Suora lento kohteesta Newark Libertyn kansainvälinen lentokenttä (EWR)

Matkusta 182 paikkoihin 29 avulla

Päivittäin aikataulun mukaan lähtevät lennot lähtöpaikkana Newark Libertyn kansainvälinen lentokenttä

Olennaiset tiedot koskien Newark Libertyn kansainvälinen lentokenttä

Lentokentän nimi Newark Libertyn kansainvälinen lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi EWR
Kaupunki Newark
Maa United-States (US)
Täysi sijainti Newark Libertyn kansainvälinen lentokenttä
Leveysaste 40.689531
Pituusaste -74.174462
Verkkosivusto Panynj.gov
Näytä kartalla Google maps
Newark Libertyn kansainvälinen lentokenttä
Newark Libertyn kansainvälinen lentokenttä
Newark Libertyn kansainvälinen lentokenttä
Newark Libertyn kansainvälinen lentokenttä
Newark Libertyn kansainvälinen lentokenttä
Newark Libertyn kansainvälinen lentokenttä

Newark Libertyn kansainvälinen lentokenttä

Newark Libertyn kansainvälisen lentokentän tilat ja palvelut

Newark Libertyn kansainvälinen lentoasema, joka sijaitsee Newarkissa, New Jerseyssä, on yksi Yhdysvaltojen vilkkaimmista lentokentistä. Se toimii New Yorkin pääkaupunkiseudun tärkeänä liikenteen solmukohtana ja tarjoaa laajan valikoiman tiloja ja palveluita sujuvan ja miellyttävän matkakokemuksen varmistamiseksi.

Lisäpalvelut:

Terminaalit:

  • Newark Libertyn kansainvälisellä lentokentällä on kolme pääterminaalia: terminaali A, terminaali B ja terminaali C. Jokainen terminaali tarjoaa erilaisia mukavuuksia, kuten ruokailumahdollisuuksia, kauppoja ja loungeja.

Ravintolat ja kaupat:

  • Matkailijat löytävät lentoasemalta monipuolisen valikoiman ruokailumahdollisuuksia pikaruoasta kansainvälisiä ruokia tarjoileviin ravintoloihin. Lisäksi on lukuisia kauppoja, jotka tarjoavat kaikkea kirjoista ja aikakauslehdistä vaatteisiin ja matkamuistoihin.

Aulatilat:

  • Newark Libertyn kansainvälisellä lentokentällä on useita auloja, joissa matkustajat voivat rentoutua ennen lentojaan. Näissä oleskelutiloissa on mukavat istuimet, ilmaisia välipaloja ja juomia, Wi-Fi ja muita mukavuuksia.

Palvelut:

Kuljetus:

  • Lentoasema tarjoaa erilaisia kulkuvälineitä lentokentälle ja sieltä pois pääsemiseen, mukaan lukien taksit, autonvuokraukset ja joukkoliikenne. AirTrain Newark, yksiraiteinen järjestelmä, yhdistää lentokentän Newark Libertyn kansainvälisen lentoaseman asemaan, josta matkustajat pääsevät juniin alueen eri osiin.

Pysäköinti:

  • Newark Libertyn kansainvälinen lentoasema tarjoaa sekä lyhyt- että pitkäaikaisia pysäköintivaihtoehtoja. Pysäköintitilat sijaitsevat kätevästi terminaalien lähellä, ja kuljetuspalvelut ovat saatavilla lisämukavuutta lisäämiseksi.

Wi-Fi:

  • Matkailijat voivat nauttia ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä. Fi koko lentoaseman alueella, joten he voivat pysyä yhteydessä työhön tai viihteeseen lentoa odottaessaan.

Matkalaukkupalvelut:

  • Lentoasema tarjoaa erilaisia matkatavarapalveluita, mukaan lukien vuokrattavat matkatavarakärryt, matkatavaroiden kääriminen ja matkatavarasäilytys. Lisäksi jokaisessa terminaalissa on matkatavaroiden noutoalueet, joista on helppo noutaa saapumisen yhteydessä.

Esteettömyys:

  • Newark Libertyn kansainvälinen lentoasema on sitoutunut tarjoamaan esteettömyyden kaikille matkustajia. Lentokenttä tarjoaa palveluita ja tiloja vammaisille henkilöille, kuten esteettömiä wc-tiloja, hissejä ja määrättyjä pysäköintipaikkoja.

Oletpa sitten liike- tai vapaa-ajanmatkalla, Newark Libertyn kansainvälinen lentoasema varmistaa, että matkasi alkaa ja päättyy mukavuuteen ja mukavuuteen.


Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Newark Libertyn kansainvälinen lentokenttä?

Ilmailualalla Newark Libertyn kansainvälinen lentokenttä tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, EWR, perusteella.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Newark Libertyn kansainvälinen lentokenttä lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen Singapore Changi Airport (SIN), ja sen arvioitu kesto on 18h 45m lennettäessä koneella Airbus A350-900.

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja Newark Libertyn kansainvälinen lentokenttä kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät Newark Libertyn kansainvälinen lentokenttä lentokentältä, on valittavanaan 29 eri lentoyhtiötä, joista United Airlines, Spirit Airlines, American Airlines, Delta Air Lines, JetBlue Airway tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Newark?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Newark, suosivat usein Newark Libertyn kansainvälinen lentokenttä (EWR)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee Newarkin läheisyydessä?

Newark läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä):

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella