Suora lento kohteesta Nanjing Lukoun kansainvälinen lentokenttä (NKG)

Non-stop-lentoja 95 kohteeseen 48 eri lentoyhtiöllä

Olennaiset tiedot koskien Nanjing Lukoun kansainvälinen lentokenttä

Lentokentän nimi Nanjing Lukoun kansainvälinen lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi NKG
Kaupunki Nanjing
Maa China (CN)
Täysi sijainti Nanjing Lukoun kansainvälinen lentokenttä
Leveysaste 31.733822
Pituusaste 118.871939
Verkkosivusto Njiairport.com
Näytä kartalla Google maps
Nanjing Lukoun kansainvälinen lentokenttä
Nanjing Lukoun kansainvälinen lentokenttä
Nanjing Lukoun kansainvälinen lentokenttä
Nanjing Lukoun kansainvälinen lentokenttä
Nanjing Lukoun kansainvälinen lentokenttä
Nanjing Lukoun kansainvälinen lentokenttä

Nanjing Lukoun kansainvälisen lentokentän tilat ja palvelut

Nanjing Lukoun kansainvälinen lentoasema on yksi Kiinan vilkkaimmista lentokentistä, ja se palvelee Nanjingin kaupunkia ja sen lähialueita. Se sijaitsee noin 35 kilometrin päässä kaupungin keskustasta ja tarjoaa laajan valikoiman tiloja ja palveluita, jotka takaavat matkustajille miellyttävän ja mukavan matkakokemuksen.

Palvelut

 • Terminaalit: Lentokenttä koostuu kahdesta terminaalista? Terminaali 1 kotimaan lennoille ja terminaali 2 sekä kotimaan että kansainväliselle lennoille. Molemmat terminaalit ovat hyvin varustettuja mukavuuksilla, jotka vastaavat matkustajien tarpeisiin.
 • Vähittäiskauppa ja ruokailu: Lentoasemalla on erilaisia vähittäiskauppoja ja ruokailumahdollisuuksia. Matkustajat voivat löytää erilaisia kansainvälisiä ja paikallisia merkkejä ostoksia varten sekä ravintoloita, kahviloita ja pikaruokapaikkoja, jotka tarjoavat monipuolisen valikoiman ruokia.
 • Aulatilat: Lentokenttä tarjoaa useita oleskelutiloja, joissa matkustajat voivat rentoutua ennen lentoaan. Näissä lounge-tiloissa on mukavat istuimet, ilmaisia virvokkeita ja mukavuuksia, kuten Wi-Fi ja latauspisteet.
 • Liikepalvelut: Liikematkustajille lentoasema tarjoaa omistettuja bisneskeskuksia, joissa on kokoustilat. huoneet, faksit, kopiopalvelut ja nopea internetyhteys.
 • Tietopisteet: Neuvontapisteet sijaitsevat strategisesti kaikkialla lentoasemalla ja tarjoavat matkustajille apua ja tietoa lennoista, lennolle pääsymenettelyt, kuljetusvaihtoehdot ja muut yleiset tiedustelut.
 • Lapsiystävälliset tilat: Lentokenttä ymmärtää matkustavien perheiden tarpeet ja tarjoaa palvelut, kuten pukuhuoneet, hoitohuoneet, ja leikkialueita, jotka takaavat mukavan matkan pienten lasten kanssa matkustaville.

Palvelut

 • Kuljetus: Nanjing Lukoun kansainvälinen lentoasema on hyvät yhteydet kaupungin keskustaan ja muille alueille erilaisilla kulkuvälineillä, mukaan lukien taksit, lentokenttäkuljetukset ja julkiset bussit. Autonvuokrauspalvelut ovat myös saatavilla niille, jotka haluavat ajaa itse.
 • Matkalaukkupalvelut: Lentokenttä tarjoaa matkatavarapalveluita, kuten matkatavaravaunuja, matkatavaroiden käärimistä ja matkatavarasäilytyspalveluita. auttaa matkustajia heidän tavaroillaan.
 • Lääketieteelliset tilat: Lääketieteellisiä tarpeita varten lentoasemalla on lääketieteelliset tilat ja ensiapupisteet, joissa on koulutettuja ammattilaisia tarvittavan lääketieteellisen avun antamiseksi.
 • Wi-Fi: Ilmainen Wi-Fi on käytettävissä kaikkialla lentokentällä, joten matkustajat voivat pysyä yhteydessä ja selata Internetiä.
 • Pankki- ja Valuutanvaihto: Pankkipalvelut, pankkiautomaatit ja valuutanvaihtopisteet sijaitsevat kätevästi lentokentällä matkustajien taloudellisia tarpeita varten.
 • Hotellivaraus: Matkustajat voivat helposti varata majoituksen lähellä lentokenttää lentoaseman erityisten hotellivarauspalvelujen kautta.

Kaiken kaikkiaan Nanjing Lukoun kansainvälinen lentoasema pyrkii tarjoamaan mukavan ja tehokkaan matkakokemuksen matkustajilleen. Monien palvelujen ja palveluiden ansiosta matkustajat voivat nauttia lentoajastaan lentoa odotellessa tai välilaskujen aikana.


Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Nanjing Lukoun kansainvälinen lentokenttä?

Koodi NKG on myönnetty Nanjing Lukoun kansainvälinen lentokenttä kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Nanjing Lukoun kansainvälinen lentokenttä lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen Frankfurt International Airport (FRA), ja sen arvioitu kesto on 14h 20m lennettäessä koneella Airbus A340-300.

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Nanjing Lukoun kansainvälinen lentokenttä?

Yhteensä 48 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Nanjing Lukoun kansainvälinen lentokenttä-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: China Eastern Airlines, Shenzhen Airlines, China Southern Airlines, Juneyao Airlines, Xiamen Airline

Nanjing kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä Nanjing Lukoun kansainvälinen lentokenttä (NKG) on matkustajien suosiossa kaupungista Nanjing sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee Nanjingin läheisyydessä?

Nanjing läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä):

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella