Lennot lähtevät kohteesta Nakhchivanin kansainvälinen lentokenttä (NAJ)

Non-stop-lentoja 3 kohteeseen 2 eri lentoyhtiöllä

Päivittäin aikataulun mukaan lähtevät lennot lähtöpaikkana Nakhchivanin kansainvälinen lentokenttä

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
GNJ Ganja
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

0h 55m Näytä hinta
IST Arnavutköy
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

2h 45m Näytä hinta
VKO Moskova
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

3h 55m Näytä hinta

Olennaiset tiedot koskien Nakhchivanin kansainvälinen lentokenttä

Lentokentän nimi Nakhchivanin kansainvälinen lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi NAJ
Kaupunki Nakhchivan
Maa Azerbaijan (AZ)
Täysi sijainti Nakhchivanin kansainvälinen lentokenttä
Leveysaste 39.189615
Pituusaste 45.457937
Näytä kartalla Google maps

Nakhchivanin kansainvälisen lentokentän tilat ja palvelut

Nakhchivanin kansainvälinen lentokenttä, joka sijaitsee Nakhchivan Cityssä Azerbaidžanissa, on moderni lentokenttä, joka tarjoaa valikoiman tiloja ja palveluita, jotka tekevät matkakokemuksestasi miellyttävän ja mukavan. Matkustitpa sitten liike- tai lomamatkalla, lentoasema pyrkii tarjoamaan mukavan ympäristön kaikille matkustajille.

Palvelut

 • Terminaalirakennus: Lentokentällä on hyvin suunniteltu ja tilava terminaalirakennus moderneilla mukavuuksilla. Rakennus on suunniteltu käsittelemään tehokkaasti suuria matkustajamääriä.
 • Odotuslounget: Lentokentällä on odotustiloja, joissa voit rentoutua ennen lentoa. Näissä oleskelutiloissa on mukavat istuimet, latausasemat ja ilmainen Wi-Fi.
 • Ravintolat ja kahvilat: Nakhchivanin kansainvälinen lentoasema tarjoaa erilaisia ruokailuvaihtoehtoja eri makuun ja mieltymyksiin. Valittavana on monia vaihtoehtoja pikaruokaketjuista paikallisiin ruokiin.
 • Vähittäiskaupat: Lentokentällä on useita vähittäiskauppoja, joista voit ostaa erilaisia tuotteita, kuten vaatteita, elektroniikkaa ja matkamuistoja. ja verovapaita tuotteita. Nämä kaupat varmistavat, että löydät kaiken tarvitsemasi ennen matkaasi.
 • Bisneskeskus: Liikematkailijoille lentoasema tarjoaa hyvin varustetun bisneskeskuksen, joka tarjoaa tilat, kuten kokoushuoneet, faksit ja kopiokoneen. palvelut. Näin voit jatkaa työtäsi tai pitää kokouksia vaivattomasti.
 • Lääkintäpalvelut: Lentokentällä on lääkärikeskus, joka varmistaa, että matkustajat saavat välitöntä apua lääketieteellisissä hätätilanteissa. Koulutetulla henkilökunnalla on valmiudet käsitellä erilaisia lääketieteellisiä ongelmia.
 • Pankkiautomaatti ja valuutanvaihto: Matkustajien taloudellisten tarpeiden huomioon ottamiseksi lentoasemalla on kätevästi terminaalirakennuksessa sijaitsevia pankkiautomaatteja ja valuutanvaihtopisteitä. Näin matkustajien on helppo hankkia paikallista valuuttaa tai päästä tililleen.

Palvelut

 • Matkalaukkupalvelut: Nakhchivanin kansainvälinen lentoasema tarjoaa tehokkaita matkatavarapalveluita ja varmistaa, että matkatavaroitasi käsitellään huolellisesti. Matkatavaroiden lähtöselvitystä, noutoa sekä kadonneita ja löytöjä varten on varattu alueita.
 • Tietopisteet: Kaikkialla lentoasemalla on infopisteitä, joissa on ystävällinen henkilökunta, joka on valmis auttamaan sinua kaikissa kysymyksissä tai huolenaiheita, joita sinulla saattaa olla. He voivat tarjota tietoa lennoista, lentokenttien palveluista, kuljetusvaihtoehdoista ja muusta.
 • Kuljetus: Lentokentältä on hyvät yhteydet kaupunkiin ja ympäröiville alueille erilaisten kuljetusvaihtoehtojen avulla. Taksit, vuokra-autot ja julkinen liikenne ovat helposti saatavilla, joten matkustajien on helppo saavuttaa määränpäähänsä.
 • Erityistapu: Nakhchivanin kansainvälinen lentoasema asettaa etusijalle vammaisten tai erityisvaatimuksista kärsivien matkustajien tarpeet. Saatavilla on erityisiä avustuspalveluita, kuten esteettömyyttä pyörätuolilla, erityishenkilöstön tuki ja etuoikeus lennolle.
 • Pysäköinti: Lentokentällä on runsaasti pysäköintitilaa sekä lyhyt- että pitkäaikaista pysäköintiä varten. Pysäköintitilat ovat turvallisia ja hyvin hoidettuja.
 • Wi-Fi-yhteys: Saumattoman digitaalisen kokemuksen varmistamiseksi lentoasema tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden koko terminaalirakennuksessa. Matkustajat voivat pysyä yhteydessä ja selata Internetiä ilman rajoituksia.

Kaiken kaikkiaan Nakhchivanin kansainvälinen lentoasema tarjoaa laajan valikoiman mukavuuksia ja palveluita matkakokemuksesi parantamiseksi. Nykyaikaisen infrastruktuurinsa ja huomaavaisen henkilökunnan ansiosta lentoasema pyrkii tekemään matkastasi mukavan ja mukavan.


Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Nakhchivanin kansainvälinen lentokenttä?

Koodi NAJ on myönnetty Nakhchivanin kansainvälinen lentokenttä kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä Nakhchivanin kansainvälinen lentokenttä?

Valtavan etäisyyden kulkeminen Nakhchivanin kansainvälinen lentokenttä ja Vnukovo International Airport (VKO) välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen 4h 0m.

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja Nakhchivanin kansainvälinen lentokenttä kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät Nakhchivanin kansainvälinen lentokenttä lentokentältä, on valittavanaan 2 eri lentoyhtiötä, joista Turkish Airlines, UTai tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Nakhchivan?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Nakhchivan, suosivat usein Nakhchivanin kansainvälinen lentokenttä (NAJ)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Mikä on lähellä Nakhchivan sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella