Lennot lähtevät kohteesta Olympic Dam -lentokenttä (OLP)

Matkusta 1 paikkoihin 1 avulla

Päivittäin aikataulun mukaan lähtevät lennot lähtöpaikkana Olympic Dam -lentokenttä

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
ADL Adelaide

1-Feb lentoja päivässä

1h 10m Näytä hinta

Tiedot koskien Olympic Dam -lentokenttä

Lentokentän nimi Olympic Dam -lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi OLP
Kaupunki Olympia pato
Maa Australia (AU)
Täysi sijainti Olympic Dam -lentokenttä
Leveysaste -30.483550
Pituusaste 136.884424
Näytä kartalla Google maps

Olympic Dam -lentokentän tilat ja palvelut

Tervetuloa Olympic Dam -lentokentälle, joka on porttisi upealle Olympic Dam -lentoasemalle ja sitä ympäröiville alueille. Lentokentällämme on huippuluokan mukavuudet ja laaja valikoima palveluita, jotka takaavat saumattoman matkustuskokemuksen matkustajillemme.

Palvelut

  • Terminaalirakennus: Moderni terminaalirakennuksemme tarjoaa mukavan ja rentouttavan ympäristön matkustajille. Se on varustettu mukavilla oleskelutiloilla, wc-tiloilla ja runsaasti tilaa odottamiseen ja rentoutumiseen.
  • Vähittäiskauppa ja ruokailu: Nauti lentoaseman erilaisista ostos- ja ruokailumahdollisuuksista. Meillä on valikoima myymälöitä, jotka tarjoavat verovapaita tavaroita, matkamuistoja ja välttämättömiä matkatavaroita. Voit myös nauttia herkullisista aterioista ja välipaloista eri ruokapaikoissamme.
  • Wi-Fi: Pysy yhteydessä odottaessasi ilmaisella nopealla Wi-Fi:llämme koko terminaalirakennuksessa.
  • Autonvuokraus: Tarvitsetko ajoneuvon tutustuaksesi alueeseen? Lentokenttämme tarjoaa käteviä autonvuokrauspalveluita luotettavien vuokrausyritysten kanssa. Varaa vain etukäteen tai saapuessasi.
  • Pysäköinti: Jos ajat lentokentälle, tarjoamme turvalliset pysäköintitilat paikan päällä edulliseen hintaan. Parkkipaikkamme on hyvin valaistu ja valvottu varmistaaksemme ajoneuvosi turvallisuuden.

Palvelut

  • Informaatiopiste: Ystävällinen ja osaava henkilökuntamme on valmis auttaa sinua kaikissa kysymyksissäsi. Tarvitsetpa lentotietoja, reittiohjeita tai paikallisia suosituksia, älä epäröi kääntyä neuvontapisteemme puoleen.
  • Matkalaukkupalvelut: Tarjoamme matkatavaroiden käsittelypalveluita, jotka tekevät matkastasi vaivatonta. Asiantunteva henkilökuntamme varmistaa, että laukkusi kuljetetaan turvallisesti lennolle ja takaisin.
  • Erityistapu: Pyrimme vastaamaan kaikkiin matkustajien tarpeisiin. Jos tarvitset erityisapua, kuten pyörätuolilla liikkumisen tai apua kyytiin pääsemisessä, henkilökuntamme auttaa sinua mielellään.
  • Ensiapu: Terveytesi ja turvallisuutesi ovat meille tärkeitä. Lääketieteellisissä hätätilanteissa lentokentällämme on hyvin varustettu ensiapupiste, jossa koulutetut ammattilaiset ovat valmiina antamaan välitöntä apua.
  • Kadonnut ja löydetty: Oletko sijoittanut esineen väärin matkasi aikana? Vieraile löytöpöydällämme, ja henkilökuntamme tekee parhaansa auttaakseen sinua löytämään sen.

Toivomme, että sinulla on upea matkakokemus Olympic Dam -lentokentällä. Olitpa sitten liike- tai vapaa-ajanmatkalla, maailmanluokan tilat ja palvelumme on suunniteltu tekemään matkastasi nautinnollinen alusta loppuun.


Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Olympic Dam -lentokenttä?

Ilmailualalla Olympic Dam -lentokenttä tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, OLP, perusteella.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Olympic Dam -lentokenttä lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen , ja sen arvioitu kesto on lennettäessä koneella .

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja Olympic Dam -lentokenttä kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät Olympic Dam -lentokenttä lentokentältä, on valittavanaan 1 eri lentoyhtiötä, joista Alliance Airline tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Olympia pato?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Olympia pato, suosivat usein Olympic Dam -lentokenttä (OLP)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee Olympia patoin läheisyydessä?

Olympia pato läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä):

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella