean kansainvälinen lentokenttä (OMR)

Matkusta 3 paikkoihin 4 avulla

Päivittäin aikataulun mukaan lähtevät lennot lähtöpaikkana Oradean kansainvälinen lentokenttä

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
OTP Otopeni

1-3 lentoja päivässä

1h 20m Näytä hinta
BGY Bergamo
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

1h 50m Näytä hinta
STN Essex
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

2h 40m Näytä hinta

Tiedot koskien Oradean kansainvälinen lentokenttä

Lentokentän nimi Oradean kansainvälinen lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi OMR
Kaupunki Oradea
Maa Romania (RO)
Täysi sijainti Oradean kansainvälinen lentokenttä
Leveysaste 47.025664
Pituusaste 21.902690
Verkkosivusto Aeroportoradea.ro
Näytä kartalla Google maps

Oradean kansainvälisen lentokentän tilat ja palvelut

Oradean kansainvälinen lentoasema on moderni ja tehokas lentokenttä, joka sijaitsee Oradean kaupungissa Romaniassa. Se tarjoaa valikoiman tiloja ja palveluita, jotka takaavat matkustajille miellyttävän ja mukavan matkakokemuksen. Oletpa kanta-asiakas tai ensikertalainen, tällä lentokentällä on kaikki mitä tarvitset tehdäksesi matkastasi sujuvan ja vaivattoman.

Terminaali ja lähtöselvitys

 • Lentokentällä on hyvin suunniteltu ja tilava terminaalirakennus, joka tarjoaa runsaasti istuma-alueita ja mukavan ympäristön matkustajille.
 • Sisäänkirjautuminen Oradean kansainvälisellä lentoasemalla on nopeaa ja tehokasta, ja sisäänkirjautumista on useita. tiskit saatavilla sekä kotimaan että kansainvälisille lennoille.
 • Matkustajilla on myös mahdollisuus käyttää itsepalvelulähtöselvityskioskija, jotka auttavat lyhentämään odotusaikaa ja tarjoavat kätevän tavan hankkia tarkastuskorttinsa.

Vähittäiskauppa ja ruokailu

 • Lentokentällä on erilaisia kauppoja ja putiikkeja, jotka tarjoavat laajan valikoiman tuotteita, kuten vaatteita, asusteita ja verovapaita tuotteita. kohteita.
 • Matkustajat voivat myös nauttia herkullisen aterian tai nopean välipalan lentokentän ruokakentällä, jossa on valikoima ravintoloita ja kahviloita, joissa tarjoillaan sekä paikallisia että kansainvälisiä ruokia.
 • Niille. Kun etsit viime hetken lahjaa tai matkamuistoa, on myös lahjatavaraliikkeet ja verovapaa myymälä, joka tarjoaa valikoiman tuotteita verovapailla hinnoilla.

Lounge ja rentoutuminen

 • Oradean kansainvälinen lentoasema tarjoaa mukavan ja hyvin varustetun oleskelutilan, jossa matkustajat voivat rentoutua ennen lentoa.
 • Aulassa on ilmainen Wi-Fi, mukavat istuimet ja valikoima. virvokkeita ja välipaloja.
 • Matkustajilla on myös pääsy elektronisten laitteidensa latauspisteisiin, mikä varmistaa, että he pysyvät yhteydessä lentokentällä vietetyn ajan.

Erityistapu ja palvelut.

 • Lentoasema on täysin esteetön liikuntarajoitteisille tai erityistarpeita omaaville matkustajille, ja saatavilla on erityiset tilat ja palvelut heidän mukavuudensa varmistamiseksi.
 • Apua tarvitsevat matkustajat voivat pyytää apua. sen etukäteen, ja lentokentän henkilökunta on koulutettu tarjoamaan tukea koko matkan ajan.
 • Oradean kansainvälinen lentoasema tarjoaa myös vauvanvaihtotilat ja perhehuoneita pienten lasten kanssa matkustavien perheiden tarpeisiin.

Kuljetus ja pysäköinti

 • Lentokentällä on useita kuljetusvaihtoehtoja kaupungin keskustaan ja takaisin, mukaan lukien taksit, autonvuokraus ja joukkoliikenne.
 • Lentoasemalle ajavat matkustajat voivat hyödyntää paikan päällä olevia pysäköintipaikkoja, jotka tarjoavat sekä lyhyt- että pitkäaikaisia pysäköintimahdollisuuksia.
 • Pysäköintihinnat ovat kohtuulliset ja tarjoavat kätevän ja turvallisen paikan. jättää ajoneuvosi poissaoloaikasi aikana.

Kaiken kaikkiaan Oradean kansainvälinen lentoasema tarjoaa kattavan valikoiman tiloja ja palveluita varmistaakseen matkustajille saumattoman matkakokemuksen. Viihtyisistä oleskelutiloista ja ruokailumahdollisuuksista tehokkaisiin lähtöselvitysprosesseihin ja erityisapuun apua tarvitseville lentoasema pyrkii vastaamaan kaikkien matkustajien tarpeisiin. Matkustitpa sitten liike- tai lomamatkalla, Oradean kansainvälinen lentoasema on varustettu tarjoamaan kätevän ja nautinnollisen matkan.


Oradean kansainvälinen lentokenttä Usein kysytyt kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Oradean kansainvälinen lentokenttä?

Ilmailualalla Oradean kansainvälinen lentokenttä tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, OMR, perusteella.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä Oradean kansainvälinen lentokenttä?

Valtavan etäisyyden kulkeminen Oradean kansainvälinen lentokenttä ja London Stansted Airport (STN) välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen 2h 40m.

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Oradean kansainvälinen lentokenttä?

Yhteensä 4 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Oradean kansainvälinen lentokenttä-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: TAROM, Ryanai

Oradea kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä Oradean kansainvälinen lentokenttä (OMR) on matkustajien suosiossa kaupungista Oradea sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Mikä on lähellä Oradea sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella