Suora lento kohteesta Northwest Regional Airport Terrace-Kitimat (YXT)

Jatkuvat lennot 3 kohteeseen 3 eri lentoyhtiön kautta

Päivittäinen lähtöaikataulu Northwest Regional Airport Terrace-Kitimat

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
YVR Richmond

4-6 lentoja päivässä

1h 38m Näytä hinta
YYC Calgary

2 lentoja päivässä

2h 0m Näytä hinta
YXS Prinssi George

1 lentoja päivässä

1h 10m Näytä hinta

Tiedot koskien Northwest Regional Airport Terrace-Kitimat

Lentokentän nimi Northwest Regional Airport Terrace-Kitimat
Lentokentän (IATA) koodi YXT
Kaupunki terassi
Maa Canada (CA)
Täysi sijainti Northwest Regional Airport Terrace-Kitimat
Leveysaste 54.468755
Pituusaste -128.581760
Verkkosivusto Yxt.ca
Näytä kartalla Google maps

Northwest Regional Airport Terrace-Kitimatin tilat ja palvelut

British Columbiassa Kanadassa sijaitseva Northwest Regional Airport Terrace-Kitimat on tärkeä lentoliikenteen solmukohta, joka palvelee maakunnan luoteisosaa. Nykyaikaiset tilat ja monipuoliset palvelut takaavat miellyttävän ja kätevän matkakokemuksen sekä kotimaisille että kansainvälisille matkailijoille.

Palvelut

 • Terminaalirakennus: Lentokentällä on moderni terminaalirakennus, jossa on tilavat odotustilat, mukavat istuimet ja rauhallinen tunnelma. Se tarjoaa matkustajille rauhallisen ja nautinnollisen ympäristön lentoja odottaessaan.
 • Sisäänkirjautumistiskit: Tehokas ja ystävällinen henkilökunta on käytettävissä lähtöselvitystiskillä auttamaan ja varmistamaan sujuvan lähtöselvityksen. matkustajille.
 • Vähittäiskauppa ja ruokailu: Lentokentällä on useita vähittäiskauppoja, jotka tarjoavat erilaisia tuotteita, kuten matkamuistoja, kirjoja ja matkatarvikkeita. Saatavilla on myös ruokailuvaihtoehtoja, kuten kahviloita ja ravintoloita, joissa matkustajat voivat nauttia aterian tai napata välipalaa.
 • Ilmainen Wi-Fi: Matkustajat voivat pysyä yhteydessä työhön tai viihteeseen lentokentän kautta. ilmainen Wi-Fi-palvelu koko terminaalirakennuksessa.
 • Pysäköinti: Lentokentällä on runsaasti pysäköintitilaa sekä lyhyt- että pitkäaikaiseen oleskeluun, mikä varmistaa lentokentälle ajavien matkustajien mukavuuden.
 • Matkalaukkujen käsittely: Lentoasema asettaa etusijalle turvallisen ja tehokkaan matkatavaroiden käsittelyn. Matkustajat voivat odottaa, että heidän matkatavaroitaan käsitellään huolellisesti ja ne toimitetaan nopeasti perille saavuttaessa.

Palvelut

 • Maaliikenne: Lentokenttä tarjoaa erilaisia maakuljetusvaihtoehtoja, kuten taksipalvelut ja vuokra-autotiskit, joiden avulla matkustajat pääsevät helposti määränpäähänsä saapuessaan.
 • Matkatietoja: Asiantunteva henkilökunta auttaa matkustajia matkatiedusteluissa ja tarjoaa ajantasaista tietoa lennoista ja säästä. olosuhteet ja paikalliset nähtävyydet.
 • Erityistapu: Luoteisalueellinen lentoasema Terrace-Kitimat asettaa etusijalle kaikkien matkustajien saavutettavuuden. Pyynnöstä on saatavilla erityisiä avustuspalveluita, mukaan lukien esteetön pääsy pyörätuolilla ja tuki vammaisille matkustajille.
 • Löydetyt ja kadonneet: Kadonneiden tai kadonneiden tavaroiden sattuessa lentoasemalla on oma kadonnut ja löydetty -osasto avustamaan matkustajia. omaisuutensa palauttamisessa.
 • Hätäpalvelut: Lentokentällä on käytössä kattava hätäapujärjestelmä, joka varmistaa kaikkien matkustajien ja henkilökunnan turvallisuuden ja hyvinvoinnin.

Oletpa usein matkustava tai vierailet Brittiläisen Kolumbian luoteisalueella ensimmäistä kertaa, Northwest Regional Airport Terrace-Kitimat tarjoaa huippuluokan mukavuudet ja palvelut, jotka takaavat saumattoman ja nautinnollisen matkakokemuksen. Lentokenttä pyrkii vastaamaan kaikkien matkustajien tarpeisiin modernista terminaalirakennuksesta moniin käteviin mukavuuksiin, joten se on erinomainen valinta alueen lentomatkustamiseen.


Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Northwest Regional Airport Terrace-Kitimat?

Koodi YXT on myönnetty Northwest Regional Airport Terrace-Kitimat kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Northwest Regional Airport Terrace-Kitimat lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen Calgary International Airport (YYC), ja sen arvioitu kesto on 2h 0m lennettäessä koneella De Havilland (Bombardier) DHC-8-400 Dash 8Q.

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Northwest Regional Airport Terrace-Kitimat?

Yhteensä 3 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Northwest Regional Airport Terrace-Kitimat-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: Air Canada, WestJet, CM

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista terassi?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista terassi, suosivat usein Northwest Regional Airport Terrace-Kitimat (YXT)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee terassiin läheisyydessä?

terassi läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä):

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella