Suora lento kohteesta Obandon lentokenttä (PDA)

Suoria lentoja kohteeseen 2 tarjoaa 1 lentoyhtiötä.

Päivittäinen lähtöaikataulu Obandon lentokenttä

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
BOG Bogota

1 lentoja päivässä

1h 30m Näytä hinta
VVC Villavicencio
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

1h 18m Näytä hinta

Olennaiset tiedot koskien Obandon lentokenttä

Lentokentän nimi Obandon lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi PDA
Kaupunki Puerto Inirida
Maa Colombia (CO)
Täysi sijainti Obandon lentokenttä
Leveysaste 3.852868
Pituusaste -67.906616
Näytä kartalla Google maps

Obandon lentokentän tilat ja palvelut

Obandon lentoasema on vilkas liikenteen solmukohta Obando Cityn sydämessä. Lentokenttä on tärkeä portti sekä kotimaisille että kansainvälisille matkustajille, ja se on ylpeä tarjoamalla laajan valikoiman huippuluokan tiloja ja palveluita matkustajiensa matkakokemuksen parantamiseksi.

Palvelut

  • Terminaalirakennus: Lentokentän moderni terminaalirakennus tarjoaa matkustajille tilavan ja viihtyisän ympäristön odottaa lentojaan. Runsaiden istuimien, puhtaiden tilojen ja lukuisten kauppojen ja ruokapisteiden ansiosta matkustajat voivat rentoutua ja nauttia ajastaan lentokentällä.
  • Matkalaukkupalvelut: Obandon lentoasema pitää erityistä huolta matkustajiensa matkatavaroista. Matkatavarakärryt ovat helposti saatavilla kaikkialla terminaalissa, mikä varmistaa mukavuuden lähtöselvityksen ja matkatavaroiden noudon aikana. Lisäksi paikalla on matkatavaroiden käsittelyyn erikoistunut henkilökunta, joka auttaa matkustajia kaikissa mahdollisissa huolenaiheissa tai ongelmissa.
  • Pysäköinti: Lentokentällä on suuri pysäköintialue, jossa on sekä lyhyt- että pitkäaikaisia pysäköintivaihtoehtoja. Kohtuuhintaisten hintojen ja 24/7-turvallisuuden ansiosta matkustajat voivat luottavaisesti jättää ajoneuvonsa matkaan.
  • Tiedotiskit: Ystävällinen ja asiantunteva henkilökunta huolehtii infopisteistä ja tarjoaa matkustajille ajantasaiset lentotiedot, vastaamalla kyselyihin ja tarjoamalla apua erilaisissa lentokenttäpalveluissa.
  • Vessot ja vauvanhoitotilat: Puhtaat ja hyvin hoidetut wc-tilat sijaitsevat kätevästi koko terminaalissa, mikä tarjoaa matkustajille mukavuutta ja mukavuutta. Lisäksi lentokentällä on myös nimetyt vauvanhoitotilat vauvojen kanssa matkustaville matkustajille.

Palvelut

  • Sisäänkirjautuminen: Obandon lentoasema pyrkii varmistamaan sujuvan ja sujuvan vaivaton lähtöselvitysprosessi matkustajilleen. Saatavilla on useita lähtöselvitystiskiä, jotka on varustettu huipputeknologialla prosessin nopeuttamiseksi.
  • Duty-Free Shopping: Matkustajat, jotka etsivät vähittäiskaupan hoitoa, voivat nauttia lentoaseman verovapaista ostoksista. Luksusbrändeistä paikallisiin tuotteisiin matkustajia odottaa monenlaisia vaihtoehtoja ostotoiveiden täyttämiseksi.
  • Ruoka ja juoma: Obandon lentoasema tarjoaa monipuolisen valikoiman ruokailumahdollisuuksia erilaisiin kulinaarisiin mieltymyksiin. Nopeista välipaloista täyden palvelun ravintoloihin löytyy jokaiselle jotakin.
  • Wi-Fi ja latausasemat: Teknologiasta riippuvaisten matkustajien tarpeisiin lentoasema tarjoaa ilmaisen Wi-Fi:n koko terminaalissa. Lisäksi saatavilla on latauspisteitä, jotka varmistavat, että matkustajien elektroniset laitteet pysyvät päällä.
  • Löydetyt ja kadonneet: Jos tavaroita katoaa, Obandon lentoasemalla on erityinen löytö- ja katoamispalvelu auttaakseen matkustajia yhdistämään tavaransa.. Koulutettu henkilökunta hallitsee prosessia tehokkaasti, mikä tekee matkustajien helpoksi noutaa kadonneen omaisuutensa.

Obandon lentoaseman sitoutuminen poikkeuksellisten tilojen ja palvelujen tarjoamiseen erottaa sen tärkeimpänä matkakohteena. Lensivätpä sitten liike- tai vapaa-ajanmatkalla, matkustajat voivat luottaa miellyttävään ja mukavaan kokemukseen Obandon lentokentällä.


Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Obandon lentokenttä?

Koodi PDA on myönnetty Obandon lentokenttä kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Obandon lentokenttä lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen El Dorado International Airport (BOG), ja sen arvioitu kesto on 1h 30m lennettäessä koneella Embraer RJ135 / RJ140 / RJ145.

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja Obandon lentokenttä kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät Obandon lentokenttä lentokentältä, on valittavanaan 1 eri lentoyhtiötä, joista SATEN tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Puerto Inirida kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä Obandon lentokenttä (PDA) on matkustajien suosiossa kaupungista Puerto Inirida sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee Puerto Iniridain läheisyydessä?

Puerto Inirida läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä):

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella