Lentoerikoistarjoukset kohteesta Okhan lentokenttä (OHH)

Tutustu 2 paikkaan 1 eri kuljetusyhtiön kanssa

Päivittäinen lähtöaikataulu Okhan lentokenttä

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
KHV Habarovsk

2 lentoja päivässä

1h 50m Näytä hinta
UUS Južno-Sahalinsk

1 lentoja päivässä

1h 50m Näytä hinta

Tiedot koskien Okhan lentokenttä

Lentokentän nimi Okhan lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi OHH
Kaupunki Okha
Maa Russia (RU)
Täysi sijainti Okhan lentokenttä
Leveysaste 53.517884
Pituusaste 142.890470
Näytä kartalla Google maps

Okhan lentokentän tilat ja palvelut

Okhan lentoasema on moderni ja hyvin varusteltu lentokenttä, joka sijaitsee Okhan kaupungissa. Se toimii tärkeänä liikenteen solmukohtana sekä kotimaisille että kansainvälisille matkailijoille. Okhan lentoasema tarjoaa laajan valikoiman tiloja ja palveluita, ja se takaa mukavan ja mukavan kokemuksen matkustajilleen.

Terminaalipalvelut

 • Sisäänkirjautumistiskit: Useita lähtöselvitystiskiä on saatavilla helpottamaan sujuvaa ja tehokasta lähtöselvitysprosessia.
 • Matkustajat pääsevät helposti matkatavaroiden noutoalueille ja voivat nauttia matkatavaroiden käsittelypalveluista.
 • Duty-free ostokset: Lentokentällä on useita verovapaita liikkeitä, joiden avulla matkustajat voivat ostaa erilaisia tuotteita verovapailla hinnoilla.
 • Ravintolat ja kahvilat: Saatavilla on useita ruokapaikkoja ja kahviloita, joissa matkustajat voivat nauttia erilaisista herkullisia aterioita ja juomia.
 • Aulatilat: Premium-matkustajille ja tiettyjen lentoyhtiöiden kanta-asiakasohjelmien jäsenille on tarjolla rentoutumisloungeja, joissa he voivat rentoutua ennen lentoaan.
 • Tietopisteet: Vierailijat voivat pyytää apua neuvontapisteitä mahdollisia tiedusteluja tai ohjeita varten.
 • Lääkintäpalvelut: Lääketieteellisten hätätilanteiden varalta lentoasemalla on lääketieteelliset tilat, joissa on pätevää henkilökuntaa, joka on valmis antamaan tarvittavaa apua.

Kuljetuspalvelut

 • Taksit ja autonvuokraus: Vierailijat voivat helposti löytää taksit tai valita vuokra-auton päästäkseen haluamaansa määränpäähänsä.
 • Kuljetuspalvelut: Ilmaiset kuljetuspalvelut ovat tietyt Okhan hotellit tarjoavat vieraiden kuljettamista lentokentälle ja sieltä pois.
 • Julkinen liikenne: Hyvät yhteydet bussi- ja junaverkosto mahdollistaa matkustajien pääsyn kaupungin eri osiin.

Esteettömyys

 • Vammaiset tilat: Okhan lentokentällä on palvelut ja tilat vammaisten matkustajien majoittamiseksi, mukaan lukien esteettömät wc-tilat ja rampit.
 • Hissit ja liukuportaat: Lentoasema on varustettu hisseillä ja liukuportailla, jotka tarjoavat helpon pääsyn terminaalin eri tasoille matkustajille, joilla on raskasta matkatavaraa tai liikkumisrajoituksia.

Lisäpalvelut

 • Ilmainen Wi-Fi: Matkustajat voivat pitää yhteyttä ilmaisella Wi-Fi:llä koko lentoaseman alueella.
 • Pankkiautomaatit ja valuutanvaihto: Pankkipalvelut, mukaan lukien pankkiautomaatit ja valuutanvaihtopalvelut, ovat käytettävissä matkustajien avuksi.
 • Löydetyt ja kadonneet: Löytö- ja löytötiski on olemassa matkustajia auttamaan kadonneiden tai kadonneiden tavaroiden sattuessa.
 • Lapsiystävälliset tilat: Lentokenttä palvelee nuorten kanssa matkustavien perheiden tarpeita. lapset mukavuuksien, kuten pukuhuoneiden ja leikkialueiden kautta.

Okhan lentoasema pyrkii tarjoamaan nautinnollisen kokemuksen kaikille matkustajille tarjoamalla laajan valikoiman tiloja ja palveluita. Olipa kyseessä verovapaiden tavaroiden ostaminen, aterian nauttiminen ennen lähtöä tai kuljetusten käyttäminen jatkomatkaa varten, lentoasema varmistaa, että matkustajien tarpeet täytetään ja heidän matkansa on mukavaa ja vaivatonta.


Okhan lentokenttä Usein kysytyt kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Okhan lentokenttä?

Ilmailualalla Okhan lentokenttä tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, OHH, perusteella.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Okhan lentokenttä lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen Khabarovsk Novy Airport (KHV), ja sen arvioitu kesto on 1h 50m lennettäessä koneella Antonov An-24.

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Okhan lentokenttä?

Yhteensä 1 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Okhan lentokenttä-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: Auror

Okha kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä Okhan lentokenttä (OHH) on matkustajien suosiossa kaupungista Okha sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee Okhain läheisyydessä?

Okha läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä):

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella