Jatkuva lento kohteesta Nantucket Memorial Airport (ACK)

Matkusta 11 paikkoihin 7 avulla

Tiedot koskien Nantucket Memorial Airport

Lentokentän nimi Nantucket Memorial Airport
Lentokentän (IATA) koodi ACK
Kaupunki Nantucket
Maa United-States (US)
Täysi sijainti Nantucket Memorial Airport
Leveysaste 41.256952
Pituusaste -70.063751
Verkkosivusto Ma-nantucket.civicplus.com
Näytä kartalla Google maps

Nantucket Memorial Airport

Nantucket Memorial -lentokentän tilat ja palvelut

Nantucket Memorial Airport (ACK) on tärkeä portti viehättävälle Nantucketin saarelle, joka sijaitsee Massachusettsin rannikolla. Sekä virkistys- että liikematkustajia palveleva lentoasema tarjoaa laajan valikoiman tiloja ja palveluita, jotka on suunniteltu varmistamaan sujuvan ja nautinnollisen matkakokemuksen. Alla perehdymme Nantucket Memorial -lentokentän palveluihin.

Matkustajapalvelut

 • Terminaalipalvelut: ACK:n terminaali on varustettu mukava odotustila, wc-tilat ja ilmainen Wi-Fi, jotka pitävät matkustajat yhteydessä. Infopisteet tarjoavat apua matkailuun liittyvissä tiedusteluissa.
 • Autonvuokraus: Vierailijat voivat löytää kätevät autonvuokrauspalvelut paikan päällä tunnetuilta yrityksiltä, mikä tekee saareen tutustumisesta helppoa. omaan tahtiinsa heti saapuessaan.

Kuljetus

 • Kuljetuspalvelut: Lentokentällä on kuljetuspalvelu, joka helpottaa kuljetusta eri kohteisiin. saaren osia, mukaan lukien hotellit ja suositut matkailukohteet.
 • Julkinen liikenne: Matkustajat voivat käyttää paikallista julkista liikennettä, jonka bussireitit yhdistävät lentokentän Nantucketin keskustaan ja sen ulkopuolelle.
 • Taksit ja kyydinjako: Taksipalvelut ja kyytinjakovaihtoehdot, kuten Uber ja Lyft, ovat helposti saatavilla mukavuuden ja henkilökohtaisten mieltymysten vuoksi.

Ruoka ja vähittäiskauppa

 • Ruokailu: Lentokentällä on valikoima ruokailumahdollisuuksia, joissa matkustajat voivat nauttia aterian tai nopean välipalan ennen lentoa tai saapumisen jälkeen.
 • Ostokset: Lahjatavaraliikkeet tarjoavat erilaisia matkamuistoja, paikallisia käsitöitä ja matkailutarvikkeita viime hetken ostoksia varten.

Bisnes- ja konferenssipalvelut.

 • Business Center: ACK tarjoaa liiketoimintapalveluita niille, joiden on työskenneltävä matkoilla, mukaan lukien pääsy tietokoneisiin, tulostus- ja faksipalveluihin.
 • Kokoushuoneet: Lentokentällä on vuokrattavissa kokoustiloja, joissa on audiovisuaaliset laitteet ammattitapaamisia tai konferensseja varten.

Pysäköinti ja esteettömyys

 • Lyhyt- ja pitkäaikaispysäköinti: Lentokentällä on runsaasti pysäköintitilaa erillisillä alueilla lyhyt- ja pitkäaikaisiin tarpeisiin matkustajien matkojen pituuden mukaan.
 • Esteetön palvelut: Nantucket Memorial -lentokentän tilat on suunniteltu vammaisille matkustajille, mukaan lukien pyörätuolilla käytettävissä olevat vessat ja avustuspalvelut.

Yleiset ilmailupalvelut.

 • FBO-palvelut: Fixed Based Operators (FBO:t) tarjoavat palveluita yksityisille lentokoneille, mukaan lukien tankkaus, huolto ja hallissa.
 • Pilot Lounge: Lentäjät voivat levätä ja valmistautua lennoille mukavassa ympäristössä erillisessä oleskelutilassa.

Ympäristöaloitteet

Sitoutunut kestävään kehitykseen, Nantucket Memorial Airport toteuttaa erilaisia ympäristöaloitteita vähentääkseen hiilijalanjälkeään. Tämä sisältää energiatehokkaat rakennukset ja sitoutumisen uusiutuvien energialähteiden käyttöön mahdollisuuksien mukaan.


Nantucket Memorial Airport Usein kysytyt kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Nantucket Memorial Airport?

Ilmailualalla Nantucket Memorial Airport tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, ACK, perusteella.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä Nantucket Memorial Airport?

Valtavan etäisyyden kulkeminen Nantucket Memorial Airport ja O'Hare International Airport (ORD) välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen 3h 7m.

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Nantucket Memorial Airport?

Yhteensä 7 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Nantucket Memorial Airport-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: Cape Ai

Nantucket kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä Nantucket Memorial Airport (ACK) on matkustajien suosiossa kaupungista Nantucket sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee Nantucketin läheisyydessä?

Nantucket läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä):

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella