Lennot lähtevät kohteesta Narrabrin lentokenttä (NAA)

Matkusta 2 paikkoihin 1 avulla

Päivittäinen lähtöaikataulu Narrabrin lentokenttä

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
IVR Inverell

1 lentoja päivässä

0h 30m Näytä hinta
SYD Maskotti

1 lentoja päivässä

1h 15m Näytä hinta

Tiedot koskien Narrabrin lentokenttä

Lentokentän nimi Narrabrin lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi NAA
Kaupunki Narrabri
Maa Australia (AU)
Täysi sijainti Narrabrin lentokenttä
Leveysaste -30.318290
Pituusaste 149.829120
Näytä kartalla Google maps

Narrabrin lentoaseman tilat ja palvelut

Esittely

Narrabrin lentokenttä on alueellinen lentokenttä, joka sijaitsee kauniissa Narrabrin kaupungissa Uuden Etelä-Walesin osavaltiossa Australiassa. Huolimatta pienemmästä lentoasemasta, se tarjoaa valikoiman tiloja ja palveluita, jotka palvelevat sekä matkustajien että ilmailun ystävien tarpeita.

Palvelut

 • Terminaalirakennus: Lentoasemalla on moderni ja tilava terminaalirakennus, joka on varustettu tärkeillä mukavuuksilla mukavan matkakokemuksen takaamiseksi.
 • Auton pysäköinti: Terminaalin lähellä on runsaasti pysäköintitilaa, mikä tarjoaa mukavuutta omilla ajoneuvoillaan matkustaville.
 • Julkinen liikenne: Lentoasemalta on hyvät yhteydet paikalliseen liikenneverkkoon, joten matkustajien on helppo saapua lentokentälle ja lähteä sieltä bussilla tai taksilla.
 • Ravintolat ja kahvilat: Nälkäiset matkailijat voivat tyydyttää omansa. lentoaseman ravintoloissa ja kahviloissa tarjolla olevat erilaiset ruoka- ja juomahimot.
 • Vessot: puhtaat ja hyvin hoidetut wc-tilat ovat käytettävissä koko terminaalirakennuksessa.

Palvelut

 • Lentotiedot: Matkustajat pääsevät helposti käsiksi ajantasaisiin lentotietoihin ja ilmoituksiin, jotka näkyvät näytöillä kaikkialla lentoasemalla.
 • Matkalaukkujen käsittely: Lentoasema varmistaa tehokkaan ja matkustajien matkatavaroiden turvallinen käsittely haittojen minimoimiseksi.
 • Turvallisuus: Narrabrin lentoasema asettaa matkustajien turvallisuuden etusijalle palkkaamalla ammattitaitoista turvahenkilöstöä ja toteuttamalla tiukkoja turvatoimenpiteitä.
 • Vammaiset: Lentokenttä on suunniteltu palvelemaan vammaisten tarpeita, ja saatavilla on pyörätuolilla saavutettavuutta, tukipalveluita ja vammaisten pysäköintimahdollisuus.
 • Löydetyt ja kadonneet: Jos tavaroita on kadonnut, käytettävissä on oma kadonneiden ja löydettyjen toimistojen toimisto. auttaa matkustajia saamaan tavaransa takaisin.
 • Autonvuokraus: Kuljetusta tarvitsevat matkustajat voivat kätevästi vuokrata ajoneuvoja hyvämaineisilta lentoasemalla toimivilta autovuokraamilta.

Narrabrin lentoasema takaa saumattoman matkustuskokemuksen monipuolisilla tiloillaan ja palveluillaan. Hyvin varustetusta terminaalirakennuksesta olennaisiin mukavuuksiin matkustajat voivat rentoutua tietäen, että heidän tarpeitaan on täytetty. Lentoaseman sitoutuminen turvallisuuteen ja saavutettavuuteen vahvistaa entisestään sen mainetta luotettavana alueellisena lentoasemana. Olitpa paikallinen asukas tai Narrabrin kaupunkiin tutustuva vierailija, tämä lentokenttä tarjoaa kätevät yhteydet lentomatkustamiseen.


Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Narrabrin lentokenttä?

Ilmailualalla Narrabrin lentokenttä tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, NAA, perusteella.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä Narrabrin lentokenttä?

Valtavan etäisyyden kulkeminen Narrabrin lentokenttä ja Sydney Kingsford Smith Airport (SYD) välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen 1h 15m.

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja Narrabrin lentokenttä kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät Narrabrin lentokenttä lentokentältä, on valittavanaan 1 eri lentoyhtiötä, joista VivaColombi tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Narrabri kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä Narrabrin lentokenttä (NAA) on matkustajien suosiossa kaupungista Narrabri sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Mikä on lähellä Narrabri sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella