Lentoerikoistarjoukset kohteesta Nausorin kansainvälinen lentoasema (SUV)

Jatkuvat lennot 1 kohteeseen 1 eri lentoyhtiön kautta

Päivittäinen lähtöaikataulu Nausorin kansainvälinen lentoasema

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
NAN Nadi

5-8 lentoja päivässä

0h 30m Näytä hinta

Olennaiset tiedot koskien Nausorin kansainvälinen lentoasema

Lentokentän nimi Nausorin kansainvälinen lentoasema
Lentokentän (IATA) koodi SUV
Kaupunki Nausori
Maa Fiji (FJ)
Täysi sijainti Nausorin kansainvälinen lentoasema
Leveysaste -18.042487
Pituusaste 178.553129
Verkkosivusto Airportsfiji.com
Näytä kartalla Google maps

Nausorin kansainvälisen lentokentän tilat ja palvelut

Esittely

Nausorin kansainvälinen lentoasema, joka sijaitsee Fidžin Nausorissa, toimii tärkeänä porttina alueelle ja sieltä lähteville turisteille ja asukkaille. Lentokenttä tarjoaa erilaisia tiloja ja palveluita, jotka takaavat mukavan ja mukavan kokemuksen kaikille matkustajille.

Terminaalipalvelut

 • Lähetystiskit: Lentoasema tarjoaa useita lähtöselvityspalveluita. tiskeissä, joissa matkustajat voivat suorittaa lentoa edeltävät toimenpiteet nopeasti ja tehokkaasti.
 • Vähittäiskaupat: Terminaalin useat vähittäismyymälät tarjoavat laajan valikoiman verovapaita ostoskokemuksia, joiden avulla matkustajat voivat ostaa matkamuistoja, lahjoja, ja viime hetken matkustustarvikkeet.
 • Ravintolat ja kahvilat: Nälkäiset matkailijat voivat nauttia erilaisista ruokailumahdollisuuksista pikaruoasta paikallisiin erikoisuuksiin, mikä varmistaa, että jokaiseen makuun löytyy jotakin.
 • Aulatilat: Lisämukavuutta etsiville Nausorin kansainvälinen lentoasema tarjoaa eksklusiivisia oleskelutiloja, joissa matkustajat voivat rentoutua, käyttää ilmaista Wi-Fi-yhteyttä ja nauttia ilmaisista virvokkeista.
 • Pankkiautomaatit ja valuutanvaihto: Kätevästi sijaitsevat pankkiautomaatit ja valuutanvaihtopalvelut. antaa matkustajille mahdollisuuden käyttää paikallista valuuttaa nopeasti ja helposti.

Kuljetus ja pysäköinti

 • Taksit: Taksit ovat helposti saatavilla terminaalin ulkopuolella, mikä mahdollistaa saumattoman kuljetuksen eri kohteisiin.
 • Autonvuokrauspalvelut: Lentokentällä toimii useita autonvuokraustoimistoja, mikä antaa matkustajille mahdollisuuden tutustua Fidžiin omaan tahtiinsa.
 • Pysäköinti: Nausorin kansainvälinen lentoasema tarjoaa runsaasti pysäköintitiloja molemmille lyhyt- ja pitkäaikaiset oleskelut, jotka varmistavat matkustajien ajoneuvojen turvallisuuden.

Muut palvelut

 • Lääkintäapu: Lääketieteellisissä asioissa hätätilanteissa lentoasemalla on lääketieteelliset tilat ja koulutettu henkilökunta valmiustilassa antamaan välitöntä apua.
 • Erityistapu: Lentoasema pyrkii varmistamaan esteettömyyden kaikille matkustajille tarjoamalla palveluita, kuten pyörätuoliapua ja etuoikeutettua pääsyä liikuntarajoitteisille henkilöille. liikkuvuus.
 • Löydetyt ja kadonneet: Matkustajat, jotka hävittävät tavaransa, voivat ilmoittautua löydetty-osastolle, jossa henkilökunta tekee kaikkensa tavaroiden paikallistamiseksi ja palauttamiseksi.
 • Ilmainen Wi-Fi. -Fi: Nausorin kansainvälinen lentoasema tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden koko terminaalissa, joten matkustajat voivat pysyä yhteydessä matkansa aikana.
 • Lastenhoitopalvelut: Lasten kanssa matkustavat perheet voivat hyödyntää erityisiä lastenhoitohuoneita, jotka on varustettu tärkeillä mukavuuksilla..

Nausorin kansainvälinen lentoasema pyrkii monipuolisilla mukavuuksillaan ja palveluillaan parantamaan matkustajien yleistä matkakokemusta varmistaen, että heidän matkansa alkavat ja päättyvät positiivisesti.


Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Nausorin kansainvälinen lentoasema?

Ilmailualalla Nausorin kansainvälinen lentoasema tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, SUV, perusteella.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä Nausorin kansainvälinen lentoasema?

Valtavan etäisyyden kulkeminen Nausorin kansainvälinen lentoasema ja välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen 2h 35m.

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Nausorin kansainvälinen lentoasema?

Yhteensä 1 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Nausorin kansainvälinen lentoasema-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: Fiji Airway

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Nausori?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Nausori, suosivat usein Nausorin kansainvälinen lentoasema (SUV)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Mikä on lähellä Nausori sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella