Jatkuva lento kohteesta Ontarion kansainvälinen lentokenttä (ONT)

Jatkuvat lennot 24 kohteeseen 11 eri lentoyhtiön kautta

Olennaiset tiedot koskien Ontarion kansainvälinen lentokenttä

Lentokentän nimi Ontarion kansainvälinen lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi ONT
Kaupunki Ontario
Maa United-States (US)
Täysi sijainti Ontarion kansainvälinen lentokenttä
Leveysaste 34.055978
Pituusaste -117.598057
Verkkosivusto Lawa.org
Näytä kartalla Google maps
Ontarion kansainvälinen lentokenttä
Ontarion kansainvälinen lentokenttä
Ontarion kansainvälinen lentokenttä
Ontarion kansainvälinen lentokenttä
Ontarion kansainvälinen lentokenttä
Ontarion kansainvälinen lentokenttä

Ontarion kansainvälinen lentokenttä

Ontarion kansainvälisen lentokentän tilat ja palvelut

Ontarion kansainvälinen lentoasema, joka sijaitsee Ontariossa, Kaliforniassa, on merkittävä lentokenttä, joka palvelee Etelä-Kalifornian Inland Empire -aluetta. Moderneilla mukavuuksillaan ja erinomaisilla palveluillaan se tarjoaa matkustajille kätevän ja tehokkaan matkustuskokemuksen.

Palvelut

Lentokentällä on valikoima mukavuuksia, jotka on suunniteltu varmistamaan mukavan ja saumattoman matkan. matkustajat. Joitakin merkittäviä palveluita ovat:

 • Terminaalirakennus: Lentokentällä on tilava ja hyvin suunniteltu terminaalirakennus, joka on varustettu moderneilla mukavuuksilla ja matkustajapalveluilla.
 • Vähittäiskauppa ja ruokailu: Matkustajat voi nauttia erilaisista ostos- ja ruokailumahdollisuuksista terminaalialueella, mukaan lukien valikoima ravintoloita, kahviloita ja vähittäiskauppoja.
 • WiFi-yhteys: Ilmainen internetyhteys on saatavilla koko terminaalissa, joten matkustajat voivat pysyä yhteydessä matkansa aikana.
 • Aulatilat: Matkustajille, jotka etsivät ylellisempää ja rennompaa kokemusta, on tarjolla useita loungeja, jotka tarjoavat mukavat istuimet, virvokkeita ja muita mukavuuksia.
 • Pysäköinti: Lentokenttä tarjoaa valikoiman pysäköintivaihtoehtoja, mukaan lukien lyhyt-, pitkä- ja economy-pysäköinti, joka vastaa erilaisiin matkatarpeisiin.
 • Matkalaukkupalvelut: Lentokenttä tarjoaa erilaisia matkatavarapalveluita, mukaan lukien matkatavarakärryt ja matkatavarat. kääre, kadonnut ja löytö sekä matkatavaroiden nouto.
 • Pankkiautomaatit ja valuutanvaihto: terminaalissa on matkustajien avuksi pankkiautomaatteja ja valuutanvaihtopalveluita.

Palvelut.

Tilojensa lisäksi Ontarion kansainvälinen lentoasema tarjoaa erilaisia palveluita matkakokemuksen parantamiseksi:

 • Lennon tiedot: Matkustajat pääsevät helposti reaaliaikaisiin lentotietoihin monitorien kautta. sijaitsevat koko terminaalirakennuksessa tai käyttämällä lentoaseman verkkosivustoa tai mobiilisovellusta.
 • Asiakaspalvelu: Lentoasemalla on kätevästi terminaalissa sijaitsevia asiakaspalvelupisteitä, jotka tarjoavat apua tiedusteluihin, kadonneisiin tavaroisiin ja yleistietoihin.
 • Maaliikenne: Saatavilla on erilaisia maakuljetuspalveluita, mukaan lukien taksit, kyydinjakopalvelut, sukkulat ja vuokra-autot. Lisäksi julkisen liikenteen vaihtoehdot, kuten bussit ja junat, yhdistävät lentokentän lähialueille.
 • Erityistapu: Lentoasema on sitoutunut tarjoamaan esteettömiä palveluita vammaisille tai erityistarpeita omaaville matkustajille. Näitä ovat nimetyt pysäköintialueet, pyörätuoliapu, esteettömät wc-tilat ja esteettömät reitit koko terminaalissa.
 • Traveler's Aid Society: Ontarion kansainvälisellä lentokentällä on myös Traveler's Aid Societyn toimisto, joka tarjoaa apua ja tietoa apua tarvitseville matkustajille.

Ontarion kansainvälinen lentoasema tarjoaa vaikuttavilla mukavuuksillaan ja laajalla palveluvalikoimallaan miellyttävän ja vaivattoman kokemuksen matkustajille, jotka kulkevat tämän tärkeän liikennekeskuksen kautta.


Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Ontarion kansainvälinen lentokenttä?

Koodi ONT on myönnetty Ontarion kansainvälinen lentokenttä kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä Ontarion kansainvälinen lentokenttä?

Valtavan etäisyyden kulkeminen Ontarion kansainvälinen lentokenttä ja Taiwan Taoyuan International Airport (TPE) välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen 14h 40m.

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Ontarion kansainvälinen lentokenttä?

Yhteensä 11 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Ontarion kansainvälinen lentokenttä-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: Southwest Airlines, Delta Air Lines, American Airlines, United Airlines, Frontier Airline

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Ontario?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Ontario, suosivat usein Ontarion kansainvälinen lentokenttä (ONT)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Mikä on lähellä Ontario sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella