Jatkuva lento kohteesta Okayaman lentoasema (OKJ)

Suoria lentoja kohteeseen 5 tarjoaa 5 lentoyhtiötä.

Päivittäin aikataulun mukaan lähtevät lennot lähtöpaikkana Okayaman lentoasema

Olennaiset tiedot koskien Okayaman lentoasema

Lentokentän nimi Okayaman lentoasema
Lentokentän (IATA) koodi OKJ
Kaupunki Okayama
Maa Japan (JP)
Täysi sijainti Okayaman lentoasema
Leveysaste 34.760029
Pituusaste 133.853159
Verkkosivusto Okayama-airport.org
Näytä kartalla Google maps

Okayaman lentoaseman tilat ja palvelut

Okayaman lentoasema, joka sijaitsee Okayamassa, Japanissa, on moderni ja hyvin varusteltu lentokenttä, joka tarjoaa valikoiman tiloja ja palveluita mukavan ja kätevän matkakokemuksen varmistamiseksi matkustajille.. Olitpa saapumassa tai lähdössä, Okayaman lentokentällä on kaikki mitä tarvitset tehdäksesi matkastasi miellyttävän.

Terminaalipalvelut

 • Sisäänkirjautumistiskit: Lentokentällä on useita lähtöselvityksiä. tiskit sijaitsevat kätevästi lähtöaulassa. Matkustajat voivat kirjata matkatavaransa ja hankkia maihinnousukortinsa tehokkaasti.
 • Vähittäiskaupat ja verovapaat kaupat: Terminaalissa on useita vähittäiskauppoja, joista matkustajat voivat löytää matkamuistoja, muotituotteita, elektroniikkaa ja paljon muuta. Lisäksi kansainvälisille matkailijoille on tarjolla tax-free-myymälöitä, joissa he voivat tehdä verovapaita ostoksia.
 • Ravintolat ja kahvilat: Nälkäiset matkailijat voivat nauttia laajasta valikoimasta ravintoloita ja kahviloita, joissa tarjoillaan sekä paikallisia että kansainvälisiä ruokia.. Terminaalissa on valinnanvaraa nopeista välipaloista täyteen aterioihin.
 • Aulatilat: Okayaman lentoasema tarjoaa loungeja matkustajille, jotka etsivät rauhallista tilaa rentoutumiseen tai työhön perehtymiseen. Näissä oleskelutiloissa on mukavat istuimet, ilmaisia välipaloja ja juomia.
 • Ilmainen Wi-Fi: Pysy yhteydessä ilmaisella Wi-Fi-yhteydellä, joka on käytettävissä koko terminaalirakennuksessa. Matkustajat voivat helposti selata Internetiä, tarkistaa sähköpostit tai suunnitella jatkomatkaansa.
 • Vauvanhoitopalvelut: Vauvojen kanssa matkustavat vanhemmat voivat hyödyntää lentokentän vauvanhoitohuoneita, joissa on pukuhuoneet ja yksityiset hoitohuoneet lapsille. lisämukavuutta.

Kuljetuspalvelut

 • Autonvuokraus: Matkustajat voivat helposti vuokrata auton paikan päällä olevilta Okayaman lentoaseman vuokrausyrityksiltä. Tämän kätevän vaihtoehdon avulla vierailijat voivat tutustua kaupunkiin ja sen ympäristöön omaan tahtiinsa.
 • Taksipalvelu: Taksit ovat helposti saatavilla terminaalirakennuksen ulkopuolella, mikä tarjoaa vaivatonta kulkuvälinettä nopeaa kyytiä tarvitseville matkustajille haluttuun määränpäähänsä.
 • Bussiyhteydet: Lentokentällä on säännöllinen bussiyhteys, joka yhdistää terminaalit eri kohteisiin Okayamassa ja lähialueilla. Tämä kustannustehokas vaihtoehto on ihanteellinen budjettitietoisille matkailijoille.
 • Kuljetuspalvelu: Okayaman lentoasema tarjoaa edestakaisen kuljetuspalvelun Okayaman asemalle ja takaa helpon pääsyn kaupungin keskustaan. Bussi liikennöi säännöllisin väliajoin ja tarjoaa kätevän vaihtoehdon matkustajille.

Muut palvelut

 • Tavaratavarapalvelut: Okayaman lentoasema tarjoaa matkatavarasäilytystilat niille, jotka tarvitsevat säilyttää matkatavaransa väliaikaisesti. Lisäksi saatavilla on matkatavaroiden käärimispalveluita, jotka lisäävät turvallisuutta.
 • Kadonneet ja löydetyt: ikävästi kadonneiden tavaroiden sattuessa matkustajat voivat helposti ilmoittaa ja noutaa omaisuutensa lentoaseman kadonneiden ja löydettyjen tiskiltä.
 • Lääketieteelliset tilat: Lentokentällä on lääketieteelliset tilat, joissa on koulutettuja ammattilaisia hoitamaan kaikki lääketieteelliset hätätilanteet tai antamaan lääketieteellistä perusapua.
 • Pankkiautomaatit ja valuutanvaihto: matkustajat voivat käyttää kätevästi terminaalissa olevia pankkiautomaatteja ja valuutanvaihtopalveluita. rakentaa taloudellisten tarpeidensa täyttämiseksi.

Okayaman lentoasema on ylpeä sitoutumisestaan matkustajien tyytyväisyyteen ja varmistaa matkan, joka ei ole vain turvallinen ja tehokas, vaan myös nautinnollinen. Lentokenttä pyrkii monipuolisilla tiloillaan ja palveluillaan vastaamaan kaikkien matkailijoiden monipuolisiin tarpeisiin.


Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Okayaman lentoasema?

Koodi OKJ on myönnetty Okayaman lentoasema kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä Okayaman lentoasema?

Valtavan etäisyyden kulkeminen Okayaman lentoasema ja Taiwan Taoyuan International Airport (TPE) välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen 3h 5m.

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja Okayaman lentoasema kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät Okayaman lentoasema lentokentältä, on valittavanaan 5 eri lentoyhtiötä, joista JAL, ANA, Japan Transocean Ai tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Okayama?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Okayama, suosivat usein Okayaman lentoasema (OKJ)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Mikä on lähellä Okayama sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella