Edulliset lennot kohteesta Nagasakin lentoasema (NGS)

Tutustu 9 paikkaan 6 eri kuljetusyhtiön kanssa

Päivittäin aikataulun mukaan lähtevät lennot lähtöpaikkana Nagasakin lentoasema

Tiedot koskien Nagasakin lentoasema

Lentokentän nimi Nagasakin lentoasema
Lentokentän (IATA) koodi NGS
Kaupunki Nagasaki
Maa Japan (JP)
Täysi sijainti Nagasakin lentoasema
Leveysaste 32.914400
Pituusaste 129.922580
Verkkosivusto Nabic.co.jp
Näytä kartalla Google maps

Nagasakin lentoasema

Nagasakin lentokentän tilat ja palvelut

Nagasakin lentoasema sijaitsee Omurassa Nagasakin prefektuurissa Japanissa. Alueen tärkeänä liikenteen solmukohtana toimiva lentoasema tarjoaa erilaisia tiloja ja palveluita, jotka takaavat matkustajille mukavan ja miellyttävän matkakokemuksen.

Terminaalit:

 • Lähtöselvitystiskit: Nagasakin lentoasemalla on useita lähtöselvityspisteitä eri lentoyhtiöiden tarpeisiin vastaamiseksi.
 • Vähittäismyyntipisteet: Matkustajat voivat nauttia erilaisista ostosmahdollisuuksista lentoaseman vähittäismyyntipisteissä, jotka sisältää verovapaita liikkeitä, kirjakauppoja ja matkamuistomyymälöitä.
 • Ravintolat ja kahvilat: Saatavilla on useita ruokailuvaihtoehtoja, jotka tarjoavat valikoiman japanilaisia ja kansainvälisiä ruokia nopeista välipaloista täyteen aterioihin.
 • Aulatilat: Niille, jotka etsivät hiljaista ja mukavaa tilaa, lentoasema tarjoaa oleskelutiloja, joissa matkustajat voivat rentoutua, nauttia ilmaisista välipaloista ja juomista sekä käyttää ilmaista Wi-Fi-yhteyttä.
 • Pankkiautomaatit ja valuutanvaihto: Kätevästi kaikkialla terminaalissa, pankkiautomaatit ja valuutanvaihtopisteet ovat käytettävissä matkustajien pankkitarpeisiin.

Kuljetuspalvelut:

 • Autonvuokraus: Nagasakin lentoasema tarjoaa autonvuokrauspalveluita, joiden avulla matkustajat voivat helposti tutustua kaupunkiin ja sen ympäristöön omaan tahtiinsa.
 • Taksipalvelut: Taksit ovat helposti saatavilla terminaalin ulkopuolella matkustajien kuljettamiseksi heidän haluamiinsa kohteisiin alueella.
 • Bussipalvelut: Useat bussireitit yhdistävät lentokentän eri paikkoihin Nagasakissa, mikä tekee matkustajille kätevän pääsyn kaupungin eri osiin.

Erikoispalvelut:

 • Apua vammaisille matkustajille: Nagasakin lentoasema on hyvin varustettu vastaamaan vammaisten matkustajien tarpeisiin. Terminaalissa on esteetön sisäänkäynti, omat wc-tilat ja koulutettu henkilökunta, joka auttaa tarvittaessa.
 • Lasten leikkialue: Nuorten matkustajien viihdettä varten lentoasemalla on leikkipaikka, jossa on leluja ja pelejä.
 • Lääkintäpalvelut: hätätilanteissa tai lääketieteellisen avun sattuessa lentoasemalla on klinikka, joka tarjoaa matkustajille ammattimaista sairaanhoitoa.

Pysäköinti:

 • Lyhytaikainen pysäköinti: Nagasakin lentoasema tarjoaa lyhytaikaista pysäköintimahdollisuutta vierailijoille, jotka tarvitsevat pysäköintiä muutaman tunnin tai päivän ajan.
 • Pitkäaikainen pysäköinti: Pitkäaikaisille matkoille terminaalipysäköintivaihtoehtoja on saatavilla kohtuuhintaan, mikä takaa matkustajien ajoneuvojen turvallisuuden.

Kattavalla palvelu- ja palveluvalikoimallaan Nagasakin lentoasema pyrkii tarjoamaan nautinnollisen matkakokemuksen, tapaamisen. sekä kotimaisten että kansainvälisten matkailijoiden tarpeisiin.


Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Nagasakin lentoasema?

Koodi NGS on myönnetty Nagasakin lentoasema kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä Nagasakin lentoasema?

Valtavan etäisyyden kulkeminen Nagasakin lentoasema ja Hong Kong International Airport (HKG) välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen 3h 45m.

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Nagasakin lentoasema?

Yhteensä 6 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Nagasakin lentoasema-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: ANA, JAL, Skymark Airlines, Peach Aviation, Jetstar Japa

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Nagasaki?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Nagasaki, suosivat usein Nagasakin lentoasema (NGS)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Mikä on lähellä Nagasaki sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella