Lennot lähtevät kohteesta Nakhon Si Thammaratin lentoasema (NST)

Matkusta 2 paikkoihin 5 avulla

Päivittäinen lähtöaikataulu Nakhon Si Thammaratin lentoasema

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
DMK Bangkok

9-10 lentoja päivässä

1h 10m Näytä hinta
BKK Bangkok

4 lentoja päivässä

1h 20m Näytä hinta

Tiedot koskien Nakhon Si Thammaratin lentoasema

Lentokentän nimi Nakhon Si Thammaratin lentoasema
Lentokentän (IATA) koodi NST
Kaupunki Nakhon Si Thammarat
Maa Thailand (TH)
Täysi sijainti Nakhon Si Thammaratin lentoasema
Leveysaste 8.540052
Pituusaste 99.940316
Näytä kartalla Google maps

Nakhon Si Thammaratin lentoaseman tilat ja palvelut

Nakhon Si Thammaratin lentoasema on Thaimaan eteläosassa sijaitseva kotimaan lentoasema. Se toimii porttina kauniiseen Nakhon Si Thammaratin maakuntaan ja houkuttelee vuosittain huomattavan määrän turisteja. Lentoasema tarjoaa erilaisia tiloja ja palveluita, jotka takaavat matkustajille miellyttävän ja mukavan matkakokemuksen.

Palvelut

 • Terminaalirakennus: Lentokentällä on moderni ja tilava terminaalirakennus, joka tarjoaa mukavan ympäristön matkustajille.
 • Matkalaukkujen käsittely: Lentoasema tarjoaa tehokkaita matkatavaroiden käsittelypalveluita varmistaakseen, että matkatavarat käsitellään huolellisesti ja nopeasti.
 • Ravintolat ja kahvilat: On olemassa useita lentoaseman tiloissa sijaitsevat ravintolat, jotka tarjoavat erilaisia paikallisia ja kansainvälisiä ruokia eri makuun.
 • Kaupat ja Duty-Free: Matkustajat voivat nauttia ostoskokemuksesta erilaisissa vähittäiskaupoissa ja verovapaissa myyntipisteissä saatavilla.
 • Pankkiautomaatit ja valuutanvaihto: Lentoasema tarjoaa kätevän pääsyn pankkiautomaatteihin ja valuutanvaihtopalveluihin matkustajien taloudellisiin tarpeisiin.
 • Wi-Fi: Ilmainen Wi-Fi on saatavilla kaikkialla terminaalirakennus, jonka avulla matkustajat voivat pysyä yhteydessä matkansa aikana.
 • Autonvuokraus: Niille, jotka haluavat tutustua maakuntaan omaan tahtiinsa, autonvuokrauspalvelut sijaitsevat kätevästi lentokentällä.

Palvelut

 • Informaatiopiste: Neuvontapisteessä työskentelee ystävällistä henkilökuntaa, joka voi auttaa lentotiedoissa, reittiohjeissa ja muissa yleisissä kysymyksissä.
 • Kadonneet ja löydetyt: kadonneiden tavaroiden sattuessa matkustajat voivat ottaa yhteyttä kadonneiden ja löydettyjen toimistojen toimistoon ilmoittaakseen ja noutaakseen omaisuutensa.
 • Lääketieteellinen palvelu: Lentokentällä on paikan päällä lääkintäpalveluita mahdollisten sairaanhoitojen hoitamiseksi. hätätilanteissa tai antaa tarvittavaa ensiapua.
 • Erityisapu: Lentoasema tarjoaa erityisapupalveluita liikuntarajoitteisille tai muulle vammaisille matkustajille.
 • Kuljetus: Erilaisia kuljetusvaihtoehtoja, mukaan lukien taksit ja kuljetuspalvelut., ovat helposti saatavilla helpottamaan matkustamista lentokentälle ja takaisin.
 • Auton pysäköinti: Niille, jotka haluavat ajaa lentokentälle, on tarjolla runsaasti pysäköintitilaa, mikä varmistaa vaivattoman pysäköintikokemuksen.
 • Aulatilat: matkustajat voivat nauttia pääsystä oleskelutiloihin, joissa on mukavat istuimet, latauspisteet ja virvokkeita, jotka tarjoavat rennon ympäristön ennen lennolle nousua.

Nakhon Si Thammaratin lentoasema tarjoaa kaiken kaikkiaan valikoima tiloja ja palveluita vastaamaan matkustajiensa tarpeisiin. Nykyaikaisen infrastruktuurinsa ja matkustajien mukavuuteen keskittyvä lentoasema takaa miellyttävän kokemuksen kaikille Nakhon Si Thammaratin maakunnassa vieraileville matkailijoille.


Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Nakhon Si Thammaratin lentoasema?

Koodi NST on myönnetty Nakhon Si Thammaratin lentoasema kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä Nakhon Si Thammaratin lentoasema?

Valtavan etäisyyden kulkeminen Nakhon Si Thammaratin lentoasema ja Suvarnabhumi Airport (BKK) välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen 1h 20m.

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja Nakhon Si Thammaratin lentoasema kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät Nakhon Si Thammaratin lentoasema lentokentältä, on valittavanaan 5 eri lentoyhtiötä, joista Nok Air, Thai AirAsia, Thai Vietjet Air, Thai Lion Ai tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Nakhon Si Thammarat?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Nakhon Si Thammarat, suosivat usein Nakhon Si Thammaratin lentoasema (NST)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Mikä on lähellä Nakhon Si Thammarat sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella