Lentoerikoistarjoukset kohteesta Nouadhiboun kansainvälinen lentokenttä (NDB)

Suoria lentoja kohteeseen 2 tarjoaa 1 lentoyhtiötä.

Päivittäinen lähtöaikataulu Nouadhiboun kansainvälinen lentokenttä

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
NKC Nouakchott

1 lentoja päivässä

0h 40m Näytä hinta
LPA Las Palmas
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

1h 15m Näytä hinta

Tiedot koskien Nouadhiboun kansainvälinen lentokenttä

Lentokentän nimi Nouadhiboun kansainvälinen lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi NDB
Kaupunki Nouadhibou
Maa Mauritania (MR)
Täysi sijainti Nouadhiboun kansainvälinen lentokenttä
Leveysaste 20.922629
Pituusaste -17.033275
Näytä kartalla Google maps

Nouadhiboun kansainvälisen lentokentän tilat ja palvelut

Tervetuloa Nouadhiboun kansainväliselle lentokentälle, joka on portti Mauritanian toiseksi suurimpaan kaupunkiin ja maan tärkeä liikennekeskus. Olitpa saapumassa tai lähdössä, tämä lentoasema tarjoaa valikoiman tiloja ja palveluita mukavan ja mukavan matkakokemuksen varmistamiseksi.

Palvelut:

 • Moderni terminaali: Nouadhiboun kansainvälisellä lentokentällä on moderni ja tilava terminaali, joka on varustettu huippuluokan mukavuuksilla. Terminaali on suunniteltu käsittelemään helposti suuri määrä matkustajia.
 • Matkalaukkupalvelut: Hyvin järjestetty matkatavaroiden noutoalue varmistaa matkatavaroiden tehokkaan käsittelyn. Lentoaseman henkilökunta on omistautunut tarjoamaan vaivatonta matkatavarapalvelua ja on käytettävissä kaiken tarvittavan avun saamiseksi.
 • Vähittäiskauppa ja ruokailu: Lentokentällä on useita vähittäismyyntipisteitä, ilmaisia kauppoja ja putiikkeja, joissa kävijät voivat ostaa erilaisia tavaroita. Lisäksi tarjolla on useita ruokailuvaihtoehtoja, jotka tarjoavat sekä paikallisia että kansainvälisiä ruokia.
 • Mukavat lounget: Rentoutumista ja yksityisyyttä etsivät matkustajat pääsevät viihtyisiin oleskelutiloihin, joissa on mukavat istuimet, internetyhteys, ja ilmaisia virvokkeita. Lounge-palvelut ovat saatavilla sekä kotimaisille että kansainvälisille matkailijoille.
 • Rahanvaihto ja pankkiautomaatit: Valuutanvaihtopalvelut ja pankkiautomaatit sijaitsevat kätevästi lentokentällä, mikä takaa helpon pääsyn rahanvaihtoon ja käteiseen. nostomahdollisuudet.
 • Autonvuokraus: Matkailijoille, jotka aikovat tutustua kaupunkiin omatoimisesti, autonvuokrauspalvelut ovat saatavilla lentokentällä. Tämä vaihtoehto tarjoaa joustavuutta ja vapautta tutustua Nouadhibouun ja sen ympäristöön omaan tahtiisi.

Palvelut:

 • Lennon tiedot: Ajantasaiset ja tarkat lentotiedot ovat saatavilla koko lentoasemalla, näkyvät näytöillä ja tiedotetaan kuulutusjärjestelmän kautta. Matkustajat voivat pysyä ajan tasalla lentoaikatauluistaan, viivästymistään ja porttitiedoistaan.
 • Löydetyt ja kadonneet: Lentoasemalla on erillinen löydetty-osasto, joka auttaa matkustajia kadonneiden tavaroiden noutamisessa.. Jos satut kadottamaan tavaran, muista ilmoittaa siitä lentoaseman palvelupisteeseen.
 • Apua erityistarpeisiin: Nouadhiboun kansainvälisen lentokentän tavoitteena on tarjota vieraanvarainen ympäristö kaikki matkustajat. Erityisapua on saatavilla henkilöille, joilla on liikuntarajoitteisia tai muita erityistarpeita. Apua tarvitsevien matkustajien tulee ilmoittaa asiasta lentoyhtiölleen etukäteen.
 • Viisumi ja maahanmuutto: Lentokenttä helpottaa viisumi- ja maahanmuuttomenettelyjä ja varmistaa sujuvan saapuvien ja lähtevien matkustajien prosessin. Omistautunut henkilökunta on käytettävissä auttamaan kaikissa maahanmuuttoa koskevissa tiedusteluissa tai menettelyissä.
 • Kuljetus: Saatavilla on useita kuljetusvaihtoehtoja lentokentälle ja lentokentältä, mukaan lukien taksit ja sukkulat. Lentokentältä on hyvät yhteydet kaupungin keskustaan ja muihin tärkeimpiin kohteisiin, mikä tekee kuljetuksesta kätevän ja saavutettavan.

Nouadhiboun kansainvälisellä lentokentällä asetamme etusijalle asiakastyytyväisyyden ja pyrimme tarjoamaan saumattoman ja miellyttävän matkan. kokea. Edistyneet tilat ja laadukkaat palvelumme pyrkivät vastaamaan kaikkien matkailijoiden monipuolisiin tarpeisiin.


Nouadhiboun kansainvälinen lentokenttä Usein kysytyt kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Nouadhiboun kansainvälinen lentokenttä?

Ilmailualalla Nouadhiboun kansainvälinen lentokenttä tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, NDB, perusteella.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Nouadhiboun kansainvälinen lentokenttä lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen Gran Canaria Airport (LPA), ja sen arvioitu kesto on 1h 15m lennettäessä koneella Embraer 175.

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Nouadhiboun kansainvälinen lentokenttä?

Yhteensä 1 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Nouadhiboun kansainvälinen lentokenttä-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: Mauritania Airlines Internationa

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Nouadhibou?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Nouadhibou, suosivat usein Nouadhiboun kansainvälinen lentokenttä (NDB)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Mikä on lähellä Nouadhibou sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella