Jatkuva lento kohteesta Norfolkin kansainvälinen lentokenttä (ORF)

Tutustu 32 paikkaan 7 eri kuljetusyhtiön kanssa

Tiedot koskien Norfolkin kansainvälinen lentokenttä

Lentokentän nimi Norfolkin kansainvälinen lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi ORF
Kaupunki Norfolk
Maa United-States (US)
Täysi sijainti Norfolkin kansainvälinen lentokenttä
Leveysaste 36.895684
Pituusaste -76.200016
Verkkosivusto Norfolkairport.com
Näytä kartalla Google maps

Norfolkin kansainvälinen lentokenttä

Norfolkin kansainvälisen lentokentän tilat ja palvelut

Yleiskatsaus

Norfolkin kansainvälinen lentoasema, joka sijaitsee Norfolkissa, Virginiassa, on vilkas liikenteen solmukohta, joka palvelee Hampton Roadsin aluetta. Norfolkin kansainvälinen lentoasema tarjoaa moderneilla mukavuuksillaan ja palveluvalikoimallaan saumattoman matkakokemuksen miljoonille matkustajille vuosittain.

Kätevä liikenne

Yksi ominaisuuksista, joka erottaa Norfolkin kansainvälisen lentokentän muista on sen kätevä sijainti. Sijaitsee vain lyhyen ajomatkan päässä Norfolkin keskustasta ja suurten moottoriteiden vieressä, joten pääsy lentokentälle on helppoa. Lisäksi lentoasema tarjoaa lukuisia pysäköintivaihtoehtoja lyhytaikaisesta pitkäaikaiseen, mikä varmistaa, että matkustajat löytävät helposti sopivan paikan ajoneuvoilleen.

Terminaalipalvelut

Terminaalirakennus osoitteessa Norfolkin kansainvälinen lentoasema on suunniteltu matkustajien mukavuutta ja mukavuutta ajatellen. Lähtöselvitystiskillä ystävällinen ja tehokas henkilökunta auttaa matkustajia koko prosessin ajan. Lentoasema tarjoaa myös ilmaisen Wi-Fi-yhteyden koko terminaalissa, joten matkustajat voivat pysyä yhteydessä matkansa aikana.

Niille, jotka haluavat syödä tai tehdä ostoksia, lentoasema tarjoaa erilaisia ruokailumahdollisuuksia. ja vähittäismyyntivaihtoehdot. Halusitpa sitten nopean välipalan, istuma-aterian tai viime hetken matkamuistoostoksilla, Norfolkin kansainvälisellä lentoasemalla voit olla mukana.

Lentopalvelut

Norfolk Kansainvälistä lentokenttää palvelevat useat suuret lentoyhtiöt, jotka tarjoavat laajan valikoiman kotimaisia ja kansainvälisiä lentoja. Lentokentällä on nykyaikaiset tilat, jotka takaavat tehokkaan ja mukavan matkakokemuksen. Matkustajat voivat nauttia tilavista odotustiloista, selkeistä opasteista ja hyvin hoidetuista wc-tiloista.

Jotta matkasi on entistäkin mukavampaa, lentoasema tarjoaa matkatavarapalveluita, kuten matkatavarakärryjä ja apua ylimitoitettuihin tai erikoistavaroihin. Myös liikuntarajoitteisille matkustajille on varattu alueita, sillä lentoasema pyrkii olemaan saavutettavissa ja mukautuva kaikille matkustajille.

Lisäpalvelut

  • Pankkiautomaatit ja valuutanvaihtopalvelut ovat saatavilla terminaalirakennukseen varmistaen, että matkustajat saavat käteistä ja käteviä valuutanvaihtovaihtoehtoja.
  • Lentokentällä on lemmikkieläinten avustusalue matkustajille, joilla on karvaisia ystäviä.
  • Norfolkissa toimii useita autovuokraamoita. Kansainvälinen lentoasema, jonka avulla matkustajat voivat vuokrata ajoneuvoja oleskelua varten.
  • Matkustajat voivat käyttää maakuljetuspalveluita, kuten takseja, kyytinjakosovelluksia ja kuljetuspalveluita aivan terminaalin ulkopuolella.
  • Ympäri lentoasemaa on useita neuvontapisteitä, joissa on asiantuntevaa henkilökuntaa, joka voi tarjota apua, vastata kysymyksiin ja antaa suosituksia.

Loppujen lopuksi

Norfolkin kansainvälisen lentokentän seisoo sen kätevistä kuljetusvaihtoehdoista, matkustajaystävällisistä terminaalipalveluista, laajoista lentopalveluista ja lisäpalveluista. Lensitpä sitten liike- tai lomamatkalla, lentoasema takaa sujuvan ja nautinnollisen matkakokemuksen kaikille.


Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Norfolkin kansainvälinen lentokenttä?

Koodi ORF on myönnetty Norfolkin kansainvälinen lentokenttä kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Norfolkin kansainvälinen lentokenttä lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen McCarran International Airport (LAS), ja sen arvioitu kesto on 5h 20m lennettäessä koneella Code 223.

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Norfolkin kansainvälinen lentokenttä?

Yhteensä 7 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Norfolkin kansainvälinen lentokenttä-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: American Airlines, Delta Air Lines, United Airlines, Southwest Airlines, Mexican

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Norfolk?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Norfolk, suosivat usein Norfolkin kansainvälinen lentokenttä (ORF)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Mikä on lähellä Norfolk sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella