Lentoerikoistarjoukset kohteesta Najranin kotimaan lentokenttä (EAM)

Matkusta 3 paikkoihin 3 avulla

Päivittäinen lähtöaikataulu Najranin kotimaan lentokenttä

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
RUH Riad

5 lentoja päivässä

1h 50m Näytä hinta
JED Jeddah

2 lentoja päivässä

2h 0m Näytä hinta
DMM Dhahran
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

2h 0m Näytä hinta

Tiedot koskien Najranin kotimaan lentokenttä

Lentokentän nimi Najranin kotimaan lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi EAM
Kaupunki Najran
Maa Saudi-Arabia (SA)
Täysi sijainti Najranin kotimaan lentokenttä
Leveysaste 17.565604
Pituusaste 44.228944
Näytä kartalla Google maps

Najranin kotimaan lentoaseman tilat ja palvelut

Najranin kotimaan lentoasema, joka sijaitsee Saudi-Arabian eteläosassa, on moderni lentokenttä, joka tarjoaa valikoiman tiloja ja palveluita sujuvan ja mukavan matkakokemuksen varmistamiseksi sen matkustajat. Olitpa saapumassa tai lähdössä Najranista, tällä lentokentällä on kaikki mitä tarvitset mukavaan matkaan.

Terminaalipalvelut

 • Sisäänkirjautuminen: Lentokentällä on erillinen lähtöselvitys. laskurit helpottamaan nopeaa ja vaivatonta lähtöselvitysprosessia.
 • Matkustajat voivat hyödyntää tehokkaita matkatavaroiden käsittelypalveluita, jotka varmistavat, että heidän matkatavaransa käsitellään huolellisesti ja toimitetaan nopeasti saapuessaan.
 • Ravintolat ja kahvilat: Terminaalirakennuksessa on useita ravintoloita ja kahviloita, jotka tarjoavat matkailijoille erilaisia ruokia ja virvokkeita.
 • Duty-Free Shopping: Najranin kotimaan lentokentällä on tax-free-myymälöitä, joissa matkustajat voivat nauttia. Voit nauttia verovapaista ostoksista tarjoten erilaisia tuotteita, kuten hajuvesiä, kosmetiikkaa, elektroniikkaa ja matkamuistoja.
 • Pankkiautomaatit ja valuutanvaihto: Lentokentällä on pankkiautomaatteja ja valuutanvaihtopisteitä, jotka vastaavat asiakkaiden taloudellisiin tarpeisiin. matkustajia.
 • Autonvuokrauspalvelut: Matkustajat voivat helposti vuokrata auton lentokentältä tutustuakseen kaupunkiin heille sopivana ajankohtana.

Kuljetus

 • Taksit: Taksit ovat helposti saatavilla Najranin kotimaan lentokentällä, mikä tarjoaa kätevän kulkuvälineen matkustajille.
 • Julkinen liikenne: Lentokentältä on hyvät yhteydet kaupungin julkiseen liikennejärjestelmään, ja bussit ja bussit kulkevat säännöllisesti lentokentälle ja takaisin.

Palvelut vammaisille matkustajille

 • Esteetön palvelut: Najranin kotimaan lentoasema tarjoaa palveluita, kuten ramppeja, hissejä ja esteettömiä wc-tiloja varmistaaksemme vammaisille matkustajille miellyttävän kokemuksen.
 • Erityisapu: Erityisapua tarvitsevat matkustajat voivat käyttää palveluita, kuten pyörätuoliapua ja etuoikeutettua pääsyä lennolle.

Turvallisuus

 • Matkalaukkujen turvatarkastus: Lentoasemalla on edistynyt matkatavaroiden turvatarkastus varmistaakseen kaikkien matkustajien turvallisuuden.
 • Turvallisuushenkilöstö: Koulutettua turvahenkilöstöä on sijoitettu kaikkialle lentoaseman tiloihin ylläpitämään turvallisuutta turvallinen ympäristö.
 • Hätäpalvelut: Hätätilanteissa lentoasemalla on lääketieteelliset tilat ja koulutettu henkilökunta, joka antaa nopeaa apua.

Pysäköintipalvelut

 • Lyhytaikainen pysäköinti: Najranin kotimaan lentoasema tarjoaa lyhytaikaisia pysäköintipaikkoja terminaalirakennuksen välittömässä läheisyydessä matkustajien avuksi.
 • Pitkäaikainen pysäköinti: Matkustajat voivat myös käyttää pitkäaikaiset pysäköintitilat, joiden avulla he voivat pysäköidä ajoneuvonsa turvallisesti pitkäksi aikaa.

Modernien tilojensa ja palveluidensa ansiosta Najranin kotimaan lentoasema varmistaa, että matkustajat saavat mukavan matkakokemuksen siitä hetkestä, kun he saapuvat lentokentälle lähtö- tai jatkomatkaan asti. Olipa kyse ruokailumahdollisuuksista, verovapaista ostoksista, kuljetuksista tai erityisavusta, tämä lentoasema vastaa matkustajiensa erilaisiin tarpeisiin.


Najranin kotimaan lentokenttä Usein kysytyt kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Najranin kotimaan lentokenttä?

Ilmailualalla Najranin kotimaan lentokenttä tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, EAM, perusteella.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Najranin kotimaan lentokenttä lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen King Fahd International Airport (DMM), ja sen arvioitu kesto on 2h 0m lennettäessä koneella A320neo.

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja Najranin kotimaan lentokenttä kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät Najranin kotimaan lentokenttä lentokentältä, on valittavanaan 3 eri lentoyhtiötä, joista Saudia, Flynas, Flyadea tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Najran kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä Najranin kotimaan lentokenttä (EAM) on matkustajien suosiossa kaupungista Najran sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Mikä on lähellä Najran sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella